Paměťové karty - jak na Low level format?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Conscious

Paměťové karty - jak na Low level format?

Příspěvek od Conscious »

Jak již název napovídá,potřebuju usměrnit jednu paměťovku aby bezchybně makala, jde o 2GB MemoryStick PRO Duo,používám ji v telefonu a problémy jsou odzačátku co ji mám,původně byla určena pro PSP. Tento přístroj v informacích o kartě psal Magicgate: Unknown zatímco by tam mělo být Supported. Karta normálně maká,data drží,není problém ji používat,ale jen v PC,jak ji strčím do telefonu tak data na ní uložená buď nejdou spustit nebo tam jakoby vůbec nejsou. PSP ji normálně najde,jakmile ale spustím jakoukoli hru v iso nebo cso souborech tak se přístroj vypne nebo zamrzne.

Dále mám problémy s kartou RS-DV MMC,zde zničehonic začala chtít heslo a načíst ji se nepovedlo žádnému zařízení které mám doma.

Říkal jsem si že určitě existuje opravný software na tato média a že třeba by nízkoúrovňové zformátování pomohlo vady alespoň označit a přeskakovat,něco jako lowlevel u HDD. Máte s tím někdo zkušenosti? Jaký software by na to byl nej. a kde ho sehnat? Na netu jsem o tom cosi našel ale vše je placené a výsledky těžko říct takžebych se raději pohyboval ve freewaru. :?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Ale dobrýýýý,formátovalo to asi hodinu a karta zatím zdá se maká,zabralo to jen na ten MSD, ta MMC je kaput,tu to nenašlo vůbec. Našlo to dvě mechaniky, ATA a USB, samozřejmě to umí formát pouze komplet média,tedy celý HDD nebo v tomto případě celou kartu. Poznatek - po lowlevel formátu je nutno kartu naformátovat v PC a až pak v mobilu,mobílek s ní měl problém a zamrzal,po formátu v PC už bylo vše OK. Aplikace je velmi účinná,rozhodně si ji dám mezi tools na DVD pro oživování chcíplýho PC. 8) 8) 8) 8) Super. Pokud odhalím další nesrovnalosti na té kartě tak to sem postnu.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“