Koukám, že jsi dobrej chytrulín. Mám osobní zkušenost + zkušenost několika přátel kolem a mohu říct, že bych další koupi neriskoval... Když se Ti za jízdy povolí 3 šrouby, které drží třmeny pohromadě, neboť nebyly od výroby dobře namontované, tak je to fakt na pováženou... A takto bych mohl pokračovat. Ale Ty jsi ten typ člověka, který snědl všechnu moudrost, takže to tady nebudu rozebírat...LiberaleMiguel píše:Todle tady nehodlám rozebírat. Podle toho co jedna baba na netu povídala by neměl fungovat ani můj podvozek třeba....
Hyundai Coupe
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai Coupe
- LiberaleMiguel
Ivan: a mám snad od nich třmeny ?
Jenom kotouče pane, jenom kotouče
Ty taky musíš honem přispěechat s radou, která je tady úplně zbytečná a zcestná, že ? 

- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejsem z těch co musí mít auto za každou cenu složené s dílů věhlasných značek a pokud u nás existuje kvalitní alternativa,beru tu. Bohužel md brzdy mezi ně nepatří. Hodně štěstí a doufám že zastavíš až budeš opravdu potřebovat.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Však já netvrdil nic o třmenech, jestli umíš číst, hovořil jsem obecně o kvalitě produktů a přístupu pana Kábrta k řešení problémů. Nebudu na Tebe plýtvat energií a ostatním bych doporučoval to samé.LiberaleMiguel píše:Ivan: a mám snad od nich třmeny ?Jenom kotouče pane, jenom kotouče
Ty taky musíš honem přispěechat s radou, která je tady úplně zbytečná a zcestná, že ?
Bylo by dobré kdyby někdo pověřený přesunul tu část o brzdách jinam.
Jaké konkrétně problémy jsou s výrobkama od pana Kábrta? Podle toho co jsem četl na 200sx foru vypadají dobře (http://200sx.cz/forum/viewtopic.php?f=1 ... 51400c1c94" onclick="window.open(this.href);return false; víc je toho tuším přímo v projektech ale ty vidí jenom registrovaní)
Jaké konkrétně problémy jsou s výrobkama od pana Kábrta? Podle toho co jsem četl na 200sx foru vypadají dobře (http://200sx.cz/forum/viewtopic.php?f=1 ... 51400c1c94" onclick="window.open(this.href);return false; víc je toho tuším přímo v projektech ale ty vidí jenom registrovaní)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy jsou pěkné: viewtopic.php?f=116&t=99910" onclick="window.open(this.href);return false; (dole), ale vzhled není všechno. Rád popíšu, ale mimo toto téma.
bohuzel se srouby co drzi unasec ke kotouci je problem vsude... a to hned v pocatku neboli v konstrukci.. predstavi si nekdo z vas kolika vibracim je sroub vystaven? A co teploty? ... optimalnim resenim je "nytovani" kdy kotouc navic "plave"... ovsem vyjma zavodnich vozu a motorek jsem se s tim nesetkal...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Miguel: není na čase se zamyslet? Dost lidí ti tu konkrétně a konstruktivně něco radí a pokaždé těm lidem (často nezdvořile) odpovíš, že ty tomu vlastně rozumíš nejlíp. Nepřipadá ti to divné? Kdybys nevěděl, konkrétně myslím z posledního týdne třeba Ivana, Tabooa atp...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- LiberaleMiguel
kubi: a co mi řekl Ivan, že se někomu vysraly třmeny. Mám já snad od ních třmeny ? Nemám, takže proč mi to tlačí ? A jak to mám podle tebe jinak řešit ? Jiný kotouč tam sneženu a těžko si kotouč za 12k pověsím na dveře od WC, bo mi tady někdo řekl, že je na hovno a že bych ho neměl na auto dávat 
VYKAŠLETE SE NA DEBATU O KVALITĚ MD BRZD A PŘEDBRŽDĚNÉM AUTĚ, NEZAJÍMÁ MĚ TO, DÍKY
Dneska jsem teda brzdy přiměřil a sedí tam naprosto dokonale
(na fotce nejsou přesně tak jak budou sedět přišroubovaná, držel jsem je tam rukou
)

VYKAŠLETE SE NA DEBATU O KVALITĚ MD BRZD A PŘEDBRŽDĚNÉM AUTĚ, NEZAJÍMÁ MĚ TO, DÍKY
Dneska jsem teda brzdy přiměřil a sedí tam naprosto dokonale

