Jiříkovo cinquecento "1.3 turbo" od strany 9
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jiříkova poštovní schránka (cinquecento 1.4 16V 74kW)
měl jsem stříbrnej střed s černou. po roce bylo to čalounění na kaši
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
já vozim ten červenej s cernym stredem uz druhou sezonu cca 2000km a spokojenost....
kdyz jedu bez rukavic mam pres nej tu pletenou šprcku ktera neklouže a je to gut....pri bouracce ho ohnes nebo zlomis nic jinyho neni

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
no myslim že stejně moc na výběd ohledně financí nemám... (dost spolkne motor) tak ho vezmu jen teď jakej se bude hodit víc
??? černá je pěkně neutrální, takže spíš tu 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
červená by byla jak pěst na oko
pekelnej stroj to bude

pekelnej stroj to bude

Opel Astra F C20XE
- LiberaleMiguel
uf uf, kopie čehokoliv prostě musí být horší. Zase na druhou stranu, když se s tímdle někde rozjebeš, tak spíš budeš řešit, jak si z hrudníku dostat motor a né, že máš polámané ruce kvůli volantu
takže když je ta kopie funkční tak proč ne 

takhle to vypadá při 100km/h párkrát kolem dokola přes přední kolo
no... už po vytažení z pole... takže ono to zas tak hrozný od jiných aut není 

- Přílohy
-
- P310712_15.26.jpg (247.44 KiB) Zobrazeno 2890 x
-
- P310712_15.47_[02].jpg (239.45 KiB) Zobrazeno 2890 x
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel
no já to omotval ve 100km/h kolem sloupu a zrušil protijedoucí auto a teda vypadalo to o dost líp 

nevim neviděl jsem... každopádně není to zas tak hrozné..
- LiberaleMiguel
neni no, cekal bych to o hodne vic na kasi
Kdyztak mrkni na prvni stranku projektu Hyundai Coupe, jsou tam fotky 

tak zitra bych mel vyzvednout sani a v pondeli po praci domluveno zapojeni elektriky , sani a dalsich veci 

Že by už? Těším se na tu bestiální poštovní schránku
"Dnes podáte, za hodinu dodáme"

"Dnes podáte, za hodinu dodáme"
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
No dneska menší komplikace ale snad ano... volám na sání a borec mi řekne že to ještě nemá a že to je moc práce a že neví jestli to vůbec udělá.... tak sem za nim radne nasrany dojel, sání si vzal a odvezl začínajícímu soukromníkovi který je ochotný to zítra během dne udělat... no tak uvidíme jestli slib splní a jak to bude kvalitně.. no třeba se bude snažit..
tak snad to plány na pondělek nezmění...

v pátek jsme se zastavil pro poslední "blbost" no a teď čekáme na dodělané sání
borec co to vaří potřebuje prý jiný hořák tak musíme ještě pár dní pořkat... takže zítra vyhodim topení a zbytek staré elektriky a dám baterii dozadu a začnu připravovat novou kabeláž...

- Přílohy
-
- P9161398.JPG (41.39 KiB) Zobrazeno 2567 x
Dneska jsem vyzvedl to zpropadené sání a nějakou dobu v něm rejdil pilníkem a minibruskou aby to za něco stálo... no a když sem to přidělal na motor byla tma a já zase jel domů.... takže elektrika a zbytek zítra
až to pojede tak se to zase všechno rozebere a udělá "načisto" ať to nějak vypadá 
a jedna špionážní...

a jedna špionážní...
- Přílohy
-
- sání.JPG (94.79 KiB) Zobrazeno 2469 x
planove lanko je zapojene, benzin taky, elektrika zkusebne natahana.... ted jen doladit soft a natryskovat karburaci... ale uz to snad brzo bude
pak jeste lyzinu pod motor a dalsi nezbytnosti 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem viděl první fotky tohoto tématu, tak jsem si říkal, že to asi nebude dobré. Teď musím říci, že jsem se pletl a vypadá to hodně zajímavě 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Odhadovaný výkon? Ale jedeš dobře 

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný projekt
Prosím, nevíš jak vyndat tlačítko na výstražné blinkry? Táta neudělal technickou, protože mu nefungujou a já to tlačítko nemůžu vyndat. Už mě to štve.

