To bude mazec..... sakra ja uz se taky tesim.

no to jo, ale tam to aspoň bude legalOXiDE.cz píše:PS: chystám se s bráchou postavit časomíru, takže pak můžem dělat sprinty kdekoliv
myslel sem tim, že když by sme pořádali sraz někde sami na letišti tak bych moh zajistit časomíru.Eiffel píše:no to jo, ale tam to aspoň bude legalOXiDE.cz píše:PS: chystám se s bráchou postavit časomíru, takže pak můžem dělat sprinty kdekoliv
jj, už aby to byloEiffel píše:to jo, ale stejně takhle to aspoň bude celkem bez starostí
ty mas problemy, ja prijel dnes z daewoo srazu a rano na morave snezilo, to je problem skoro v kvetnu kdyz mas letni a jedes po D1Rudi píše:vy z toho naděláte...taky tam pojedu grilem, pokud se s ním něco snad do tý doby nestane...a je mi to skoro jedno....to uvidíte v Mimonia vy tady z toho děláte tragédii...jediný co mě může nasrat je to, když umeju auto a pak mi ho posere pták...
no jo, musim vzít grilRudi píše:vy z toho naděláte...taky tam pojedu grilem, pokud se s ním něco snad do tý doby nestane...a je mi to skoro jedno....to uvidíte v Mimonia vy tady z toho děláte tragédii...jediný co mě může nasrat je to, když umeju auto a pak mi ho posere pták...
já to mám dobrý, mám ještě zimnímilosh píše:ty mas problemy, ja prijel dnes z daewoo srazu a rano na morave snezilo, to je problem skoro v kvetnu kdyz mas letni a jedes po D1Rudi píše:vy z toho naděláte...taky tam pojedu grilem, pokud se s ním něco snad do tý doby nestane...a je mi to skoro jedno....to uvidíte v Mimonia vy tady z toho děláte tragédii...jediný co mě může nasrat je to, když umeju auto a pak mi ho posere pták...
já takyEiffel píše:já to mám dobrý, mám ještě zimnímilosh píše:ty mas problemy, ja prijel dnes z daewoo srazu a rano na morave snezilo, to je problem skoro v kvetnu kdyz mas letni a jedes po D1Rudi píše:vy z toho naděláte...taky tam pojedu grilem, pokud se s ním něco snad do tý doby nestane...a je mi to skoro jedno....to uvidíte v Mimonia vy tady z toho děláte tragédii...jediný co mě může nasrat je to, když umeju auto a pak mi ho posere pták...
já už od začátku dubna letníOXiDE.cz píše:já takyEiffel píše:já to mám dobrý, mám ještě zimnímilosh píše: ty mas problemy, ja prijel dnes z daewoo srazu a rano na morave snezilo, to je problem skoro v kvetnu kdyz mas letni a jedes po D1
zapomněl jsi říct, že bereme někoho do čtyřky do chatkyamogh píše:nám je to jedno, oba terminy vyhovuji
a co do trojky?Eva píše:zapomněl jsi říct, že bereme někoho do čtyřky do chatkyamogh píše:nám je to jedno, oba terminy vyhovuji![]()
(chatku si určo bereme, tak se ozvěte, kdyby náhodou neměl kdo kde spát - umyjeme si nohy, slibujeme)
Zkusím to ženichovi a nevěstě navrhnout ale nevím nevím, jak se na to budou tvářit, je to přece jenom trošku "dál"amogh píše:a co udelat svatbu v ceskem brode?)))))))))))
fázi já se přidám, takže už budem čtyři...Fazeey píše:a co do trojky?Eva píše:zapomněl jsi říct, že bereme někoho do čtyřky do chatkyamogh píše:nám je to jedno, oba terminy vyhovuji![]()
(chatku si určo bereme, tak se ozvěte, kdyby náhodou neměl kdo kde spát - umyjeme si nohy, slibujeme)
![]()
tak to už máme 2 grilyMike Mad píše:pisu si do denicku. prijedu bud sam nebo s Luckou to jeste nevim.
jo a ja dorazim na 1000pro. chatku nechcu, mam stan... a mozna budu spat v aute.
beru gril a pergolu *)
Eva píše:zapomněl jsi říct, že bereme někoho do čtyřky do chatkyamogh píše:nám je to jedno, oba terminy vyhovuji![]()
No to bude mrtvejchYANEK píše:Eva píše:zapomněl jsi říct, že bereme někoho do čtyřky do chatkyamogh píše:nám je to jedno, oba terminy vyhovuji![]()
no tak mi si s váma tu 4ku klido dáme
Pet píše:No to bude mrtvejchYANEK píše:Eva píše: zapomněl jsi říct, že bereme někoho do čtyřky do chatky![]()
no tak mi si s váma tu 4ku klido dáme
Nestěžuj si, mohli jste to udělat vyiwi píše:No a moraváci jeďte přes celů republikuDruhý termín jsem na svatbě tak to asi neklapne