Škoda Felicia Ice Kiss

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Zamčeno
DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Felicia Ice Kiss - přestavba pro jaro 2010 ;-)

Příspěvek od DOEMIXXX »

maRkusVT píše:a co nejakej didovej prouzek nalepit na hranu spz a jednou dirou k nemu vytahnout konekturek :D kterej by vypadal jako dira
proužek, diůdka, dírečka, hranka :lol: chces aby z toho mel kajskou karu nebo co :lol:
http://www.facebook.com/djdoemixx

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

vole tak ma to bejt udelany jako miniatura a ne pres pul narazniku...

negříku :lol:
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

díky za nápady .. nějak to pořešim :wink:

už sem začal s tlumením ...
Obrázek

a tohle se mi moc líbí, jak je to vyhlazené ...
Obrázek
Škoda Felicia "Ice Kiss" styling by Koudy

Simmy

Příspěvek od Simmy »

ten kus plastu fláknutý na té vyleštěné střeše ti nerve srdce? :D ale jinak pěkně vyhlazený kus plastu :)

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

Simmy píše:ten kus plastu fláknutý na té vyleštěné střeše ti nerve srdce? :D ale jinak pěkně vyhlazený kus plastu :)
nerve, to je na střeše mého druhého auta :D

Simmy

Příspěvek od Simmy »

už sem si říkal :D je pravda že když na to ted mrkám, tak je ten odstín kapánek jinde no :D

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

pro ty, kteří nechtějí prolézat celé téma jsem připravil zkrácenou verzi :wink:

1Obrázek
2Obrázek
3Obrázek
4Obrázek
5Obrázek
6Obrázek
Naposledy upravil(a) Koudy23 dne 20 úno 2010 17:31, celkem upraveno 1 x.

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

7Obrázek
8Obrázek
9Obrázek
10Obrázek
11Obrázek

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

8) fakt nadhera , smekam :rock:
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Koudy23: potřeboval bych od tebe radu... Jaké brusné papíry si používal při broušení struktury plastů? Čím si začínal a čím končil, jestli to není tajemství.

Jinak pěknej průřez historií tvého vozu, konečně vím jak vypadala původně 8) ani ten původní upravený vzhled nebyl špatný 8)
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Ten strop... 8)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

m.artty píše:Koudy23: potřeboval bych od tebe radu... Jaké brusné papíry si používal při broušení struktury plastů? Čím si začínal a čím končil, jestli to není tajemství.

Jinak pěknej průřez historií tvého vozu, konečně vím jak vypadala původně 8) ani ten původní upravený vzhled nebyl špatný 8)

heleď, ještě pořád brousím a mam to fakt ozkoušené ... takže ti můžu velice dobře poradit. Měsíci empirických výzkumů jsem zjistil :D :D , že je to uplně jedno, čím to brousíš spek Jde to fakt různě ... protože čím rychleji to uděláš na struktuře, tím víc se nadřeš na plniči. Brousit 50 interiérovejch plastů nějakou 400vkou, tak si zajednej místo v Hradci u Chocholouška. Podle mě nejlepší a nejrychlejší způsob, kterej teď praktikuju je srazit strukturu 40tkou, pak 60tkou a pak 400vkou. Pak plnič - ten srazit 600vkou. Druhej plnič - ten 1000vkou. Potom barva 2000vkou a znova barva a znova 2000vka a pak leštěnka.
Já vím, že 40tka je hodně drsná a udělá rýhy, ale to zaleje už první plnič, kterej je tam spíš proto, abys srazil to, jak se ten plast chlupatí při broušení. Průměrný plast v interiéru trvá zhruba 2 hodinky na struktuře, půl hodiny na pvním plniči, 15 minut na druhém apod. Prostě jeden plast ti zabere tak 4 hodiny i s rozleštěním v průměru. Plastů mam zhruba 50, takže počítám cca 200 hodin práce s tim je.

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Moc pekne :) koukam ze jsi lakoval v garazi... mel jsi nejake odsavani? Na kolik si topil a za jak dlouho to bylo suche? Co prach?

Zajimalo by me to protoze kdyz me nevyjde box tak budem lakovat taky v garazi.... ale chtel bych udelat provizorni box..... z igelitu kvuli prachu

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

crazyape píše:Moc pekne :) koukam ze jsi lakoval v garazi... mel jsi nejake odsavani? Na kolik si topil a za jak dlouho to bylo suche? Co prach?

Zajimalo by me to protoze kdyz me nevyjde box tak budem lakovat taky v garazi.... ale chtel bych udelat provizorni box..... z igelitu kvuli prachu

upřímně ti bude provizorní box celkem k prdu. Prach samozřejmě byl (to je i v boxu), ale rozlešťoval jsem ho ... takže nepoznáš vůbec nic. Topilo se co to šlo :D :D Hele, tohle jsou věci, který jsou individuální .. neni barva jako barva. Záleží, jestli ještě pojedeš akryl nebo vodu apod. Každopádně aspoň den nesahat. Rozlešťování až pěti dnech radši.

