astra F 1.8i automat -> C20LET -> C20XE
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: astra F C20LET
Clark: jj,dělám jak to jde ,ale při mým štěstí se to zasekne vždycky na nějaký chujovině,... na projížďku se těšim jako blázen .pořád to stojí na tý elektrice,jinač je to vlastně až na pár mušek připravený 

Opel Astra F C20XE
njn to tak bejva, ze nejvic prace daji malickosti. Ale uz si z nejhorsiho venku, uz to chce jen neztratit ten drive ze zacatku.
Dej na kole nejakou gunmetal nebo jinou sedou a bude to pecka s touhle barvou.
drzim palce
Dej na kole nejakou gunmetal nebo jinou sedou a bude to pecka s touhle barvou.
drzim palce

Bylo: Honda del sol D16Z6 turbocharged / Civic type-R EP3
Je: V8 5l

tak jsem si dneska udělal projížďku s kámošem, pořešit tu elektriku. zjistili jsme ,že váha to má asi za sebou. váhu někdo už otvíral ,tak ji Koubajz otevřel a zjistil utržený drátek. doma jsem to sletoval, no a maká to .paráda
díky Koubajz za pomoc a pokec

díky Koubajz za pomoc a pokec

Naposledy upravil(a) miras3000 dne 05 čer 2012 23:03, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra F C20XE
tak to je nejvic parada

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
to jsou věci co dovede takovej drátek. já už pomalu kupoval váhu 

Opel Astra F C20XE
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže už fungujeme?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ještě se vychytaly nějaký mouchy, tak teď už se dá říct,že fungujeme
jen to vypadá na repas turba, nejspíš příští měsíc
,dneska jsem přidělal blow ventil ,no a předek je už taky hotovej 

- Přílohy
-
- IMG_6616.JPG (117.94 KiB) Zobrazeno 2862 x
-
- IMG_6615.JPG (107.24 KiB) Zobrazeno 2862 x
-
- IMG_6609.JPG (87.04 KiB) Zobrazeno 2862 x
Opel Astra F C20XE
mřížku masky bych dal do černé ale jinak to asi bude pěkné peklo 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Lukin , si mě předběhl
hlavně pořádně zabalit,...
Kubi , masku bych takhle nenechal
,počítal jsem s maskou z gsi ,tak jsem ji při stříkání ani neolepoval.
do týdne snad bude maska, taky nějaký další plastíky,...

Kubi , masku bych takhle nenechal

Opel Astra F C20XE
nechces i napis turbo intercooler?

zitra ti ho muzu lepe vyfotit.

zitra ti ho muzu lepe vyfotit.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
nechci nějak zviditelňovat to, co není psaný v TP
.Právě že bych chtěl nějak sundat i ten nápis "turbo" na plastovým deklu motoru, zahladit do roviny a dát na to místo třeba GSi 16V, nebo něco podobnýho. Nápis na zadním víku "turbo intercooler" by tam asi nedělal dobrotu,...

Opel Astra F C20XE
No nechtěl bych nejak chvalit policii ČR, ale zas tak blby nejsou, kdyz ti vede sani ke svodummiras3000 píše:nechci nějak zviditelňovat to, co není psaný v TP.Právě že bych chtěl nějak sundat i ten nápis "turbo" na plastovým deklu motoru, zahladit do roviny a dát na to místo třeba GSi 16V, nebo něco podobnýho. Nápis na zadním víku "turbo intercooler" by tam asi nedělal dobrotu,...
![]()

Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
právě,... když tam nebudou nějaký takovýhle udělátka , tak běžně potom zkontrolujou jen vzorek a doklady a nashledanou 

Opel Astra F C20XE
janos666> co brani tomu, abys oturbil C20XE? 

