Ale je třeba to dodělat. Páč už teď mám problém se dokopat k tomu, abych na tom něco udělal.
Přijdu do garáže s tím, že něco udělám, chvilku se na to dívám a pak si řeknu... "jebat, jdu se projet"

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
mám stejnej stav...F.l.a.n.e.l. píše:"jebat, jdu se projet"
zajímavý poznatek. zadek je pořád stejný, předek o 2 cm nížLiberaleMiguel2 píše:Žirafa by tím pod tím podběhla
kdo to je?tholis píše:Normalne ty ses jak Čip Fůs..
V-Y-V-I píše:Už jsem tě zaznamenla ve městě, pěkně to jede
Venca Brody píše:No já pořád šetřim, ale co našetřim, to zase střelim do baráku. Někde je chyba
Angličák píše:V bydlení se nesvezeš a neoslníš davy lepých děv, toužících vrhat spodní prádlo tvým směrem
F.l.a.n.e.l. píše:Nemyslím, že zrovna při pohledu na rapida, by náctileté fejsbůkové maniačky ovlivněné audinama a bavorama vrhaly své pysky pod kola mojeho rapida
Já se postavil před základku jednou z cabrem a chytl jsem moc chytrou slečnu, která mi řekla, že moje peníze jsou naše penízetholis píše:Pritom jen staci koupit golfa a zajet pred zakladku
Já se tu z vás jednou poseruAngličák píše:Běžná pipka absolutně netuší, co to je Rapid, vidí dvoudveř/coupé, na kolech, s kraválem. Řekne si, to je asi nějaká supersport exkluzivita, to beru. BMW má každý onanista, todle bude velmi orydžynl mačo mén
F.l.a.n.e.l. píše:Já se postavil před základku jednou z cabrem a chytl jsem moc chytrou slečnu, která mi řekla, že moje peníze jsou naše penízetholis píše:Pritom jen staci koupit golfa a zajet pred zakladku![]()
![]()
pokud má ještě kníra tak spíš houfně zdrhajítholis píše:flanel: Tak s cabriem si ty copaté holčičky musí trhat rodidla když projedeš
tak včera mi bylo sděleno ať se s tím nevyskytuju ve městě.Marab píše:co na ten zvuk říkají policajti???![]()
![]()