se hned nečerti,neYANEK píše:Pet píše:No to bude mrtvejchYANEK píše:no tak mi si s váma tu 4ku klido dáme
Velíšková neser

se hned nečerti,neYANEK píše:Pet píše:No to bude mrtvejchYANEK píše:no tak mi si s váma tu 4ku klido dáme
Velíšková neser
tys nefotilNeluška píše:Nestěžuj si, mohli jste to udělat vyiwi píše:No a moraváci jeďte přes celů republikuDruhý termín jsem na svatbě tak to asi neklapne
Byli jsme tam dneska s Nelou a už tam chtěla zůstat
Na auta tam je místa dost, je to tam upravené a pokud by náhodou bylo hnusně, tak je tam velká restaurace, kde nám rezervují dostatečný prostor. Což doufám nebude.
Na letiště je to vyhlídkovou jízdou 5 minut.
Takže se tam taky vyřádíme.
Upravíme první příspěvek
ti nevim čeče asi naký spojení na vyšší úrovni nebo takamogh píše:proc sem si myslel ze se prvni ozve fazol?![]()
to zní férRudi píše: fázi já se přidám, takže už budem čtyři...a spravedlivě si to rozdělíme, ty si bereš amogha
já si budu s Evičkou povídat
![]()
a co místo na grill? to je snad nejdůležitější věcNeluška píše:nebylo třeba fotit
Hned na místě je rybník na koupání
No a první příspěvek zmeněn, tak koukněte a vyjádřete se, na stany e tam místa dost, ale zbytek je potřeba vyřešit
Eiffe všechno dobrý, jen mě překvapilo, že chceš ty sprinty udělat až v neděliEiffel píše:Máme rezervováno místo pro 20-50 aut. Je to potřeba upřesnit
24.-25.6.2006
Příjezd bude možný od 13:00. V kempu se konají různá školení a meetingy, takže volno budeme mít v sobotu tou dobou.
Budu rád, když mi duo JORDEL pomůže s organizací přímo na místě.
Jeli by se i sprinty, letiště je 5-10 km daleko. Sprinty zajištěné chrášťanským sprintem na 200 metrů a vjezd je 30 korun, začátek v neděli ve 14:00. V 13:45 přejezd do chrášťan
Kemp je tady:
www.ubytovaniuprahy.cz
Otýzky které se musí vyřešit dopředu, zní:
Kolik chatek chceme?
Kolik aut přijede?
Budeme chtít snídani?
Nechceme na tom vydělat, takže za soutěže: Nej styling, Nej Tuning, nej audio/multimedia, Nej rychlejší budou pouze diplomy, ale snad potěší i ocenění
Prosím Jergiho o domluvení samolepek ze srazu, zastav se u mě pls
Jet se tam dá, ale jde o to, že tam nebudeme půl hodiny, ale asi dýl. Je to soukromej pozemek a mohlo by se stát, že po nás někdo přijede házet vidlema. Za pronájem na odpoledne chtějí 2000 a musíš mít povolení od MU, což je 1) starost navícRudi píše:
Eiffe všechno dobrý, jen mě překvapilo, že chceš ty sprinty udělat až v nedělitam se nedá jet v sobotu
čim míň průserů tim lípNeluška píše:Jet se tam dá, ale jde o to, že tam nebudeme půl hodiny, ale asi dýl. Je to soukromej pozemek a mohlo by se stát, že po nás někdo přijede házet vidlema. Za pronájem na odpoledne chtějí 2000 a musíš mít povolení od MU, což je 1) starost navícRudi píše:
Eiffe všechno dobrý, jen mě překvapilo, že chceš ty sprinty udělat až v nedělitam se nedá jet v sobotu
2) výdaj navíc
Druhý den se to koná od lidí, co maj dlouhodobou smlouvu a vjezd je 30
Nic nám nebrání, aby jsme si tam jeli zablbnout už v sobotu, ale jen pár aut a jen chvíli, to je o průser i když je to volně přístupné
tak todle jsem netušilNeluška píše:Jet se tam dá, ale jde o to, že tam nebudeme půl hodiny, ale asi dýl. Je to soukromej pozemek a mohlo by se stát, že po nás někdo přijede házet vidlema. Za pronájem na odpoledne chtějí 2000 a musíš mít povolení od MU, což je 1) starost navícRudi píše:
2) výdaj navíc
Druhý den se to koná od lidí, co maj dlouhodobou smlouvu a vjezd je 30
Nic nám nebrání, aby jsme si tam jeli zablbnout už v sobotu, ale jen pár aut a jen chvíli, to je o průser i když je to volně přístupné
sem si chtěl potunit Peugeot 406 a mít to jako SafetyCar s oranžovým majákem (velikost jako policie), ale nakonec mam po našich Felicii.Neluška píše:můžeme zkusit zajistit přesun z kempu na letiště za doprovodu policejních vozidel, abychom se neroztrhli, pokud nás bude víc a mohli byste si pustit neony, jet v šíbrech a spol a legálně.