(na fotce nejsou přesně tak jak budou sedět přišroubovaná, držel jsem je tam rukou

Liberale: Seš fakt blbec..Sorry, ale seš přesně ten typ člověka co nesnáším..místo aby se zamyslel kope kolem sebe a ještě vulgárně.
Nechápu taboo, libora, ivana apod. že máte furt potřebu mu pomáhat..
Ke kábrtovi toho bylo napsáno tolik že to nemůže být ani náhodou jen drb (pár lidí s ním mělo bohužel tu zkušenost.) Zrovna jeho adaptéry nejdou zrovna jistota. I opici co troškurozumí strojařině dojde že to "odlehčení" výrazně ubírá pevnosti... Ale třeba to má v "tomto" případě "lépe" zpočítané.
edit: ano mám komplex
Nechápu taboo, libora, ivana apod. že máte furt potřebu mu pomáhat..
Ke kábrtovi toho bylo napsáno tolik že to nemůže být ani náhodou jen drb (pár lidí s ním mělo bohužel tu zkušenost.) Zrovna jeho adaptéry nejdou zrovna jistota. I opici co troškurozumí strojařině dojde že to "odlehčení" výrazně ubírá pevnosti... Ale třeba to má v "tomto" případě "lépe" zpočítané.
edit: ano mám komplex

" www.autowerks.cz "
Ja mam taky malyho pindika. Jinak jestli treba mate nekdo rodinu,a chcete si koupit neco od Kabrta,doporucuju procist.
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.p ... nts#p78607" onclick="window.open(this.href);return false;
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.p ... nts#p78607" onclick="window.open(this.href);return false;
R33 GTST Mspec2 '97
- LiberaleMiguel
Středy kotoučů taky nechává mrazit, takže ztráty pevnosti se nebojím 
A s tím kopáním....
Proč třeba Poseru stačilo odkázat na předchozí stránky projektu a někteří(třeba Ivan) mají se čtením problémy ? Protože tadle cela debata kolem zbytečností brzd a kvality MD už tu byla
tak nevidím důvod, proč by se měla pokaždé rozjíždět znova...
Jinak teda jsem trochu vážil a celé tydle brzdy jsou o 3kg těžší než origi. Když k tomu připočtu, že jsem ušetřil 1,7kg na tlumiči, tak jsem klidný
Jo a dvoudílný kotouč 320x30-120 a 355x32-130 váží oba shodně 7,9kg
je tam jinak řešené odvětrávání, proto ten rozdíl 

A s tím kopáním....
Proč třeba Poseru stačilo odkázat na předchozí stránky projektu a někteří(třeba Ivan) mají se čtením problémy ? Protože tadle cela debata kolem zbytečností brzd a kvality MD už tu byla

Jinak teda jsem trochu vážil a celé tydle brzdy jsou o 3kg těžší než origi. Když k tomu připočtu, že jsem ušetřil 1,7kg na tlumiči, tak jsem klidný

Jo a dvoudílný kotouč 320x30-120 a 355x32-130 váží oba shodně 7,9kg

Je to zbytečný řešit, protože to stejně nebrzdí žádnej výkon..
life's too short to drive slow
kotouce kopou protoze se za :
a, vlni stredy (proto treba i fabia S2000 pouziva radeji ocelove i za negativum vetsi vahy)
b, napeka smes desticek na kotouc (vlivem spatne zvolenych desticek)
co se tyce kotoucu... 315mm mohu mit z fabie S2000 jete cca 70% za 1500ks a dam krk pod sekeru ze na vasich autech 100% vydrzi
a, vlni stredy (proto treba i fabia S2000 pouziva radeji ocelove i za negativum vetsi vahy)
b, napeka smes desticek na kotouc (vlivem spatne zvolenych desticek)
co se tyce kotoucu... 315mm mohu mit z fabie S2000 jete cca 70% za 1500ks a dam krk pod sekeru ze na vasich autech 100% vydrzi
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Jasně, ale reagoval jsem spíš na to, že tu někdo psal, že nezabrzdí až bude potřebovat. A to auto stejně nemá výkon na to, aby se dostalo do nějakýho většího záhulu (např. na okruhu) a muselo by z tý rychlosti brzdit VÁHU
life's too short to drive slow
- LiberaleMiguel
Rostack: na jednu stranu máš pravdu, na druhou, oni to mysleli rýpavě, jakože dupnu jednou v provozu, třeba pti krizovém brzdění, na brzdu a kotouče se mi rozpadnou nebo co
Pogoogli si MD components a příběh s Corradem a brzděním ruční brzdou z 200km/h 