C20XE inside
C20XE inside
jasne no, jinak uznavam ze to mas fakt moc pekny.miras3000 píše:právě,... když tam nebudou nějaký takovýhle udělátka , tak běžně potom zkontrolujou jen vzorek a doklady a nashledanou

No kdybys to bral doslova, tak uz je to nedovolenej zasah do techniky vozidla, a spravne bys na STK neprosel, jinak ti v tom muze branit treba rozumLukin_GSi píše:janos666> co brani tomu, abys oturbil C20XE?
no ale rozumis, ja tim chtel jen rict, ze na C20XE muzes dat klidne turbo a technik si precte na bloku C20XE a ze jde sani z vyfuku ho vubec nemusi trapit

C20XE inside
C20XE inside
díkyjanos666 píše:jasne no, jinak uznavam ze to mas fakt moc pekny.miras3000 píše:právě,... když tam nebudou nějaký takovýhle udělátka , tak běžně potom zkontrolujou jen vzorek a doklady a nashledanou

Lukin: jde o to jestli by tam s tím přefouklým XEčkem dojel

Opel Astra F C20XE
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
obyčajné zachovalé gsi? to by chcelo aj trošku hrdze tu a tam
pre efekt
celkový projekt chválim, sledujem vývoj a nestačím sa diviť

celkový projekt chválim, sledujem vývoj a nestačím sa diviť

Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Tak to bude supermiras3000 píše:Lukin , si mě předběhlhlavně pořádně zabalit,...
![]()
Kubi , masku bych takhle nenechal,počítal jsem s maskou z gsi ,tak jsem ji při stříkání ani neolepoval.

Nosce te ipsum - know thyself
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, k tomuto projektu asi mám také co říct - viz můj Nexia project http://www.nexia.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Problém není v PČR a de facto ani v STK, problém je v pojistném plnění v případě pojistné události. Málokdo z Vás je schopen do důsledků domyslet, co by se stalo, kdyby tohle vozidlo způsobilo nehodu, vznikla by hmotná škoda a škoda na zdraví (zranění, úmrtí). V tomto případě by pojišťovna odmítla plnit a milionové částky by si musel hradit viník ze své vlastní kapsy a do mnohdy až do konce života (v případě zranění třetí osoby). A věřte, že likvidátor či znalec už poznají, že na autě je turbo, které tam nikdy být nemělo.
Jinak tento projekt se mi celkem líbí - čistá práce, žádný balast - chválím, jen mě by asi nestačil ten malý výkon
Jinak tento projekt se mi celkem líbí - čistá práce, žádný balast - chválím, jen mě by asi nestačil ten malý výkon

video určitě nějaký bude,...
taky si myslím že s PČR by neměl být problém,jak říkám,na Astře by mělo být navíc "jen to turbo" a zbytek origo 16V
nemám ani v plánu s tím autem jezdit jak prase,...
když už se projet rychle, tak po okolí jsou i cesty (hezký), kde projede pár aut denně,pěknej rozhled.
doufám,že žádná nehoda nevznikne, ale to je i o náhodě, kolikrát to nemusím zavinit já,... osud,...
jinač project Nexia ,... nemůžu jinač,než smeknout
je jí neuvěřitelná škoda
k takovým výkonům, si Astra asi ani nečuchne, ale určitě to taky nezůstane v sérii
chtěl bych si teď osahat tuhle sérii, potestovat trošku , repas turba co nejdřív ,6q převodovku ,no a pomalu šetřit na Phase 2,... ale to je ve hvězdách 
taky si myslím že s PČR by neměl být problém,jak říkám,na Astře by mělo být navíc "jen to turbo" a zbytek origo 16V

když už se projet rychle, tak po okolí jsou i cesty (hezký), kde projede pár aut denně,pěknej rozhled.
doufám,že žádná nehoda nevznikne, ale to je i o náhodě, kolikrát to nemusím zavinit já,... osud,...
jinač project Nexia ,... nemůžu jinač,než smeknout

k takovým výkonům, si Astra asi ani nečuchne, ale určitě to taky nezůstane v sérii

Opel Astra F C20XE
výfuk co jsem původně dělal ,byl moc hlučný,tak se musel předělat. Na konec přišel středový díl z BMW ,a do prostřed potrubí jsem udělal samodomo tlumič(nenašel jsem za něj náhradu,jak tvarově tak průměrem potrubí). auto pěkně ztichlo,prostě tak akorát, když chci jet tiše ,jede docela tiše, ale umí se i ozvat 

- Přílohy
-
- IMG_6637.JPG (91.82 KiB) Zobrazeno 2557 x
-
- 1.JPG (135.53 KiB) Zobrazeno 2557 x
-
- 0.JPG (138.49 KiB) Zobrazeno 2557 x
Opel Astra F C20XE
tak mi dneska dorazily plastíky
zase zabiju nějakej ten čas
Lukine díííky