No a nebo to risknout
No moch bych jet v šíbru, ale nevim nevim, jak bych při tom dosáhnul na pedályNeluška píše:můžeme zkusit zajistit přesun z kempu na letiště za doprovodu policejních vozidel, abychom se neroztrhli, pokud nás bude víc a mohli byste si pustit neony, jet v šíbrech a spol a legálně.
No a nebo to risknout
Honzi jak dopředu to musí být? Do kdy nejpozději to musíš zarezervovat?Eiffel píše: Otýzky které se musí vyřešit dopředu, zní:
Kolik chatek chceme?
Kolik aut přijede?
Budeme chtít snídani?
Nechceme na tom vydělat, takže za soutěže: Nej styling, Nej Tuning, nej audio/multimedia, Nej rychlejší budou pouze diplomy, ale snad potěší i ocenění
No tak v šíbru může šíditi Eiffel a LaconimF.N.T (Jergi) píše:No moch bych jet v šíbru, ale nevim nevim, jak bych při tom dosáhnul na pedályNeluška píše:můžeme zkusit zajistit přesun z kempu na letiště za doprovodu policejních vozidel, abychom se neroztrhli, pokud nás bude víc a mohli byste si pustit neony, jet v šíbrech a spol a legálně.
No a nebo to risknout
Máme to hlásit dva týdny dopředu, takže času dost, ale znáš to. Tady je to všechno na dlouhý lokte a než na něco čekat, tak se toho lepší ujmout.Eva píše:Honzi jak dopředu to musí být? Do kdy nejpozději to musíš zarezervovat?Eiffel píše: Otýzky které se musí vyřešit dopředu, zní:
Kolik chatek chceme?
Kolik aut přijede?
Budeme chtít snídani?
My si chatku vezmeme určo, ale je těžko to hlásit 2 měsíce dopředu (kdyby náhodou něco)
Se snídaní těžko říct.. ale v chabrech jsme šli na kakao...![]()
Diplomy budou super![]()
Pokud bys potřeboval s něčím pomoct, tak se ozvi
Ale vzhledem k tomu, že bych mohl být označený za organizátora, tak se mi to moc nezamlouvá už z právního hlediskaDaveS píše:Hele ohledne letiste..... tam se muze blbnout jak dlouho se chce. My sme tam jeszdili i na snehu a byl tam i neohlasenej Hyundai sraz.... proste bez problemu. Tohle bych vubec neresil....
PoseroEiffel píše:Ale vzhledem k tomu, že bych mohl být označený za organizátora, tak se mi to moc nezamlouvá už z právního hlediskaDaveS píše:Hele ohledne letiste..... tam se muze blbnout jak dlouho se chce. My sme tam jeszdili i na snehu a byl tam i neohlasenej Hyundai sraz.... proste bez problemu. Tohle bych vubec neresil....
a to máte pravdu pane, to já přiznámLaconi píše:PoseroEiffel píše:Ale vzhledem k tomu, že bych mohl být označený za organizátora, tak se mi to moc nezamlouvá už z právního hlediskaDaveS píše:Hele ohledne letiste..... tam se muze blbnout jak dlouho se chce. My sme tam jeszdili i na snehu a byl tam i neohlasenej Hyundai sraz.... proste bez problemu. Tohle bych vubec neresil....
Máš rechtEiffel píše:Ale vzhledem k tomu, že bych mohl být označený za organizátora, tak se mi to moc nezamlouvá už z právního hlediskaDaveS píše:Hele ohledne letiste..... tam se muze blbnout jak dlouho se chce. My sme tam jeszdili i na snehu a byl tam i neohlasenej Hyundai sraz.... proste bez problemu. Tohle bych vubec neresil....
Asi joF.N.T (Jergi) píše:Máš rechtEiffel píše:Ale vzhledem k tomu, že bych mohl být označený za organizátora, tak se mi to moc nezamlouvá už z právního hlediskaDaveS píše:Hele ohledne letiste..... tam se muze blbnout jak dlouho se chce. My sme tam jeszdili i na snehu a byl tam i neohlasenej Hyundai sraz.... proste bez problemu. Tohle bych vubec neresil....Nejlepší je sepsat nějaký lejstro že za nic neodpovídáš a rozdat to jako tomu bylo na minulym srazu