Převoz Supry MKIII

Představte svojí káru ostatním členům ;-)

Moderátoři: Bohuš, Kane13

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Převoz Supry MKIII

Příspěvek od milosh »

Obrázek
Vždy jsem chtěl koupit Toyotu Supra, ale pak zvítězil rozum a koupil jsem si něco jiného. Po několika letech přemýšlení o tomto bomba autě se mi naskytla příležitost, jel jsem po Litoměřicích a najednou koukám a stojí tam Supra. Okamžitě jsem zajel k ní a asi 30 min jsem ji okukoval. Byla v dost špatném stavu. Rozhodl jsem se dát za stěrač lísteček, že bych měl o to auto zájem. Netrvalo dlouho a její majitel se mi ozval, řekl, že by jí chtěl prodat, ale až za pár měsíců a že by chtěl za ní 75 000Kč, to mě dost odradilo, její stav byl hrozný (už 3 roky s ní nikdo nejezdil). Tak jsem kontaktoval Beavera a požádal ho, zda nezná někoho, kdo má MKIII a mohl by se přijet podívat do LTM a poradit mi. Dal mi kontakt na Armadilla, ten mi ochotně pomohl a navíc mi nabídnul svou Supru, která je v podstatně lepším stavu a jen za 70 000Kč.
Ale bohužel jí měl v opravně (vada motoru) a tak jsem čekal měsíc, pak dva než mu jí opraví. Ani mu nedokázali říct co s ní má. Tak jsme se domluvili, že mi jí dá neopravenou a sleví mi z ceny.
Tak jsme zajeli do opravny a chtěli jí vidět. Majitel opravny byl bulhar a vymlouval se, že ta Supra stojí jinde a že mu bude trvat min 2 hod než jí přiveze. To se mi už zdálo divné. A navíc jsem neměl tolik času. Po domluvě jsme dostali pochybnou adresu, kde ta Supra stojí a instrukce, že se tam s nikým nemáme bavit.

Rozjeli jsme se hledat tu adresu, po hodině hledání jsme volali bulharovi, že to nemůžeme najít.
Já i Armadillo už jsme z toho všeho měli divný pocit, ale to NEJ nás ještě čekalo :D
Znova tu ulici popsal a po dalších 15 minutách jsme našli další opravnu a znova bulhari. S nikým jsme nemluvili, nikdo tam taky nebyl J a šli jsme celým areálem a úplně vzadu stála špinava Supra. Oba jsme byli rádi, že jsme to našli a že tam vůbec je v celku :D
Bohužel jsme neměli klíčky a tak já jakožto kupujíci jsem viděl jen ¾ roku nepojízdné auto. Kouknul jsem přes okýnka dovnitř, interiér byl goood. Kastle na tom byla podstatně hůř. Ale co mě potěšilo, že byla alespoň otevřená haupna (zajímalo by mě jak dlouho :D), tak jsme jí zvedli a koukáme na motor. (fotíme alespoň mobilem) V tom se přihnal rozzuřený bulhar a začal na nás řvát co tam děláme (těžké něco vysvětlit, když s nikým nemáte mluvit) , tak jsme řekli, že to máme dovolené od toho druhého bulhara, on že to jméno nezná a že máme vypadnout (už tam byli další dva nejspíš bulhaři-nemluvili)
Stále na nás řval, to už Armadillo nevydržel a řekl, že je to jeho auto. Na to bulhar začal řvat, kdy už to auto zmizí. Řekl jsem, že do konce týdne. A odešli jsme. Takže jsem koupil auto, ve kterém jsem ani nikdy nejel a ani neseděl :D
Když už jsem se domluvili, že nám auto alespoň převezou do druhé opravny (tam kde bylo původně), tak první den to bulhaři nestihli. Druhý den to stihli, ale stálo venku (to jsem ja nevěděl) sháněl jsem nějaký odtah. Ale zrovna nikdo nic nesehnal. Tak jsem volal, že si pro auto zajedeme příští týden a oni, že stojí venku a že je to pochybná čtvrť(bodeť ne, když tam jsou bulhaři) a že je dost možný, že to auto tam přes noc nevydrží.

