Projekt PEUGEOT 306

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

8)

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

To je lamino ci puvodni plastova palubka? Jinak teda netusim k cemu je dobry to lakovat...
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Svoby

Příspěvek od Svoby »

Mr.Bean píše:teda netusim k cemu je dobry to lakovat...
protože to chce... Netuším k čemu taková blbá otázka...
:afro:

fiat12PMR

Příspěvek od fiat12PMR »

Mr.Bean píše:To je lamino ci puvodni plastova palubka? Jinak teda netusim k cemu je dobry to lakovat...
No preci k tomu aby pri jizde proti slunci nebylo z auta ven vubec videt :lol: :lol: :lol: Tjuning RULEZZ
porsche 944

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

konecne nejaky info o aute :lol:
http://www.facebook.com/djdoemixx

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

Mr.Bean píše:To je lamino ci puvodni plastova palubka? Jinak teda netusim k cemu je dobry to lakovat...
a na co litaky kdyz to z vnitrku auta stejne nevidis?
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

vrkuboy píše:
V tom případě proč pěkný auto?
Co taky čekat od Panabýna jinýho, že? :(
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Starlet píše:
vrkuboy píše:
V tom případě proč pěkný auto?
Co taky čekat od Panabýna jinýho, že? :(
Nevim o co se snazis chlapecku.
Jenom sem chtel naznacit, ze lakovat palubku je hovadina a ze na tom aute je videt, ze je staveny pro tc, pac tam se vyhrava diky takovym hovadinam...
A dotaz jestli je to lamino Byl kvuli tomu, ze kdyby to bylo lamino, tak je to jeste vetsi prasarna(kvuli bezpecnosti).
A to porovnani s kolama...no comment stejnetak "V tom případě proč pěkný auto?"
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt PEUGEOT 306

Příspěvek od Starlet »

Chlapeček se o nic nesnaží, jen že jakejkoliv tvůj koment k něčemu co je koncipovaný jako showcar je nesmyslnej, je snad jasný že to neni auto na běžný ježdění a tudíš se na praktičnost moc nehraje...
TC je stylingová soutěž, takže díky těmhle hovadinám se tam vyhrává. Pro performance úpravy je spousta jiných soutěží.
Proto nechápu proč do toho pořád reješ
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Ja sem se jenom na neco zeptal a dodal sem svuj nazor na ten lak. Myslel sem si totiz, ze se to tak na diskusnich forech obvykle dela.
Netusil sem, ze se toho vsichni tak chytnou a budou do me valit co sem za magora...
A i nadhernej styling se da delat s rozumem... Tot muj nazor a obhajoba uz mlcim.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Právě proto že je to forum jsem vyjádřil i já svůj názor k tvýmu komentu, jeĺikož nebyl první tohohle ražení. Dost OT a flames
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

cooky

Příspěvek od cooky »

Starlet píše:Chlapeček se o nic nesnaží, jen že jakejkoliv tvůj koment k něčemu co je koncipovaný jako showcar je nesmyslnej, je snad jasný že to neni auto na běžný ježdění a tudíš se na praktičnost moc nehraje...
TC je stylingová soutěž, takže díky těmhle hovadinám se tam vyhrává. Pro performance úpravy je spousta jiných soutěží.
Proto nechápu proč do toho pořád reješ

No tak to bych si te dovoli opravit...To auto je staveno pro naprosto bezne jezdeni,tak napr do prace a v neposledni rade taky pro tuning srazy.Na TC zatim jeste nepomyslim,mam to auto pro svuj dobry pocit a protoze tam chci vecy,ktere se libi me,a ne TC komisarum.Na druhou stranu ale rozdodne nevylucuji,ze se nejaky ten pohar nebudu snazit ukoristit,ale neni to jen auto na lesteni a pak sup s nim do garaze.

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

mozna by to chtelo castejsi info..jinak hezká práce 8)
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

cooky

Příspěvek od cooky »

Scooby píše:Na autě se pracuje..... vyrábí se nějaké karbonové díly.
No tak scooby...ven s tim...uz muzes napsat,ze to ,,DELO" je po vnejsku uz hotove a ze to tu v pondeli ukazem v cele sve krase 8) 8) 8)

cooky

Příspěvek od cooky »

vt.tuner píše:mozna by to chtelo castejsi info..jinak hezká práce 8)
No fotek je mnohem vice,sam nevim,kde to vazne,ale bud v klidu,uz brzy to muzes potkat na ceste :) :)

cooky

Příspěvek od cooky »

fiat12PMR píše:
No preci k tomu aby pri jizde proti slunci nebylo z auta ven vubec videt :lol: :lol: :lol: Tjuning RULEZZ
No tak s tim bych si hlavu rozhodne nelamal... :nono:

cooky

Příspěvek od cooky »

Mr.Bean píše:Ja sem se jenom na neco zeptal a dodal sem svuj nazor na ten lak. Myslel sem si totiz, ze se to tak na diskusnich forech obvykle dela.
Netusil sem, ze se toho vsichni tak chytnou a budou do me valit co sem za magora...
A i nadhernej styling se da delat s rozumem... Tot muj nazor a obhajoba uz mlcim.
No jestli chces vedet proc je to v laku,mohl jsi se na to zeptat primo mne. Asi proto,ze jsem nevedel,co udelat s dalsima 20tis. a tak jsem to dal do palubovky... :lol:

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

cooky píše:
Mr.Bean píše:Ja sem se jenom na neco zeptal a dodal sem svuj nazor na ten lak. Myslel sem si totiz, ze se to tak na diskusnich forech obvykle dela.
No jestli chces vedet proc je to v laku,mohl jsi se na to zeptat primo mne. Asi proto,ze jsem nevedel,co udelat s dalsima 20tis. a tak jsem to dal do palubovky... :lol:
Že si neřekl, já bych věděl co s nima :lol:
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

cooky píše:No tak to bych si te dovoli opravit...To auto je staveno pro naprosto bezne jezdeni,tak napr do prace a v neposledni rade taky pro tuning srazy.Na TC zatim jeste nepomyslim,mam to auto pro svuj dobry pocit a protoze tam chci vecy,ktere se libi me,a ne TC komisarum.Na druhou stranu ale rozdodne nevylucuji,ze se nejaky ten pohar nebudu snazit ukoristit,ale neni to jen auto na lesteni a pak sup s nim do garaze.
Coz ovsem odporuje i tomu, co napsal Starlet - je snad jasný že to neni auto na běžný ježdění a tudíš se na praktičnost moc nehraje...
Takze se to zda byt showcarem nejen mne. :wink:

A k tvoji druhe reakci: Ja se ptal primo tebe...

Proste nevim, proc to hnedka musite vsichni tak rozpitvavat. Kdyz nekdo dvakrat napise ze je to krasny, tak je to OK ale beda kdyz nekdo napise opak.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

cooky

Příspěvek od cooky »

Pustil píše:
cooky píše:
Že si neřekl, já bych věděl co s nima :lol:
jasne,promrdat s kur...a to umim taky. :rock:

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

No to je taky možnost :D
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

cooky

Příspěvek od cooky »

Mr.Bean píše:
cooky píše:No tak to bych si te dovoli opravit...To auto je staveno pro naprosto bezne jezdeni,tak napr do prace a v neposledni rade taky pro tuning srazy.Na TC zatim jeste nepomyslim,mam to auto pro svuj dobry pocit a protoze tam chci vecy,ktere se libi me,a ne TC komisarum.Na druhou stranu ale rozdodne nevylucuji,ze se nejaky ten pohar nebudu snazit ukoristit,ale neni to jen auto na lesteni a pak sup s nim do garaze.
Coz ovsem odporuje i tomu, co napsal Starlet - je snad jasný že to neni auto na běžný ježdění a tudíš se na praktičnost moc nehraje...
Takze se to zda byt showcarem nejen mne. :wink:

A k tvoji druhe reakci: Ja se ptal primo tebe...

Proste nevim, proc to hnedka musite vsichni tak rozpitvavat. Kdyz nekdo dvakrat napise ze je to krasny, tak je to OK ale beda kdyz nekdo napise opak.

Ale ti je prece blbost co jsi napsal...vzdyt jsi ho jeste ani nevidel..tak neni ci kritizovat.A k tomu kdyz nekdo napise ze je to krasne..no vzdyt ma pravdu,tak proc mu to vyvracet?? :)

Svoby

Příspěvek od Svoby »

Děláš si to auto pro sebe né pro ostatní...
:afro:

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Aha, uz to chapu. Ti kterym se to libi at smele pisou chvalu a ti co by chteli jen podotknout, ze je na tom neco "spatne" (jako treba sem podotkl ja s tim lakem na palubce) ti at mlci. Nebot majitel sam chce slyset jen chvalu pro sve uspokojeni a za dosti ucineni po vykonane praci.
Dekuji za vysvetleni a omlouvam se, ze mi to hned nedoslo.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

S timhle by se mi každej den jezdit nechtělo, ale nakonec proč ne, jen by mi toho bylo líto na našich silnicích
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Scooby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scooby »

Auto už je zvenku komplet hotové.... ladí se interiér a motorový prostor. Starší fotky tapecíra v laku
Přílohy
b.JPG
b.JPG (54.48 KiB) Zobrazeno 2008 x
a.JPG
a.JPG (101.03 KiB) Zobrazeno 2009 x
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz

TOFRi

Příspěvek od TOFRi »

Vypada to jak kolotoc :D Ale to je vec vkusu. Jinak auto povedene. 8)
J D M

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ten lak je sice hezkej, ale snad ho ani nemuselo bejt tolik. V tom interiéru to pak nasere až se to škrábne.......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

jsem asi divnej, ale znám lepší způsob jak vrazit prachy do interieru....kůže je praktičtější a nadělá i víc parády, ale co moje auto to není...
VW GOLF III

m1tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1tv »

ešte bych potah koberec laminem a taky ho nalakoval ,sedačky skořepiny bez potahu a taky lak .Když už tak lak všude a pro všechny :lol:
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725

Odpovědět

Zpět na „Projekty“