Lukine díííky

- Přílohy
-
- IMG_6644.JPG (111.96 KiB) Zobrazeno 2456 x
Opel Astra F C20XE
jsem rád, že to dorazilo, tak už aby to bylo opravené a nalakované

C20XE inside
C20XE inside
tak to nejak usnulo, naposledy sem slysel ze se chysta palubka z feldy a kastle komplet potazena tahokovem
Bylo: Honda del sol D16Z6 turbocharged / Civic type-R EP3

- LiberaleMiguel
policajti ti ani nesmí koukat pod kapotujanos666 píše:No nechtěl bych nejak chvalit policii ČR, ale zas tak blby nejsou, kdyz ti vede sani ke svodummiras3000 píše:nechci nějak zviditelňovat to, co není psaný v TP.Právě že bych chtěl nějak sundat i ten nápis "turbo" na plastovým deklu motoru, zahladit do roviny a dát na to místo třeba GSi 16V, nebo něco podobnýho. Nápis na zadním víku "turbo intercooler" by tam asi nedělal dobrotu,...
![]()
ale zas z druhe strany, nevim proc by ti koukali pod kapotu...

Na video se celkem těším, miluju zvuk BOV

Clark ,ono to neuslo,spíš to jenom pospává,...jen jsem teď víc v práci než doma ,ale to asi víš né
palubka z feldy? tahokov? ,... ty zvíře !!!
co jsem od té doby stihl, byla akurát výměna budíků za GSI od Lukina, jen jsem dal podsvícení budíků do originálu ,byly podsvícený modrýma LEDkama. Napasoval jsem tam ventilátor chladiče z Fiesty ,protože se tam ani nic jinýho nevejde, polovina plastů už je taky v laku,spodek auta je po nátěru a dokonce jsem vytáhl z kopřiv i GSI zadní kotoučovou nápravu a pomáálu ji brousim ,...
zatim mě stávkuje foťák ,ale všechno tu pak bude
LiberaleMiguel ,s tou kapotou jsi mě uklidnil
video bude,jen si musím půjčit nějakej ten aparát,tím mojim by to stálo za ... už brzo
jen nevím jestli ten BOV pujde přez to všechno slyšet, přeci jenom nebudu tlačit nějaký závratný tlaky ,... necháme se překvapit 

co jsem od té doby stihl, byla akurát výměna budíků za GSI od Lukina, jen jsem dal podsvícení budíků do originálu ,byly podsvícený modrýma LEDkama. Napasoval jsem tam ventilátor chladiče z Fiesty ,protože se tam ani nic jinýho nevejde, polovina plastů už je taky v laku,spodek auta je po nátěru a dokonce jsem vytáhl z kopřiv i GSI zadní kotoučovou nápravu a pomáálu ji brousim ,...

zatim mě stávkuje foťák ,ale všechno tu pak bude

LiberaleMiguel ,s tou kapotou jsi mě uklidnil

Opel Astra F C20XE
takže včera byla první "testovací" jízda . auto jsem nechal pěkně ohřát, poslední kontroly všeho možnýho,... nešlápnout mu plnej plyn mě vydrželo asi necelou 1minutu
auto brutálně zatáhlo a odfouklo to tak že jsem to ani nečekal. docela sranda udržet volant ve směru ,... jenomže asi po cca 50ti km ,BOV jaksi přestal odfukovat, tak jsem myslel že je kao BOV,dneska jsem ho rozebral ,ale je v pohodě. vypadá to že se posralo turbo, sice natlačí těch cca0,5Bar ,ale až ve vyšších otáčkách,docela to i kouří no
dost přemýšlím o tom ,že tam dám elektriku a ecu z C20XE a zimu pojezdím takhle
jinač aspoň pro představu pár fotek z dnešní projížďky,kvalita nicmoc,ale aspoň něco,...

dost přemýšlím o tom ,že tam dám elektriku a ecu z C20XE a zimu pojezdím takhle

jinač aspoň pro představu pár fotek z dnešní projížďky,kvalita nicmoc,ale aspoň něco,...
- Přílohy
-
- P9030052.JPG (128.41 KiB) Zobrazeno 1876 x
-
- P9030046.JPG (155.28 KiB) Zobrazeno 1876 x
-
- P9030045.JPG (147.8 KiB) Zobrazeno 1876 x
Opel Astra F C20XE