Tak jsem volal Supristovi, který mi celou dobu ochotně pomáhal něco sehnat. Za 30 minut mi řekl, že auto má a ať přijedu do Lípy. Okamžitě jsem vyrazil, nabral jsem mou přítelkyni a v sedum jsme byli v Lípě (a v půl osmé jsme měli byt v Praze) To jsme nestihali, zavolal jsem Armadillovi ať zajede do te opravny a vezme kličky od auta.
My jsme vyrazili k auto, kterým se měla Supra odtahnout (stále jsem nevěděl co je to za auto), přijeli jsme na parkoviště a ja uviděl čím to potáhnem, nevěřil jsem svým očím…. Mitshubishi Colt 1.3 . Byl jsem hooodně skeptický, ale co se dalo dělat. Vyrazili jsem do Prahy. V rukou Supristy jel Mišák jako ďábel, ale u Prahy si Suprista vzpoměl, že jsme nachali v Lípě lano na odtah a i náhradní baterku aby nas bylo vidět (bylo jasný, že v Supře bude baterka KO). Lano jsme koupili u benzínky a jelo se dál. Bylo 20:30, když jsme byli v PHA.
Ale zase problém, zabloudili jsme. Než jsme se dostali na místo bylo 21:30.
Všichni jsem se šli podívat na Supřicku. Než jsme se pokochali a zapřáhli jí, tak bylo 22:00. Já sed za volant neosvětlené Supry a Suprista a má přítelkyně jako navigátor po severních Čechách do Mišáka.

Cesta byla naplánovaná po dálnici do Lovosic a pak k mé babičce na zahradu. Celkem to je asi 70km :D

První rozjezd, kupodivu jsme se rozjeli dobře J Po 200m se ve vedlejším pruhu objevili policajti (menší detajl byl, že zrovna probíhala akce KryštovJ) Ještě v PHA svitili pouliční lampy, tak jsem viděl do auta těch poldů, z prvu divně koukali a jeli podél mě, pak zakroutili hlavami, mavli rukou a dobočili v levo :D Díky pánové :-)

Pak jsem se dostali na dálnící a vyrazili vstříct domovu. Mišák jel jako drak, po dálnici jsme předjeli i kamión. Po rovinkách jsme se řítili i 120km/h do kopcu 80km/h. Občas se nějaké auto nalepilo na mě a chvilku nas asi pozorovali (by mě zajímalo, co se jim honilo hlavou :lol:) pak taky občas na nás někdo bliknul.
Ale najednou v dálce vidím blikat světla (modré světla), v tu chvíli jsem si říkal, že je to v …. , blížili jsme se k poldum, kteří měli na dálnici asi zátach. Ale kupodivu jsme v pohodě projeli kolem nich (si říkam, že mé auto asi neviděli J) Hurááá, projeli jsem a pak už jen klidná cesta domu. Ke konci už jsem viděl jen světla Mišáka, který mě tahnul. Byl jsem už z toho uplně vyřízenej. Radoval jsem se, když jsme sjeli z dálnice a čekalo nás už jen 10km. Ty jsme ujeli taky v pohodě. Dorazili jsme k mé babičce, strčili Supru za vrata a vyrazili zpět do Lípy.

Když už Mišák netáhl skoro 2tunové auto, tak se změnil opět v dábla :-) v Lípě jsme byli za 30minut. Ja přesed do mého Nissana a vyrazil zpět k domovu. Užíval jsem si pomalou jízdu, cesta mi trvala 45minut a když jsem dorazil domu, byla 1:30minut ráno :D

Úplně vyřízenej jsem padnul do postele a v 6 ráno vstával.

Byl to pořádný zážitek, který dopadl naštěstí dobře.


Info o technickych parametrech:

Je to Toyota Supra MKIII z roku 1989, svycarska verze, motor ma obsah 3.0 preplnovany turbickem-oznaceni 7M-GTE. Vykon v zakladu je 235koni, ja bych to mel mit chipovany na 270koni (ale to neni potvrzene a ja tomu moc neverim, stare Supry se pry nedaj chipovat)

- Zrychleni na 100km/h to ma pri 235konich za 6,3s.
- Max vykon je pri 6000ot (podle technicaku, osobne si myslim, ze to je nekde kolem 5500ot)
- Tocivej moment 350Nm.
- Je to radovej 6valec 24ventilu.
- Hmotnost 1610Kg.
- Spotreba by mela byt do 15l na 100km, ale uz jsem jezdil se Suprou ktera zrala 19l pri klidne jizde.

