proužek, diůdka, dírečka, hrankamaRkusVT píše:a co nejakej didovej prouzek nalepit na hranu spz a jednou dirou k nemu vytahnout konekturekkterej by vypadal jako dira

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
proužek, diůdka, dírečka, hrankamaRkusVT píše:a co nejakej didovej prouzek nalepit na hranu spz a jednou dirou k nemu vytahnout konekturekkterej by vypadal jako dira
nerve, to je na střeše mého druhého autaSimmy píše:ten kus plastu fláknutý na té vyleštěné střeše ti nerve srdce?ale jinak pěkně vyhlazený kus plastu
m.artty píše:Koudy23: potřeboval bych od tebe radu... Jaké brusné papíry si používal při broušení struktury plastů? Čím si začínal a čím končil, jestli to není tajemství.
Jinak pěknej průřez historií tvého vozu, konečně vím jak vypadala původněani ten původní upravený vzhled nebyl špatný
crazyape píše:Moc peknekoukam ze jsi lakoval v garazi... mel jsi nejake odsavani? Na kolik si topil a za jak dlouho to bylo suche? Co prach?
Zajimalo by me to protoze kdyz me nevyjde box tak budem lakovat taky v garazi.... ale chtel bych udelat provizorni box..... z igelitu kvuli prachu
No konečně!! Já sem na něj tak pyšnej a málo kdo ho docenilBrutus píše:Ten strop...
chtel jsem dat na podlahu igelit a kolem auta udelat "stozary" a kolem toho taky igelit abych omezil co nejmin prachu...Koudy23 píše:crazyape píše:Moc peknekoukam ze jsi lakoval v garazi... mel jsi nejake odsavani? Na kolik si topil a za jak dlouho to bylo suche? Co prach?
Zajimalo by me to protoze kdyz me nevyjde box tak budem lakovat taky v garazi.... ale chtel bych udelat provizorni box..... z igelitu kvuli prachu
upřímně ti bude provizorní box celkem k prdu. Prach samozřejmě byl (to je i v boxu), ale rozlešťoval jsem ho ... takže nepoznáš vůbec nic. Topilo se co to šlo![]()
Hele, tohle jsou věci, který jsou individuální .. neni barva jako barva. Záleží, jestli ještě pojedeš akryl nebo vodu apod. Každopádně aspoň den nesahat. Rozlešťování až pěti dnech radši.
pokud toho máš málo, tak začni 60tkou pod vodou a pak na jemnější (třeba 120 a 400 pod vodou) .. a mohl bys vystačit jen s jedním plničem a ušetříšm.artty píše:Koudy23: dík za rady, mě jde jen o lišty a spodky z nárazníkůAž se udělá trošku schopný počasí, tak to vyzkouším
Jo, je to veliká špica.Koudy23 píše:No konečně!! Já sem na něj tak pyšnej a málo kdo ho docenilBrutus píše:Ten strop...
rejty píše:koudaku teprve ten strop vidim az tedka...krasna prace..jak si ty bejku udeůaů to prošíváníííí????pochybuju že si jen na stroji cely tohle..ja sem nad tim premyslel ale nejak sem to nevykoumal..porad pls..dekuju...krásná práce:),ja jsem nastesti auto takhle rozebirat nemusel:)
Fresch píše:já jsem si myslle, že v dnešní době už težko nekdo udělá lepší feldu než, které se objevovali do ted na srazech... a mužu říct, že se sakra těšim až tohle uvidim na živo.
tenhle příspěvek jsem uplně přehlédl ... prošívanej koberec .. to si technologicky nedokážu představitjohn-n píše:nádhera!ty nový kola se mi zezačátku tolik nezamlouvaly, ale líbí se mi víc a víc...těšim se až to uvidim nastrojený na sraze...jediný co bych udělal hned je ten koborec, zbytečně bude kazit celkovej dojem...udělal bych ho prošívanej jako je ten strop, miluju tohle prošívání když to tvoří takový "polštářky", takže za strop samozdřejmě taky palec hore
Nejsem si tím na 100% jistej,ale mám pocit,že tohle není komplet koberec,ale pouze koberečky..john-n píše:co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
něco jako tohle http://john-n.rajce.idnes.cz/Tuning_Mag ... G_0892.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
taky bych řekl, že sou to jenom koberečky....ale tak třeba by to mohlo jí udělat jenom částečně prošívaný...jako jenom prostor pod nohama a okolo středovýho tunelu normoš rovnej...jestli chápetesanty píše:Nejsem si tím na 100% jistej,ale mám pocit,že tohle není komplet koberec,ale pouze koberečky..john-n píše:co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
něco jako tohle http://john-n.rajce.idnes.cz/Tuning_Mag ... G_0892.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Nechat zátěžák a udělat nějaký luxusní prošívaný koberečky z bílý koženky....podle mě ideální řešení,do kterého také asi Koudy půjde si myslím...john-n píše:taky bych řekl, že sou to jenom koberečky....ale tak třeba by to mohlo jí udělat jenom částečně prošívaný...jako jenom prostor pod nohama a okolo středovýho tunelu normoš rovnej...jestli chápetesanty píše:Nejsem si tím na 100% jistej,ale mám pocit,že tohle není komplet koberec,ale pouze koberečky..john-n píše:co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
něco jako tohle http://john-n.rajce.idnes.cz/Tuning_Mag ... G_0892.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
john-n píše:co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
něco jako tohle http://john-n.rajce.idnes.cz/Tuning_Mag ... G_0892.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;