Řekněte mi že potřebujete aby vaše auto brzdilo líp než tohle https://www.youtube.com/watch?v=hpmjeAR ... FndoLzaQXw" onclick="window.open(this.href);return false; a ty byly vepředu jenom čtyřpístky teď už jsou i vepředu i v zadu osmipístky vše od MD...
Bohuši... ty znas Reneho nebo tu jen placas hovna?
vy znáte tyhle dvě auta a lidi kolem nich? 

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Kdybych mu chtel pomahat, tak mu prozradim, ze svymi "odbornymi" modifikacemi docilil pouze zvyseni brzdne drahy (zejmena v podminkach se snizenou trakci - za deste, na snehu, etc.), coz si sam muze snadno overit. Nabyti i tech nejzakladnejsich znalosti neni ale Miguelovou prioritoutholis píše:Nechápu taboo, libora, ivana apod. že máte furt potřebu mu pomáhat..

IQ stylingem nenahradis.
- LiberaleMiguel
Toho, že za zhoršených podmínek mi rychleji hrozí zablokování kol jsem si vědom i bez tvých odborných rad 

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Tak z toho co jsem pochopil se zda,ze jde Miguelovi spise o estetickou stranku. V tom pripade neni co resit.
Protoze vetsina z nas vi,ze vetsimi brzdami stejne brzdnou drahu nezkratime,ale pouze oddalime(brake fade) vadnuti brzd pri agresivnejsim brzdeni. A tak proto abych usetril na neodpruzene hmote jdu s velikosti kotoucu o stupen dolu. I kdyz jsem snazil tak jsem 323mm kotouce nerozpalil natolik aby mi to prestalo brzdit...No way Jose.
Protoze vetsina z nas vi,ze vetsimi brzdami stejne brzdnou drahu nezkratime,ale pouze oddalime(brake fade) vadnuti brzd pri agresivnejsim brzdeni. A tak proto abych usetril na neodpruzene hmote jdu s velikosti kotoucu o stupen dolu. I kdyz jsem snazil tak jsem 323mm kotouce nerozpalil natolik aby mi to prestalo brzdit...No way Jose.

http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tvá míra arogance je neskutečná, je mi vždy líto takových zakomplexovaných jedinců, kteří nic z daného oboru neumí, ale přesto se tváří, jakoby sežrali všechnu moudrost světa. Mám řadu takových klientů a nikdy nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Tuningu zdar!LiberaleMiguel píše:Toho, že za zhoršených podmínek mi rychleji hrozí zablokování kol jsem si vědom i bez tvých odborných rad
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Ivan: To není jen mírná arogance
Já nejsem přímo z oboru, ale kdyby mi tu půl fóra radilo, abych se na to vy..., že je zbytečný až nebezpečný, tak bych poslech. Kor od lidí co o tom ví myslím si dost.
Ale kdo chce tam, pomozme mu tam..
Upřímně doufám, že až to bude provozovat, tak že nikoho na cestě i momo ní nezkramaří..
To je poslední věc co tady k tomu pánovi píšu a odedneška na jeho "projekt" nereaguju. Nemá to smysl, stejně jsme pro něj všichni ubožáci co o tom nic neví.

Ale kdo chce tam, pomozme mu tam..

To je poslední věc co tady k tomu pánovi píšu a odedneška na jeho "projekt" nereaguju. Nemá to smysl, stejně jsme pro něj všichni ubožáci co o tom nic neví.

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- LiberaleMiguel
Venca: todle jsem o některých nikdy neřek, o tobě to klidně řeknu znova 

nebo zkuste pochopit toto

- LiberaleMiguel
SubTera: Todle je přesně to co jsem potřeboval
argument za všechny 

tezko radit, nejsi ty kamos metrixe?? http://www.youtube.com/watch?v=Hnh62b2a4GI" onclick="window.open(this.href);return false;LiberaleMiguel píše:SubTera: Todle je přesně to co jsem potřebovalargument za všechny
ten Metrix zdrhol z Bohunic?? skapal som..