Bohuzel je to automat, ale jiz mam zakoupenou manualni prevodovku:-)
Kola - Borbet R16 v predu 205/50 vzadu 225/50

Auto je plne v elektrice, Tempomat, nafukovaci bocnice sedacky u ridice.

V kufru uz moc mista neni, je tam basova tuba a CD menic.

Chystane upravy:
az to dam dohromady (odhalim proc to nechce startovat), tak se pustim do snizeni auta (pruziny o 35mm kratsi, nizkoprofilove pneu), jiny lak (barva bude jina, bohuzel nevim jeste jaka)
chci dokoupit par meraku (teplota oleje a tlak turba-ten co tam je ma prilis maly rozsah) k tomu musim koupit Boost controler.
Zatim jen zvetsim plnici tlak turba dostanu se max na 300koni a pak budu premejslet jak dal :-)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přeju všem, co převážej, nebo spíš budou někdy převážet nepojízdný auto aby měli taky takový štěstí jako my :D

Fray

PS: Děkuju Supristovi, Armadillovi a taky mé přítelkyni Bohunce, která to s náma všechno absolvovala :wink:
Díky Vám!
Naposledy upravil(a) milosh dne 28 dub 2005 08:11, celkem upraveno 9 x.

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Příspěvek od milosh »

Tak sice toto neni pravoverna recenze na karu, ale snad FRAY jeste doda nejaky technicky info :wink:

Uživatelský avatar
Eiffel
Moderátor
Příspěvky: 5541
Registrován: 13 říj 2004 10:14
Bydliště: Hodně nestálé Anamnéza: Magor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

moc hezkej článeček. Víc takových ;-)
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Uživatelský avatar
Zemi
Moderátor
Příspěvky: 8750
Registrován: 29 čer 2004 19:52
Bydliště: 608372848
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Hezkej clanek! Tos mel kur*a fakt z p*dele kliku. :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Martin_534
Příspěvky: 197
Registrován: 16 zář 2004 15:40
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

článek je to pěknej, štěstí uplně neuvěřitelný, ale nějak mi přijde, že to sem nepatří ...
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Příspěvek od milosh »

Martin_534 píše:článek je to pěknej, štěstí uplně neuvěřitelný, ale nějak mi přijde, že to sem nepatří ...
Tot otazka...
Myslim ze az sem jeste dopise autor technicke info o aute, tak to bude vic OK. Ale lepsi aspon takovy clanek, nez jen sepsany upravy pod sebou a zadna vomacka k tomu :D

A pokud se to nekomu nelibi, tak muze napsat taky svoji recenzi.
Dalsi clanecek uz bude zase plnohodnotna recenze na jednu zajimavou karku a konecne se po 3 clancich presuneme z Asie k nam do Evropy, rekl bych skoro za hranice nasi republiky :?:

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

Info o technickych parametrech:
//Doplnil jsem na konec recenze - Milosh

Pokud vas neco zajima, rad odpovim :-)
Fray

Mel jsem opravdu hrozne moc velkou kliku pri prevozu, uz bych to nechtel znova takhle prevazet 8)

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Příspěvek od milosh »

Tak ted uz je v clanku vse co by vas mohlo zajimat.
To Fray: Asi se nekdy stavim v Lovo, az pojedu k rodicum do LT :lol:

Uživatelský avatar
Idaho
Moderátor
Příspěvky: 4345
Registrován: 24 kvě 2004 13:55
Bydliště: EU
Kontaktovat uživatele:

Super, přeju hoodně štěstí

Příspěvek od Idaho »

Super zážitek, mám podobný - 5 měsícu jsme měl u mechaniak auto na opravu ( moje CD7 ) až jsme se naštval, sehnal vlastní motor jinde ( cca 3 měsíce ) a když jsme mu ho dovezl ,řekl že má moc práce, když jsem vydržel čekat třičtvrtě roku tak s eměsíc nezblázním.. Večer jsme seděli s kamošem u pivka ( on pivko, ja JB :o) ) aměli silácké řeči. Nakonec jsem sedl k internetu ( cca 3 hod ráno ), stáhnul z webu dílenskej manuál a "konzultovali jsme ho opet na lihovinami. a posléze jsme s eodebrali do 5 km vzdálené vesnice ( pěšky ) kde na dvoře CD7 stála..
V cca 8:00 jsme se probrali na záchytce ( soused mechanika na nás zavolal policii :o) ) a byli rozhodnuti. Jakmile nás pustili vzali jsme lano a RAPIDA a jeli si pro hondičku. Tam jsme byli v šoku, protože v podnapilém stavu a ve tmě jsme si nevšimli v jakém stavu H je.. Hruza. Odtáhli jsme ho ke mě do dílny, otevřeli lahev JB a koukali jsme s Hondou " z očí do očí ". nakonec jsme se na to vrhli. Uběhli cca tři dny s minimem spánku a Honda vyjela z garáže. Hned první testovací jízda a stopla nás hlídka policie- Kde máme kapotu?? v dílně, auto se opravuje, hmm, kde je SPZ? ..v dílně... hmm jak to že to má propadlou STK ( cca měsíc, auto bylo nepojízdné nedala se azřídit.. ) hmm propadlá.. hmm.. tak to máte za 200 a až bude hotová, přivezte ji ukázat k nám na dopravku :o)

