vyzkoušel jsem jak produkty softwarove komprese od Pinnacle tak i HW kompresi od H&B a vubec ani jedno nebylo dobry vsechny nahravky byli jak desáté kopie kazety a pritom mam video s TBC coz je elektronicke vylepseni a stabilizace obrazu ..... datovy tok u toho HB nesel prenastavit vyse jak 768kb/s coz je sakra malo. ... proto se obracim na vas s prosbou zda nekdo nema dobre zkušenosti s převodem video z analogu na digital ... Díky
Analogový převodník - HELP
Moderátor: Rudi
Analogový převodník - HELP
prosím Vás jsem v koncích už jsem snad vyzkoušel vše co je ... nemá někdo zkušenosti s nějakým zařízením které dokáže převést klasický signál ze cinchů do nejake formy napr MPEG 1,2,4,atd ...
vyzkoušel jsem jak produkty softwarove komprese od Pinnacle tak i HW kompresi od H&B a vubec ani jedno nebylo dobry vsechny nahravky byli jak desáté kopie kazety a pritom mam video s TBC coz je elektronicke vylepseni a stabilizace obrazu ..... datovy tok u toho HB nesel prenastavit vyse jak 768kb/s coz je sakra malo. ... proto se obracim na vas s prosbou zda nekdo nema dobre zkušenosti s převodem video z analogu na digital ... Díky
[/code]
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Re: Analogový převodník - HELP
Na video napojit digitálni kameru s analogovým vstupem a přes Firewire nagrabovat na HDD.
Gr33N MoNsT3R
já mám už skoro dva roky ads tech dvd express ale ještě jsem nebyl schopnej to vyzkoušet, pořád jen stříhám digitální signál
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Analogový převodník - HELP
Pořiď si jakoukoli video-in kartu za 600Kč, založenou na chipu BT8x8 a jako zachytávací soft použij iuVCR (googluj). Ovladače karty taky od iuLAB.
TBC není žádné vylepšení ani stabilizace obrazu, ale korerktor časové základny. Nicméně je to dobré alespoň v tom, že video ti pošle každou sekundu 50 půlsnímků a nic jiného. To ti samo o sobě pomůže trošku předejít problémům se synchronizací obrazu a zvuku. Ovšem stejně se jim nevyhneš, protože pro zachytávání obojího používaš jiný HW (video-in a zvukovka). Ale dát to pak do kupy SW cestou je brnkačka.
Pokud máš ovšem dig. kameru s analog vstupy, je to nejlepší řešení.
Začni studovat na tvfreak.cz
TBC není žádné vylepšení ani stabilizace obrazu, ale korerktor časové základny. Nicméně je to dobré alespoň v tom, že video ti pošle každou sekundu 50 půlsnímků a nic jiného. To ti samo o sobě pomůže trošku předejít problémům se synchronizací obrazu a zvuku. Ovšem stejně se jim nevyhneš, protože pro zachytávání obojího používaš jiný HW (video-in a zvukovka). Ale dát to pak do kupy SW cestou je brnkačka.
Pokud máš ovšem dig. kameru s analog vstupy, je to nejlepší řešení.
Začni studovat na tvfreak.cz
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|