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

Brutus píše:Ten strop... 8)
No konečně!! Já sem na něj tak pyšnej a málo kdo ho docenil :idea:

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Koudy23: dík za rady, mě jde jen o lišty a spodky z nárazníků :D Až se udělá trošku schopný počasí, tak to vyzkouším :)
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Koudy23 píše:
crazyape píše:Moc pekne :) koukam ze jsi lakoval v garazi... mel jsi nejake odsavani? Na kolik si topil a za jak dlouho to bylo suche? Co prach?

upřímně ti bude provizorní box celkem k prdu. Prach samozřejmě byl (to je i v boxu), ale rozlešťoval jsem ho ... takže nepoznáš vůbec nic. Topilo se co to šlo :D :D Hele, tohle jsou věci, který jsou individuální .. neni barva jako barva. Záleží, jestli ještě pojedeš akryl nebo vodu apod. Každopádně aspoň den nesahat. Rozlešťování až pěti dnech radši.
chtel jsem dat na podlahu igelit a kolem auta udelat "stozary" a kolem toho taky igelit abych omezil co nejmin prachu...
lakovat se bude vodou

john-n

Příspěvek od john-n »

nádhera! 8) ty nový kola se mi zezačátku tolik nezamlouvaly, ale líbí se mi víc a víc...těšim se až to uvidim nastrojený na sraze...jediný co bych udělal hned je ten koborec, zbytečně bude kazit celkovej dojem...udělal bych ho prošívanej jako je ten strop, miluju tohle prošívání když to tvoří takový "polštářky", takže za strop samozdřejmě taky palec hore 8)
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára :)
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

m.artty píše:Koudy23: dík za rady, mě jde jen o lišty a spodky z nárazníků :D Až se udělá trošku schopný počasí, tak to vyzkouším :)
pokud toho máš málo, tak začni 60tkou pod vodou a pak na jemnější (třeba 120 a 400 pod vodou) .. a mohl bys vystačit jen s jedním plničem a ušetříš :wink:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Koudy23 píše:
Brutus píše:Ten strop... 8)
No konečně!! Já sem na něj tak pyšnej a málo kdo ho docenil :idea:
Jo, je to veliká špica. :D Ne, že bych to teda nějak sledoval, ale ještě jsem to nikde neviděl.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

koudaku teprve ten strop vidim az tedka...krasna prace..jak si ty bejku udeůaů to prošíváníííí????pochybuju že si jen na stroji cely tohle..ja sem nad tim premyslel ale nejak sem to nevykoumal..porad pls..dekuju...krásná práce:),ja jsem nastesti auto takhle rozebirat nemusel:) 8)
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

já jsem si myslle, že v dnešní době už težko nekdo udělá lepší feldu než, které se objevovali do ted na srazech... a mužu říct, že se sakra těšim až tohle uvidim na živo.
A4 3.0 V6 quattro

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

rejty píše:koudaku teprve ten strop vidim az tedka...krasna prace..jak si ty bejku udeůaů to prošíváníííí????pochybuju že si jen na stroji cely tohle..ja sem nad tim premyslel ale nejak sem to nevykoumal..porad pls..dekuju...krásná práce:),ja jsem nastesti auto takhle rozebirat nemusel:) 8)

no tak nad stropem sme dumali s čalouníkem poměrně dlouho, jak to udělat, aby to bylo neokoukané a zároveň to drželo. Je to kombinace lepení, prošívání a vycpání vatelínem. Z rubové strany se to vytáhne na 60 knoflíků :wink:

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

Fresch píše:já jsem si myslle, že v dnešní době už težko nekdo udělá lepší feldu než, které se objevovali do ted na srazech... a mužu říct, že se sakra těšim až tohle uvidim na živo.
:oops: já bych zatím nepředbíhal ... ještě se neví, jak to bude vypadat ... třeba to bude provar ... ale i tak díky za hezkej post

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

john-n píše:nádhera! 8) ty nový kola se mi zezačátku tolik nezamlouvaly, ale líbí se mi víc a víc...těšim se až to uvidim nastrojený na sraze...jediný co bych udělal hned je ten koborec, zbytečně bude kazit celkovej dojem...udělal bych ho prošívanej jako je ten strop, miluju tohle prošívání když to tvoří takový "polštářky", takže za strop samozdřejmě taky palec hore 8)
tenhle příspěvek jsem uplně přehlédl ... prošívanej koberec .. to si technologicky nedokážu představit :nono:

john-n

Příspěvek od john-n »

co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
něco jako tohle http://john-n.rajce.idnes.cz/Tuning_Mag ... G_0892.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfa Romeo GT 3.2 V6

santy

Příspěvek od santy »

john-n píše:co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
něco jako tohle http://john-n.rajce.idnes.cz/Tuning_Mag ... G_0892.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejsem si tím na 100% jistej,ale mám pocit,že tohle není komplet koberec,ale pouze koberečky.. :nono: :wink:

john-n

Příspěvek od john-n »

santy píše:
john-n píše:co dneska nejde udělat? úpřímě sem podobnou reakci čekal, ale já myslim, že by to s trochou snahy šlo...
Nejsem si tím na 100% jistej,ale mám pocit,že tohle není komplet koberec,ale pouze koberečky.. :nono: :wink:
taky bych řekl, že sou to jenom koberečky....ale tak třeba by to mohlo jí udělat jenom částečně prošívaný...jako jenom prostor pod nohama a okolo středovýho tunelu normoš rovnej...jestli chápete
Alfa Romeo GT 3.2 V6

santy

Příspěvek od santy »

john-n píše:
santy píše:
taky bych řekl, že sou to jenom koberečky....ale tak třeba by to mohlo jí udělat jenom částečně prošívaný...jako jenom prostor pod nohama a okolo středovýho tunelu normoš rovnej...jestli chápete
Nechat zátěžák a udělat nějaký luxusní prošívaný koberečky z bílý koženky....podle mě ideální řešení,do kterého také asi Koudy půjde si myslím...
Bude tam kontrast mezi podlahou a vším ostatním a přesně to potřebuje,aby hezky vynikly ty zahlazený bílý plasty...a k tomu budou krásně ladit právě bílý koberečky...a když budou nějak prošívaný,tak to bude ladit ještě se stropnicí 8)

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

něco jiného je prošívat křehký korpus stropnice a něco jiného tvrdou gumu pod nalisovaným podlahovým kobercem podlepeným tlustým filcem.

Zamčeno

Zpět na „Projekty“