Hanuš píše:urcite jsou ty kola jsou u nas raritni, ale na felde se mi nelibi... byt na aute vzduch nebo hydraulika ala lowrider, tak jejich vzhled vynikne vice... Jsou to proste kola na showcar. Na felde mi to pripada kycovite... jejich vzhled je velmi extravagantni na usedle, bezne dostupne auto.
Eventualne si tyto kola dokazu predstavit na cervenem lamino facku odnekud z cech, ktere je komplet udeleno jako showcar.. tam by to vypadalo k svetu.
každopádně děkuju za názor ... ale můj postoj k tomu je trošku odlišný. Felicie je běžně dostupné auto, to je pravda .. jenom v Česku jich jezdí přibližně 270 tisíc. A právě proto je třeba ji odlišit. Já se nesnažím o totální přestavbu ani o přísný cult style. Felicie má hezké kulaté tvary a já se je snažím jenom podtrhnout a slabá místa vylepšit. Výsledný "ice design" by měl být kombinací clean stylu, exklusivních kol a decetních karosářských úprav v kombinaci s ledovými barvami - sněhobílou, světle modrou (+ "studený" chrom a leštěný hliník). Myslím, že právě tyto kola se k tomuto stylingu perfektně hodí. Podle mě je snaha udělat z feldy mladší, luxusní a sportovnější auto právě tou správnou výzvou

Jinak s Karlem Buzickým a jeho lamino fáčkem se znám velmi dobře a jsem si takřka 100% jistý, že on by si tyto kola na auto nedal. On má velmi zvláštní tuningový styl a vřele doporučuji si s ním na nějakém srazu popovídat .. je to skutečně zážitek, protože se na tuning a styling začnete koukat uplně jinak