Rapid by FLANEL->Š13O->C2ONE->C2OXE (evolution all the time)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- Michal71717
takové věci jako je přívod k brzdám, nechápu proč řešíš teď když na něm není skoro nic hotového. A navíc tak jak bylo řečeno třeba na fabii vzduch stejně nejde k brzdám ale dostává se do motorového prostoruMATTESS píše:felda: co je na tom směšnýho? Další, co si myslí, že škodovka jede 90?![]()
F.l.a.n.e.l. : sorry za OT, ale tyhle machýrky mam fakt hrozně "rád"
F.l.a.n.e.l.: no určitě to má přínos, to by tam ty díry nezačali dělat po pár měsících, co vyjely "eMka". Já teda s brzdama (s chlazením) žádný problém nemam a ani ostatní, co mají seriový přední čela a podstatně silnější motory. Máš to solidně snížený, ale není to brzo, když to nemáš nastrojený? nebo budeš ještě podvozek předělávat?
proč brzo?jestliže auto snížíš a dáš větší kola, tak se může stát, že ti kola budou drhnout o podběhy, tak proto je lepší tohle vyzkoušet na začátku a dyžtak upravit lemy a podběhy, než ve finální fázi po laku...MATTESS píše:F.l.a.n.e.l.: no určitě to má přínos, to by tam ty díry nezačali dělat po pár měsících, co vyjely "eMka". Já teda s brzdama (s chlazením) žádný problém nemam a ani ostatní, co mají seriový přední čela a podstatně silnější motory. Máš to solidně snížený, ale není to brzo, když to nemáš nastrojený? nebo budeš ještě podvozek předělávat?

svět dospělých je pro mne záhadou......
ajo tahle, já myslel po celkovým.Tak to potom jo.Jo, je mi jasný, že váha auta vzroste, ale tak pan majitel s ezatím nezmínil o tom, co v blízký době plánuje, tak třeba bude nastrojovat.A dle mě je jedno, jestli auto má snížený a pak začne řezat do karoserie.... 

svět dospělých je pro mne záhadou......
- F.l.a.n.e.l.
Re: F.L.A.N.E.L.´s car by ŠKODA :-)
Tak abych ukončil debaty ohledně nastrojování :
Nastrojení vozu (přibydou 4 věci ) : 2x sedačka, rám a já
Jinak nevím jestli se to ví, ale jsou různě tvrdé pružiny, tzn, že můžeš naložit 5OOkg do auta a výška auta se nepohne
Jasné že finální výška se bude řešit až bude auto komplet hotové, po laku atd... ale prostě tohle je tak 90% podvozku hotovo.
Nějaký upgrade no, ať mě neposere každá stodvacka co má sníženou hlavu

Nastrojení vozu (přibydou 4 věci ) : 2x sedačka, rám a já

Jinak nevím jestli se to ví, ale jsou různě tvrdé pružiny, tzn, že můžeš naložit 5OOkg do auta a výška auta se nepohne

Jasné že finální výška se bude řešit až bude auto komplet hotové, po laku atd... ale prostě tohle je tak 90% podvozku hotovo.

Nějaký upgrade no, ať mě neposere každá stodvacka co má sníženou hlavu

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

copak je to za moturek?? 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
1,4 mpi 

wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- F.l.a.n.e.l.
Tuner2: 180 jel kámoš s rapidem 136 (motor fela) z kopce sice ale jel, pro 1,8T to nebude problém, takže majitel má třeba svůj život rád a nepotřebuje jezdit jak hovado. Diskusi o brzdách bych ukončil. Odvětrám vám je aby jste měli klidné spaní
Já mám komplet brzdy od kluka co stavěl Nikorjakovi LR a když se ho zeptáš, tak více méně jsou vzchudem chlazené na hovno, protože jediné co to tomu autu přida je 5kg váha.
Jinak díry o radu za snížení, ale když to bylo na dorazech, tak to bylo skoro jako na origo pružinách.
Ještě mášě nějaký plnohodnotný poznatek, který mi chceš sdělit, o kterém si myslíš, že jsem na něj ještě nepřišel???
Tohle je topic PROJEKTY a ne tipy a rady jak na to
Snižení mám vyřešené (co se představy výšky a provedení týče), brzdy taky (čtyřpístky vzadu na nic? nezlob se, ale už tu nepřispivej ... jinak ještě co mi můžeš poradit, kde seženu bubny dopředu, když to brzdí stejně jako 4P, víš jak, nikdo bubny vpředu nemá a brzdí to stejně.)
Až se nebudeš bát pravdy a budeš připraven uznat že ses mýlil, tak koukni
http://pmautosport.cz/
(majitel firmy postavil víc aut než ty máš odježděno)
poptej se... a pak se můžeš přijít mě a feldovi omluvit
Konec Diskuse for TUNER2 (děkuju za respektování)

Já mám komplet brzdy od kluka co stavěl Nikorjakovi LR a když se ho zeptáš, tak více méně jsou vzchudem chlazené na hovno, protože jediné co to tomu autu přida je 5kg váha.
Jinak díry o radu za snížení, ale když to bylo na dorazech, tak to bylo skoro jako na origo pružinách.
Ještě mášě nějaký plnohodnotný poznatek, který mi chceš sdělit, o kterém si myslíš, že jsem na něj ještě nepřišel???