Díky hoši... :o)

Takže držím palce at s eti vše daří a ničeho s eneboj, do všeho se vklidu a s rozvahou pust...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

To Milosh: Jen se zastav, dej vedet a pokud to moje bude uz pojizdne, tak te svezu :-))

Uživatelský avatar
Eiffel
Moderátor
Příspěvky: 5541
Registrován: 13 říj 2004 10:14
Bydliště: Hodně nestálé Anamnéza: Magor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

TO IDAHO: tak to jsi měl štěstí a narazil na dobrý poldy.
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

Idaho: Taky docela husty :-))) Problem je, ze ja motorum moc nerozumim a na aute si zatim nic neopravim, takze mi to zpravuje kamos a ten nema moc casu :-(

Uživatelský avatar
Eddie
Příspěvky: 335
Registrován: 09 bře 2004 16:50
Bydliště: Ústí n.L.,Rudná u Prahy,Beroun, Praha

Docela tě obdivuju ...

Příspěvek od Eddie »

.. kupovat auto v kterém si ani nejel , tomu se říká odvaha... ( příslovečný zajíc v pytli :wink: ) Já bych do toho nešel kor u supry .. ale přeju hodně štěstí při uvádění do chodu a posléze hodně naježděnejch kiláků.. :)
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Dobry story 8) Auti taky pekny :D

Uživatelský avatar
PJ
Moderátor
Příspěvky: 1822
Registrován: 04 úno 2004 19:21
Bydliště: Královské město Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Super, přeju hoodně štěstí

Příspěvek od PJ »

Idaho píše:Super zážitek, mám podobný - 5 měsícu jsme měl u mechaniak auto na opravu ( moje CD7 ) až jsme se naštval, sehnal vlastní motor jinde ( cca 3 měsíce ) a když jsme mu ho dovezl ,řekl že má moc práce, když jsem vydržel čekat třičtvrtě roku tak s eměsíc nezblázním.. Večer jsme seděli s kamošem u pivka ( on pivko, ja JB :o) ) aměli silácké řeči. Nakonec jsem sedl k internetu ( cca 3 hod ráno ), stáhnul z webu dílenskej manuál a "konzultovali jsme ho opet na lihovinami. a posléze jsme s eodebrali do 5 km vzdálené vesnice ( pěšky ) kde na dvoře CD7 stála..
V cca 8:00 jsme se probrali na záchytce ( soused mechanika na nás zavolal policii :o) ) a byli rozhodnuti. Jakmile nás pustili vzali jsme lano a RAPIDA a jeli si pro hondičku. Tam jsme byli v šoku, protože v podnapilém stavu a ve tmě jsme si nevšimli v jakém stavu H je.. Hruza. Odtáhli jsme ho ke mě do dílny, otevřeli lahev JB a koukali jsme s Hondou " z očí do očí ". nakonec jsme se na to vrhli. Uběhli cca tři dny s minimem spánku a Honda vyjela z garáže. Hned první testovací jízda a stopla nás hlídka policie- Kde máme kapotu?? v dílně, auto se opravuje, hmm, kde je SPZ? ..v dílně... hmm jak to že to má propadlou STK ( cca měsíc, auto bylo nepojízdné nedala se azřídit.. ) hmm propadlá.. hmm.. tak to máte za 200 a až bude hotová, přivezte ji ukázat k nám na dopravku :o)

Díky hoši... :o)

Takže držím palce at s eti vše daří a ničeho s eneboj, do všeho se vklidu a s rozvahou pust...
To zní jak článek od MaxiPervers s tim JB :wink:
Fray:No máš to pěknou kliku
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

