mazda 323 GTX
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: mazda 323 GTX
kdy vyjedeš? těšim se na ní na MLK čím dál tim víc... 

323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD

no já mám zaplať pánbuh přítelkyni chápavoucrazyape píše:
Vsechno jde![]()
![]()
Jinak te obdivuju jak usilovne na tom pracujesja mel taky planu az az ale posledni dobou od nich nejak ustupuju a ani na to moc nemam cas. Toje porad skola,prace atd takze ve svem volni se radsi venuju pritelkyni nez lezim pod autem
Kazdopadne prace pekna. Moc se me to libi, bohuzel sem v Praze ale jeste nepotkal

se nediv, zatim po přestavbě kastle a podvozku najezdila tak měsíc a zase sem jí zavřel

Kazdymu jednou dojdou nervy
ale jestlize spolu zijete tak to chapu
no me ted ceka swap brzd tak si budu taky hrat

jestli pude všechno jak má tak tuhle neděli k večeru proběhne první testovací starthondzik323f píše:kdy vyjedeš? těšim se na ní na MLK čím dál tim víc...

nebydlíme spolu, dokud studuje tak si eště budu užívat svobodycrazyape píše:Kazdymu jednou dojdou nervyale jestlize spolu zijete tak to chapu

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ji nastesti zalhledl na Narodce a je to krasavice nejvetsi.
Je super,ze to takhle pokracuje rychle.Nejvice jsou potreba penize a potom ten cas.Coz neni sranda.

Optimismus pramení z nedostatku informací 

- Mefistisko
Třeba ja vim o kořenovi kterej ti za 500 prodá sunteky atesty aji s tipovou karto mam je od neho aji ja 

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??

Koupis si taky neco na sebe ci pozves buchtu na veceri nebo jen love jsou do kary
?

http://www.facebook.com/djdoemixx
hádej?DOEMIXXX píše:Koupis si taky neco na sebe ci pozves buchtu na veceri nebo jen love jsou do kary?

ale joo vobčas něco pustim i jinam
naštěstí mně už to vod koupě turba zas tak moc nestálo... něco za ňákej ten materiál, ale většinu sem díky pomoci kámošů vyrobil sámMirek999 píše:Ja jsem ji nastesti zalhledl na Narodce a je to krasavice nejvetsi.Je super,ze to takhle pokracuje rychle.Nejvice jsou potreba penize a potom ten cas.Coz neni sranda.

nevyzbylo 

Moc super projekt až občas trochu uslintnu
Taky se těším až jí někde uvidím... bohužel jsem se teď přestěhoval z Vinohrad na Řepy, takže se trochu snížily moje šance 

Pětka f kombajnu
mazda už půl roku stojí daleko blíž řepím než vinoYurii píše:Moc super projekt až občas trochu uslintnuTaky se těším až jí někde uvidím... bohužel jsem se teď přestěhoval z Vinohrad na Řepy, takže se trochu snížily moje šance

čau, jen se zeptám,
proč ten vlnovec tak dlouhej? Nebyl by lepší co nejkratší?
Nebo je naopak lepší delší?
Dík
Dík
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
To sem vubec nepochopilHANYSx píše: mazda už půl roku stojí daleko blíž řepím než vino![]()

Pětka f kombajnu
nejsem schopen kvalifikovaně odpovědětfredh píše:čau, jen se zeptám,
Dík

tvoje šance se hipoteticky spíš zvýšily když teď bydíš v řepích...Yurii píše:To sem vubec nepochopilHANYSx píše: mazda už půl roku stojí daleko blíž řepím než vino![]()
večer poprvé znovu zavrčela
volnoběh se zdá dobrej což považuju po machinacích se všema možnejma podtlakama za velkej úspěch... zejtra eště pár drobností, nahodit nárazník a jedu do náký prdele na jámu na stavbu vejfuku, tak se modlim abych dojel

- Přílohy
-
- DSC00339.jpg (96.72 KiB) Zobrazeno 2690 x
V pohodě, jen sem se optal. Já koupil co nejkratší. Měl sem na autě podobnej jak ty, a docela dost profukoval, tak sem si říkal, že ten nejmenší se moc kroutit nebude a nebude tolik foukatHANYSx píše:nejsem schopen kvalifikovaně odpovědětfredh píše:čau, jen se zeptám,
Díkkoupil sem dlouhej, že bude schopen víc absorbovat...
hlavně se neposrat...
fredh píše:V pohodě, jen sem se optal. Já koupil co nejkratší. Měl sem na autě podobnej jak ty, a docela dost profukoval, tak sem si říkal, že ten nejmenší se moc kroutit nebude a nebude tolik foukat
ten co sem použil mi bylo řečeno, že je dvouvrstvej a profukovat nebude... dnes odzkoušeno a je to tak

mám za sebou prvních asi 100km, tam sem jel pomalu páč to nečekaně jenom s downpipe dělalo šílenej randál
zpátky svejfukem sme to trošku projeli
první dojem je, že to jede jako dřív... ale zatim plnim daleko míň než dřív
vejfuk sem nechápal ,když sme poprvé nastartovali, jak může bejt tak tichej
při projetí se ukázalo, že v zátahu je vše trochu jinak
ale stejně na plně průchozí průměr 60 je to velkej tichošlápek 

vejfuk sem nechápal ,když sme poprvé nastartovali, jak může bejt tak tichej

- Přílohy
-
- DSC00341.jpg (64.74 KiB) Zobrazeno 2632 x
Taky sem použil ten dvouvrstvej. jak říkáš čas ukáže.HANYSx píše:fredh píše:V pohodě, jen sem se optal. Já koupil co nejkratší. Měl sem na autě podobnej jak ty, a docela dost profukoval, tak sem si říkal, že ten nejmenší se moc kroutit nebude a nebude tolik foukat
ten co sem použil mi bylo řečeno, že je dvouvrstvej a profukovat nebude... dnes odzkoušeno a je to takotázka je co se s nim stane časem
hlavně se neposrat...