Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
no já jen doufám, že už to bude jezditPustil píše:No já jen doufám, že se s ní ukážeš na mělnickým Mazdasrazu koncem května ( http://www.mazdasraz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ) . Daleko to nemáš
ja to kupoval na AR v mistni prodejne "Loziska- gufera", jednu jsem prinesl a pani nasla skoro stejnej rozmer, cca 2kč/ks, a tesni to v pohodekucik píše:Prosim tě, kde jsi sehnal nové "o" kroužky ke vštřikům,když jsi je vytáhl z lišty a sání?Volal sem do mazdy,ale když mi řekl cenu těch prťavých gumiček,tak sem se málem posadil na prdel.
v mazdě na spořilově, tušim 56,-/kskucik píše:Prosim tě, kde jsi sehnal nové "o" kroužky ke vštřikům,když jsi je vytáhl z lišty a sání?Volal sem do mazdy,ale když mi řekl cenu těch prťavých gumiček,tak sem se málem posadil na prdel.
kdepak, ježdění je ještě daleko, teď probíhá úklid v motorovym prostoru a stále čekám na svody a přírubu pro downpipe...DOEMIXXX píše:jak pokracujes skladani? Uz jezdis?
HANYSx píše:kdepak, ježdění je ještě daleko, teď probíhá úklid v motorovym prostoru a stále čekám na svody a přírubu pro downpipe...DOEMIXXX píše:jak pokracujes skladani? Uz jezdis?
v pátek sem přivez domů materiál na novej vejfuk, v sobotu se testovaly rozpracovaný svody jestli pasuje vše jak má, v neděli sem zadal do výroby sací příruby na turbo a dneska na mě po návratu z 3deních hor čekal doma novej coolertakže snad brzo začnu skládat
modlim se aby to dýl netrvalo, chtěl bych stihnout mělníkDOEMIXXX píše:
jasny, cili odhad, kdy auto bude pojizde je tak mesic?
mít na to 200 tak už dávno jezdimMefistisko píše:seš fakt machr chlape .... hned jak seženu gtrko a tak 200 000 tak začnu taky s takovejma přestavbama
![]()