Pak ještě Jazz Jackrabbit 2, Settlers III a naky ty Need for speed 1,3

Co ste hrály vy ?

Moderátor: Rudi
jj, moje oblíbená hraDavidoff píše:evolva: hh settlers III parime do zblbnti se segrou po siti
my to taky drtime porad, to je proste nesmrtelny a i kdyz to je dejme tomu porad dokola cloveka to neprestane byvitevolva píše:jj, moje oblíbená hraDavidoff píše:evolva: hh settlers III parime do zblbnti se segrou po sitita byla parádní ... tu si zahraju i ted ....
nj, dam s vama po hamachiDavidoff píše:my to taky drtime porad, to je proste nesmrtelny a i kdyz to je dejme tomu porad dokola cloveka to neprestane byvitevolva píše:jj, moje oblíbená hraDavidoff píše:evolva: hh settlers III parime do zblbnti se segrou po sitita byla parádní ... tu si zahraju i ted ....
nebylo by na skodu zaparit si neco staryho po sitiT-O-M píše:promiňte madam, došlo k vizuální chybě na mé straněAdieuD píše:tak se podivej, co jsem napsalaT-O-M píše:Znali jste Stunts ??? Tenkrát to byla pecka![]()
stunts byli naprosto uzasni neopakovatelni a jedinecni
![]()
To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenujeMComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst. Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
![]()
Není to nahodou ten Tycoon?evolva píše:To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenujeMComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst. Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
![]()
Transport Tycoon Deluxe jestli myslíš tohleMComb píše:Není to nahodou ten Tycoon?evolva píše:To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenujeMComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst. Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
![]()
po kom?evolva píše:nj, dam s vama po hamachiDavidoff píše:my to taky drtime porad, to je proste nesmrtelny a i kdyz to je dejme tomu porad dokola cloveka to neprestane byvitevolva píše: jj, moje oblíbená hrata byla parádní ... tu si zahraju i ted ....
sme s brachou hrali taky ....
ale má pubertu, tak na mě kašle
industry giant IIevolva píše:To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenujeMComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst. Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
![]()