Zdar Idaho, zdraví Tě nadšený majitel CD 7 - Dino . Potvrzuji že ježdění s touto Hondou je každodenní radost :D Ten článek je skvěle napsaný a věřím, že nadchne i lidi, co tuto Hondu neznají osobně. Dovedu i pochopit Tvé těžké rozhodnutí prodat takovéto auto - i já měl už asi 8 aut včetně ameriky 3.0 V6, ale tato Honda podle mne nemá pro nadšence do skvělého designu, živějšího motoru a hlavně jeho zvuku při zrychlování podobného konkurenta ........- teď mám na mysli plnohodnotná 4 sedadla pro 4 dospělé a vzrostlé osoby ( jinak na mně začnou tlačit Preluďáci :D ....) a výkon a pohodlí při dálkových jízdách. Překvapila mne Tvá informace o problémech s klikou na cca 300 000 km. Není to spíše problém nekvalitního a nevzdělaného českého servisu ??? Kamarád ji má v USA a potvrzuje i zkušenost jiných kde jsou zaznamenány i nájezdy na pův.motoru 580 000 km a stále jezdí. Vždyť motory Hondy Accord jsou jedny z největších držáků .......ale nesmíš nikomu dovolit , aby do nich neodborně zasahoval. Já jsem si tu svoji CD 7 koupil právě kvůli tomuto motoru a věřím, že až Ti tady jednou napíšu , že jsem odjel 500 000 km tak, že se potvrdí jedna z nejsilnějších stránek těchto aut.
Myslím si, že teď budeš tak rok dva hledat a nakonec stejně skončíš zase u své CD 7
:D :D :D Měj se moc fajn .....Hondám zdar !!!
Dino :-)
Honda Klub Morava
http://www.honda-klub-morava.cz" onclick="window.open(this.href);return false;