Blood, Duke Nukem 3D, NHL 9?, Sin, Doom Quake 1+2+3............ jojo to bylo v PC herně, to byly časy... pak na PS ONE jsem měl 007: Tommorow never dies, Grand Turismo 2, Driver 2, NHL 2000 atd
Jazze jsme měli na ZŠ
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
neni to uplna vykopavka, ale moje nej nej hra... Fallout 1,2
jo taky stunts
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
T-O-M píše:Znali jste Stunts ??? Tenkrát to byla pecka
tak se podivej, co jsem napsala stunts byli naprosto uzasni neopakovatelni a jedinecni
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
T-O-M píše:Znali jste Stunts ??? Tenkrát to byla pecka
tak se podivej, co jsem napsala stunts byli naprosto uzasni neopakovatelni a jedinecni
promiňte madam, došlo k vizuální chybě na mé straně
nebylo by na skodu zaparit si neco staryho po siti
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
MComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst . Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenuje
MComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst . Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenuje
Není to nahodou ten Tycoon?
Transport Tycoon Deluxe jestli myslíš tohle tak to je dobrá hra, sem si to popleta se sim city