Převoz Supry MKIII
Nejhorsi je, ze on to auto prodat asi ani nechce, kdyz jsem mu dal za sterac listek ze to koupim, tak jsem pocital cenu cca 40000, on rek, ze chce 75, tak jsem porad vahal a s tim, ze ho ukecam na nizsi cenu. Ale on mi rek, ze to auto proda az casem a ze zajemce maEiffel píše:chudák auto. Kdyby to nechal za 40 než to nechat shnít...

kemo, to je hustej pribeh
akorat z toho celyho mam pocit, ze si myslis, zes objevil zakopanej hrnec zlata... mno, uvidis sam

www.streetpro.cz ....Mame vse co kdy budete potrebovat....
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
I takového jsem zažil. Měl jsem koupit lehce ťuklýho rapida za 20.000,- na kolech, vymletý čepy. No prostě jsem byl blbej a jsem rád, že jsem to nekoupil. V den koupě jsem tam přijel a kdesi cosi, že má zájemce, kterej to koupí za 30, ale protože jsme už domluvení, tak mi to nechá za 25. Poslal jsem ho do určitých míst a koupil fáčko - potřeboval jsem auto na dovolenou. Po dovolený to prodal a koupil 125Fray píše:Nejhorsi je, ze on to auto prodat asi ani nechce, kdyz jsem mu dal za sterac listek ze to koupim, tak jsem pocital cenu cca 40000, on rek, ze chce 75, tak jsem porad vahal a s tim, ze ho ukecam na nizsi cenu. Ale on mi rek, ze to auto proda az casem a ze zajemce ma

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
.. jenže to už nepřihlásíš ( teda pokud to není něco nového ), nebo už je to jinak ?milosh píše:2 Eiffel: To dela dost lidi, kdyz chce prodat auto za kazdou cenu.
Proto je nejlepsi karu dotahnout z Nemecka (Francie,Belgie,NL) a mas to v klidu a skoro zadarmo.
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem
)