Prosím, nevíš jak vyndat tlačítko na výstražné blinkry? Táta neudělal technickou, protože mu nefungujou a já to tlačítko nemůžu vyndat. Už mě to štve.
chlapi díky.... přiznávím se že spousta věcí je uděláno prozatím jen na funkci a jak se to rozeběhne půjde motor ven a vše se udělá pořádně
odhadovaný výkon nevím... série motor měl 70kW já mám 260°vacky se zdvihem 9.1mm a tyhle karburatory + trochu upraveny vnitrek...
cele to ridi vyse zminena imfsoft jednotka... odhadovaný výkon vám tedy reknu jak se to rozebehne protoze prave ta jednotka umi odhadnout vykon podle uhloveho zrychleni kliky
takze az ho pomoci jednotky odhadnu tak napisu

F.i.s.h.men hele z hlavy nevim
ale pak se na to podivam jak budu u auta... kazdopadne kdyby bylo tlacitko spatne mam nahradni 

F.i.s.h.men hele z hlavy nevim

Dneska jsme vyrobil trochu jiny system snimani polohy aby to fungovalo lépe... taklže jiskru mi to hází a pěknou to je v cajku.... ale nejde mi tam benzin... neco je s karbecema spatne
no budu to resit pristi tyden... ted mam nervy v kyblu...

podivej se zda ti to sani nepodsava vzduch. kdyz ti na moto praskne ta guma co do ni na hlave nacvakavas karbce,nemas v nich diky pisavani dostatecny podtlak a z karbce nejde benzin
tohle je vse v poradku... podtlaky jsme meril... chyba bud ejinde... zkusim dat origo cerpadlo z motorky aby tam byla spravna hladina a uvidime co to udela 

tak kdyz na kapotu povesis petku s benzinem,vzhuru nohama, a z vicka povede hadicka do karbiku,taky budou plny.
a kdyz striknes do kazdyho difuzoru karbce beno tak motor naskoci,a nechytne se?
a kdyz striknes do kazdyho difuzoru karbce beno tak motor naskoci,a nechytne se?
a hladiny zkontrolujes krz odkalovaci sroub,hadickou.
-
KaCzaba: hele zitra nebo pozitri bude cas se na to mrknout... diky za rady, ja jsme linej premyslet
vzdycky me u auta neco napadne tak to zkusim... na startovaci sprej nebo beno z rozprasovace sem to nezkousel... jestli chces tak se prijed podivat a dame to dokupy 

bydlis nekde u me za barakem?:-D
pokud ma tvuj barak vlastni smerovaci cislo a saha pres 2 kraje tak ano

Nahodil jsem nova predni kola s pneu pirelli p-zero 160/560 14 mokry slick, takze už to bude fungovat lépe... ještě potřebuju nazout slicky i nazadek... takže jak bude čas
zítra natáhnu pořádně elektriku a začnu řešit benzín
se vzhledem sem spokojený
jen ať to vypadá jako šrot 

- Přílohy
-
- P9261406.JPG (120.32 KiB) Zobrazeno 2008 x
-
- P9261407.JPG (109.84 KiB) Zobrazeno 2008 x
Dneska jsem si hrál s elektrikou
vse funguje jak má...
vzhledem k tomu ze se to bude vsechno na RZ asi hodne klepat tak jsem konektory nejprve klasicky zakrimploval a potom zalil zacínoval aby se opravdu nemělo co uklepat... no pár fotek
jinak hlavná kabelovou vetec jeste nemám v krkavici protoze takovy prumer jsem doma nemel . a ty volne draty prijdou zapojit a upravit az na aute. 

- Přílohy
-
- P9271411.JPG (89.22 KiB) Zobrazeno 1923 x
-
- ridici jednotka a relé na spínání proudu pro palivovou pumpu a indukcni civky :-)
- P9271412.JPG (94.93 KiB) Zobrazeno 1923 x