Zda se jedná opravdu o oficialne nabizenou dealerem tak bych do toho klidně šel ovšem pokud je to výmysli autora vážně bych ho nechtěl kopírovat Máš nějakej odkaz nebo něco ? Nebo kdybys na to někde narazil tak pošli prosím
booože, řešit že někdo má stejnou nálepku na autě jako stovky dalších aut...
je to tvoje auto, pokud se ti to tam líbí, prostě to tam plácni. třeba kluci na jedničkovejch golfech to mají celkem hojně...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Kane13 píše:Je tam jinýho hodně - maska, kapota, chladičovka, blatníky, nárazník....zase taková prdel, abys to udělal za odpoledne před panelákem s lahváčem v ruce to není
moc to prožíváš...........světla,maska,nárazník......zbytek přizpůsobíš
Neprožívám to vůbec, pouze posílám dál, co jsem se dozvěděl. Já mám facelift od přirození
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Mám tu pro vás další prosbičku nějak se nemůžu rozhodnout co s lízama a lištama měl sem takovou kotvu v hlavě že lízo by mělo bejt černý ale nějako nevim mě se docela páčí ta 2 Co myslíte ?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Beaver píše:Ano, přesně tak. A teď si jdu zpět na svůj zámeček dát sklenku portského
A co je projekt - no tak se mrkni třeba do vlákna se Skylinem, LJayovou CRX, Sierra apod. Jsou tu i projekty, co skutečně auto funkčně někam posouvají. I ta "blbá sériovka" tholise má smysl jako projektové vlákno, protože na tom autě řešil zodpovědně brzdy, podvozek nebo třeba mezichladič - a to tu klidně přiznám, že se mi jeho přístup líbí i když nemám rád ani TDI ani Škodovky.
Ale koukám, že to nemá cenu ti to vůbec vysvětlovat, ty si žiješ ve svém malém světě, kde každý, kdo oplácá Trabanta hovnem si zaslouží uznání jen proto, že nemá prachy na lepší auto než Trabanta a hrozně moc ho chtěl pomazat tím hovnem. Nicméně já tu neshazuju snažení Míly, který v rámci svých možnosti poměrně kvalitně dává auto do kupy (ať už to smysl má nebo ne) - když ho to baví a chce to dotáhnout, tak držím palce, pobavil mě až výrok Bobka, který to označil jako smysluplný projekt. A uvedl jsem i důvody, proč to podle mě lze těžko nazvat jako projekt (mohlo by se to jmenovat "jak jsem vyvařil shnilou Oktávku" a na Octavia klubu by to jistě bylo zajímavé vlákno o tom, jak se dá takový auto úspěšně opravit, ale jako tuning projekt to skutečně pokulhává).