Tohle je topic PROJEKTY a ne tipy a rady jak na to

Snižení mám vyřešené (co se představy výšky a provedení týče), brzdy taky (čtyřpístky vzadu na nic? nezlob se, ale už tu nepřispivej ... jinak ještě co mi můžeš poradit, kde seženu bubny dopředu, když to brzdí stejně jako 4P, víš jak, nikdo bubny vpředu nemá a brzdí to stejně.)
Až se nebudeš bát pravdy a budeš připraven uznat že ses mýlil, tak koukni
http://pmautosport.cz/
(majitel firmy postavil víc aut než ty máš odježděno)
poptej se... a pak se můžeš přijít mě a feldovi omluvit

Konec Diskuse for TUNER2 (děkuju za respektování)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
flanel: vypada to zajimave, sem zvedavy jak tu bude vypadat 
Tuner#2: o neco te pozadali, tak si treba zaloz vlastni topic kritika projektu flanela... je to jeho projekt, urcite o tom vi dost a nepotrebuje rady od vsech co delaj pres net ramena...

Tuner#2: o neco te pozadali, tak si treba zaloz vlastni topic kritika projektu flanela... je to jeho projekt, urcite o tom vi dost a nepotrebuje rady od vsech co delaj pres net ramena...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
asi dam bubny 

wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...no ..ono este ktym brzdam..z cisto technickeho hladiska...
predne 4 piestikove sa bezne prerabali na S100-130 do zadu...
ale
vzadu boli 2 piestiky zo strmena zapojene na prevadzkovu brzdu
a druhe 2 na rucnu brzdu..
..co by malo v praxy znamenat o 50% mensi brzdny ucinok, nez u prednych..
..ale neni tomu tak...(odmerane na brzde STK)
..
pri novych dostickach je ucinok brzd skutocne lepsi, nez u povodneho bubnu...
ale casom ta sila vedne, pretoze dosticka nieje rovnomerne pritlacana na kotuc...
(je bud zo spodnej alebo z vrchnej casti, zalezi kdo to ako pozapajal)
a z vlastnej skusenosti mozem potvrdit...ze potom je fakt lepsi ten bubon...
(cca po 15tkm je ten brzdny ucinok v haji)...
EDITED:
ale predpokladam ze FLANEL tam bude davat cosi uplne ineho, co okolo "skodovky" ani neslo
predne 4 piestikove sa bezne prerabali na S100-130 do zadu...
ale
vzadu boli 2 piestiky zo strmena zapojene na prevadzkovu brzdu
a druhe 2 na rucnu brzdu..
..co by malo v praxy znamenat o 50% mensi brzdny ucinok, nez u prednych..
..ale neni tomu tak...(odmerane na brzde STK)
..
pri novych dostickach je ucinok brzd skutocne lepsi, nez u povodneho bubnu...
ale casom ta sila vedne, pretoze dosticka nieje rovnomerne pritlacana na kotuc...
(je bud zo spodnej alebo z vrchnej casti, zalezi kdo to ako pozapajal)
a z vlastnej skusenosti mozem potvrdit...ze potom je fakt lepsi ten bubon...
(cca po 15tkm je ten brzdny ucinok v haji)...
EDITED:
ale predpokladam ze FLANEL tam bude davat cosi uplne ineho, co okolo "skodovky" ani neslo
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Promazáno OT po žádosti F.l.a.n.e.l.
Prosím dodržujte přání zakladatele projektu, pokuď Vám napíše, že si nežádá další reakce. Tato sekce byla založena pro představení své práce a ne pro hádky.
Prosím dodržujte přání zakladatele projektu, pokuď Vám napíše, že si nežádá další reakce. Tato sekce byla založena pro představení své práce a ne pro hádky.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- F.l.a.n.e.l.
Díky. Jinak tady dvě minifotoreportáže. Jedna mého auta, a druhá otčímova
Nebudu se ptát co se líbí víc, páč je to naprosto jasné 
http://youtube.com/watch?v=c7reEmlSrow
http://youtube.com/watch?v=hoSr0J-GS4s

http://youtube.com/watch?v=c7reEmlSrow
http://youtube.com/watch?v=hoSr0J-GS4s

Chápu, že někdo dal pokyn smazat odkaz nevhodný "do krámu majiteli", ale proč někdo smazal mou reakci a radu JRD McLarenu, tak to vážně nechápu. Šlo mě o to, aby si na 4P zadní brzdě rozdělil desky, dal tam dělící destičku a pak se mu desky nebudou sjíždět šikmo a bude mu to brzdit pořád stejně. Respektuji pravidla této sekce, už sem nic psát nebudu, ještě že jsou jiné stránky, kde i negativní reakce zůstávají a majitel si z nich může vzít ponaučení.
- F.l.a.n.e.l.
co kdyby sis vzal ponaučení ty a už tu ku*va nepsal nic
máš svůj topic v pokecu ne? Takže tohle prosím laskavě smaž at nepřiděláváš zbytečně práci moderátorům.

- F.l.a.n.e.l.
sice to asi patří jinam ale soused konečně dostavěl svou hračku a přijel se ukázat. Chvili jsem to nedával a pak jsem to rychle fotnul

- F.l.a.n.e.l.
měla by to být nějaká pragovka myslím. střechu to divnou mělo
nevím jestli stahovací ale plátěné to bylo 

Flanelovej projekt sleduji a dlouho zadna informace o stavu projektu,tak jake jsou novinky,urcite nejsem sam koho zajima tva sade........
Moje astricka http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 69&start=0