viděl jsi to naživo.FubuTomas píše:Ja bych bral Suzuki Intruder,tohle vypada moc detsky, chopper neni motorka na sprinty,je to spis o pohode...

jak to vypadá na živo ... tady magna sraz v ČR
http://www.youtube.com/watch?v=tUgLX_YV3Pw
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
viděl jsi to naživo.FubuTomas píše:Ja bych bral Suzuki Intruder,tohle vypada moc detsky, chopper neni motorka na sprinty,je to spis o pohode...
byly tam i naky ITRka?Trhyy píše:mam jed nemam jedL.A.M.A. píše:Flinta mam Forda z roku 1988 a je schopnej jed
Na živo tu barvu ani nevydíš. Je tam plno chromu a tak. Těch pár dílů není problém hodit do nové černé.FubuTomas píše:Anděl:Na tom videu se mi libi ten prvni co jede,sice nejni moc videt,ale takhle zepredu vypadal pekne,fakt nevim,ten zlutej na me tak pusobi,levne a detsky (tim ti to samozrejme nechci urazet) ale ta zluta mi tak prijde,sorry,mozna na zivo by to bylo neco jinyho
Sice célé zadní ko koukalo ven,ale to mi nevadilo.FubuTomas píše:Anděl:Pockej jak ve felicii?To je nakej minichopper,nebo je to skladacka?
nj.. to já vím.KaCzaba píše:nezacnes pokud bude hezky.budes njezdit.to znam,taky pak hovno udelam
No jo furt.Flinta píše:dodelej radsi eclipse
Sundal jsem jí a rozebral částečně rozvody.Flinta píše:tak co vymenil si ji?![]()
zase si udelal hovno
Dnes jsem nandal do hořičáku(dlouhý kopec) Ducati Monster S2R a vůbec se mu to nelíbilo.Alik píše:na tom videu to ma zvuk jako JAWA 350...i tak to jede.........![]()