Eddie: Mas pravdu, me se to taky moc nelibilo, ale kdyz jsem to auto videl jak stoji u nejakejch Bulharu a chatra tam, tak jsem ho chtel hned domu, kdyz pak na nas bulhari zacali rvat co tam delame, rekl jsem si ze do konce tydne musi byt u me doma. A navic jsem to kupoval od meho kamarada, ktery mi nic nezatajil.
Snad to nebude tak draha oprava, pocitam, ze kdyz to bude hodne spatne tak cca 30 tis, ale vypada to, ze motor zadrenej neni, otocit se s nim da.
Bohuzel, nemam to kde ted opravovat :-(

Uživatelský avatar
Krosmen
Příspěvky: 1811
Registrován: 07 srp 2004 16:23
Bydliště: Dobříš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

nad suprou mkIII sem taky přemejšlel,vim pořád o jedný,najto cca 150 000,cena vokolo stovky,ale z venku trochu děs,ale stačilo by vyleštit rezu moc neni...Motorickysem ji neslyšel běžet,ale na pohled pěknej fujtajbl,všude volej,mastnota a špína,asi dlouho stála.... :cry:

Uživatelský avatar
leon4x4
Příspěvky: 1389
Registrován: 24 dub 2004 22:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Hezky jsi se rozepsal Freji, ale brzdo asi zjistíš, že pořizovcí cena není u Supry vůbec důležitá věc. Jediné na co má vliv je, že se mění počet násobků ceny kterou jsi nacpal do úprav.
Jestli jsi ji tedy koupil za 75 a 750 do ní nacpeš budeš mít koeficient 10. Kdyby jsi koupil za 250 byl by jsi na koeficientu 3.

O ničem jiném to není :lol: To je hold Supra 8)
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

Krosmen: A kde si videl tu Supru? Jedna je ted v Tipcars (136000, ale je dost dobra)

leon4x4: Ano mas pravdu, Supra je narocne auto. Co si budeme povidat, je to stara kara, ktera potrebuje udrzbu. Ale ja mam nastesti dost znamych, kteri dokazou lecos sehnat, vetsinou jsou to nemci.

Takze ja osobne doufam, ze me to nebude stat az tolik :-))
Ale treba mas pravdu.

Dam vedet az to bude jezdit a kolik me to stalo .

Uživatelský avatar
street.racer
Moderátor
Příspěvky: 592
Registrován: 21 čer 2004 01:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Fray Pekny, planujes taky ''upravu'' vyfuku, jako jsi udelal Supristovi? :D :lol:
Vcera jsem to byl s nim projet a zvuk je docela slusny

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

street.racer: No jasne :-)) Pac stejne jinak do garaze nezajedu a kdyz to nema vejfuk, tak to jde v pohode :-))

Takze ten blazen s tim prece jen dorazil :-))

PS: On ten zvuk ma stejnej i s tim vyfukem.
Ale ten vyfuk uz mel nejakej povolenej a ja bez skrtani do garaze jinak zajet nemohl:-( Ale co alespon ted ma max vykon:-))

Uživatelský avatar
street.racer
Moderátor
Příspěvky: 592
Registrován: 21 čer 2004 01:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Fray: Jojo dorazil. Pochybuju ze mu to dela stejny zvuk, nebo jsi s tim asi poradne nejel paaac ten kraval co dela turbo... mnam... To turbo je slyset skoro hlasiteji nez BOV 8-) Ale stejne si myslim, ze po tom, co Suprista vyvadel na krizovatce by tam ten vyfuk stejne nezustal :D

Uživatelský avatar
Fray
Příspěvky: 53
Registrován: 25 pro 2004 09:20
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fray »

street.racer: Ne ne, ja myslel co mu jde za zvuk z vyfuku:-)
Ano to turbo a bov jsou taky brutalne hlasite. To jsme vcera zkouseli :-)))

Lobo
Příspěvky: 815
Registrován: 08 čer 2004 13:35
Bydliště: Praha8/Ml.boleslav/Dolni Bousov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

peknej clanek 8) ,supru bych si taky rad koupil,ale jen na vyblbnuti :mrgreen:

Uživatelský avatar
Idaho
Moderátor
Příspěvky: 4345
Registrován: 24 kvě 2004 13:55
Bydliště: EU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Fray píše:Idaho: Taky docela husty :-))) Problem je, ze ja motorum moc nerozumim a na aute si zatim nic neopravim, takze mi to zpravuje kamos a ten nema moc casu :-(
no abych řeklpravdu v té době jsem také nic extra nerozumněl, max tak vyměnit výfuk a podobně.. na té hondě jsme se vyškolil, získal známé co poradí, podělí se o zkušenosti a ted už to jde samo..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Uživatelský avatar
Idaho
Moderátor
Příspěvky: 4345
Registrován: 24 kvě 2004 13:55
Bydliště: EU
Kontaktovat uživatele:

Re: Super, přeju hoodně štěstí

Příspěvek od Idaho »

PJ píše:
Idaho píše:Super zážitek, mám podobný - 5 měsícu jsme měl u mechaniak auto na opravu ( moje CD7 ) až jsme se naštval, sehnal vlastní motor jinde ( cca 3 měsíce ) a když jsme mu ho dovezl ,řekl že má moc práce, když jsem vydržel čekat třičtvrtě roku tak s eměsíc nezblázním.. Večer jsme seděli s kamošem u pivka ( on pivko, ja JB :o) ) aměli silácké řeči. Nakonec jsem sedl k internetu ( cca 3 hod ráno ), stáhnul z webu dílenskej manuál a "konzultovali jsme ho opet na lihovinami. a posléze jsme s eodebrali do 5 km vzdálené vesnice ( pěšky ) kde na dvoře CD7 stála..
V cca 8:00 jsme se probrali na záchytce ( soused mechanika na nás zavolal policii :o) ) a byli rozhodnuti. Jakmile nás pustili vzali jsme lano a RAPIDA a jeli si pro hondičku. Tam jsme byli v šoku, protože v podnapilém stavu a ve tmě jsme si nevšimli v jakém stavu H je.. Hruza. Odtáhli jsme ho ke mě do dílny, otevřeli lahev JB a koukali jsme s Hondou " z očí do očí ". nakonec jsme se na to vrhli. Uběhli cca tři dny s minimem spánku a Honda vyjela z garáže. Hned první testovací jízda a stopla nás hlídka policie- Kde máme kapotu?? v dílně, auto se opravuje, hmm, kde je SPZ? ..v dílně... hmm jak to že to má propadlou STK ( cca měsíc, auto bylo nepojízdné nedala se azřídit.. ) hmm propadlá.. hmm.. tak to máte za 200 a až bude hotová, přivezte ji ukázat k nám na dopravku :o)

Díky hoši... :o)

Takže držím palce at s eti vše daří a ničeho s eneboj, do všeho se vklidu a s rozvahou pust...
To zní jak článek od MaxiPervers s tim JB :wink:
Fray:No máš to pěknou kliku
Copak mxiPervers také pije JB? :lol:
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Trhyy
V.I.P.
Příspěvky: 4024
Registrován: 03 říj 2004 14:45
Bydliště: Praha 4

Příspěvek od Trhyy »

Supra je pěkná 8) Taky sem na ní vždycky slintal když sme jeli okolo k babičce stála vedle elektra Petráš v Liťáku né :? :?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!


Uživatelský avatar
Idaho
Moderátor
Příspěvky: 4345
Registrován: 24 kvě 2004 13:55
Bydliště: EU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Když jsme u toho táhnutí.. jednou sjem táhnul za CD7 trabanta na požární hadici :o) když jsme ho odvazovali, řekl, že tak rychle ještě s trábošem nejel :o)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Příspěvek od milosh »

Trhyy píše:Supra je pěkná 8) Taky sem na ní vždycky slintal když sme jeli okolo k babičce stála vedle elektra Petráš v Liťáku né :? :?
JJ, myslim, ze to sedi, za Petrasem, jak je to sterkovy parkoviste, taky si na ni pamatuju 8)

Uživatelský avatar
Breakenson
Příspěvky: 47
Registrován: 21 úno 2004 13:53
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breakenson »

Tak to ste fakt meli stesti, ze ste ji nasli jeste v celku 8)
Ja jednou ridil tazenyho (!) Forda Granadu Combi, kterymu vubec nefungovali brzdy... :lol:
muzu vam rict, ze vetsi a delsi adrenalinek jsem nezazil :nono: Ale jinak pohoda, ta 2,3ka docela brzdila na 1cku a na 2ku 8)
Turbo rulezzz!

Fiat Uno 1.3 T

Odpovědět

Zpět na „Showroom“