Jak již název napovídá,potřebuju usměrnit jednu paměťovku aby bezchybně makala, jde o 2GB MemoryStick PRO Duo,používám ji v telefonu a problémy jsou odzačátku co ji mám,původně byla určena pro PSP. Tento přístroj v informacích o kartě psal Magicgate: Unknown zatímco by tam mělo být Supported. Karta normálně maká,data drží,není problém ji používat,ale jen v PC,jak ji strčím do telefonu tak data na ní uložená buď nejdou spustit nebo tam jakoby vůbec nejsou. PSP ji normálně najde,jakmile ale spustím jakoukoli hru v iso nebo cso souborech tak se přístroj vypne nebo zamrzne.
Dále mám problémy s kartou RS-DV MMC,zde zničehonic začala chtít heslo a načíst ji se nepovedlo žádnému zařízení které mám doma.
Říkal jsem si že určitě existuje opravný software na tato média a že třeba by nízkoúrovňové zformátování pomohlo vady alespoň označit a přeskakovat,něco jako lowlevel u HDD. Máte s tím někdo zkušenosti? Jaký software by na to byl nej. a kde ho sehnat? Na netu jsem o tom cosi našel ale vše je placené a výsledky těžko říct takžebych se raději pohyboval ve freewaru.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01