Analogový převodník - HELP

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Analogový převodník - HELP

Příspěvek od pokorneo »

prosím Vás jsem v koncích už jsem snad vyzkoušel vše co je ... nemá někdo zkušenosti s nějakým zařízením které dokáže převést klasický signál ze cinchů do nejake formy napr MPEG 1,2,4,atd ...

vyzkoušel jsem jak produkty softwarove komprese od Pinnacle tak i HW kompresi od H&B a vubec ani jedno nebylo dobry vsechny nahravky byli jak desáté kopie kazety a pritom mam video s TBC coz je elektronicke vylepseni a stabilizace obrazu ..... datovy tok u toho HB nesel prenastavit vyse jak 768kb/s coz je sakra malo. ... proto se obracim na vas s prosbou zda nekdo nema dobre zkušenosti s převodem video z analogu na digital ... Díky :idea: [/code]
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Re: Analogový převodník - HELP

Příspěvek od Shr3k »

Na video napojit digitálni kameru s analogovým vstupem a přes Firewire nagrabovat na HDD.
Gr33N MoNsT3R

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

já mám už skoro dva roky ads tech dvd express ale ještě jsem nebyl schopnej to vyzkoušet, pořád jen stříhám digitální signál
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Analogový převodník - HELP

Příspěvek od Ondras »

Pořiď si jakoukoli video-in kartu za 600Kč, založenou na chipu BT8x8 a jako zachytávací soft použij iuVCR (googluj). Ovladače karty taky od iuLAB.

TBC není žádné vylepšení ani stabilizace obrazu, ale korerktor časové základny. Nicméně je to dobré alespoň v tom, že video ti pošle každou sekundu 50 půlsnímků a nic jiného. To ti samo o sobě pomůže trošku předejít problémům se synchronizací obrazu a zvuku. Ovšem stejně se jim nevyhneš, protože pro zachytávání obojího používaš jiný HW (video-in a zvukovka). Ale dát to pak do kupy SW cestou je brnkačka.

Pokud máš ovšem dig. kameru s analog vstupy, je to nejlepší řešení.

Začni studovat na tvfreak.cz
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“