Já posílal přihlášku ale nevim zda to platí, zatím mi potvrzení nepřišloRudi píše:nechystá se někdo z kájů na Autocar Day 12.9. do Sosny?

Moderátoři: Jord, Rudi
Já posílal přihlášku ale nevim zda to platí, zatím mi potvrzení nepřišloRudi píše:nechystá se někdo z kájů na Autocar Day 12.9. do Sosny?
jsou tam přihlášený 3 Fiesty ST, takže asi joLaconi píše:Já posílal přihlášku ale nevim zda to platí, zatím mi potvrzení nepřišloRudi píše:nechystá se někdo z kájů na Autocar Day 12.9. do Sosny?
protoze kazdej uz si honi kacera domaLaconi píše:Byl jsem tam lehce po 22:30 a nikde nikdo
maRkus píše:sousedka usla...byl sem tam 4 a pul hodky
ne jenom musku na bradeDOEMIXXX píše:maRkus píše:sousedka usla...byl sem tam 4 a pul hodky
a udelal si ji aspon z mrdky knir?
tam zapadnete dostTakeshi píše:![]()
takovy demence rozhovory,musim se zastavit ještě někdy zas
Sem byl v praci noTommy1978 píše:Heh Lakono to si děláš prdel ne ty nevíš v kolik se jezdí na sraz vole?![]()
![]()
A kde je ten seznam?Rudi píše:jsou tam přihlášený 3 Fiesty ST, takže asi joLaconi píše:Já posílal přihlášku ale nevim zda to platí, zatím mi potvrzení nepřišloRudi píše:nechystá se někdo z kájů na Autocar Day 12.9. do Sosny?tak já se taky přidám
jinak ve středu tradičně Agip na osmičku?
Zrovna ty bys měl asi držet hubu voleBerry píše:protoze kazdej uz si honi kacera domaLaconi píše:Byl jsem tam lehce po 22:30 a nikde nikdo![]()
FB, stránka autocaru a událostiLaconi píše:A kde je ten seznam?Rudi píše:jsou tam přihlášený 3 Fiesty ST, takže asi joLaconi píše: Já posílal přihlášku ale nevim zda to platí, zatím mi potvrzení nepřišlotak já se taky přidám
rudi toste mi to poslal taky,kamoši byly v ty sosně a ten okruh je nahovno,furt na dvojku celej okruh,se auto uvaří,sosna je na driftyRudi píše:FB, stránka autocaru a událostiLaconi píše:A kde je ten seznam?Rudi píše:jsou tam přihlášený 3 Fiesty ST, takže asi jotak já se taky přidám
most byl kdysi dobrej no, ze sosny mám z tohodle taky strach, že to je spíš na motokáryTakeshi píše:rudi toste mi to poslal taky,kamoši byly v ty sosně a ten okruh je nahovno,furt na dvojku celej okruh,se auto uvaří,sosna je na driftyRudi píše:FB, stránka autocaru a událostiLaconi píše:
A kde je ten seznam?![]()
já pojedu most,fiestu mam sjetý total předky,a fokus začíná bejt taky na předku sjetej,nevim jak to dělám
mimusme "oslavit" posledni den prazdninLaconi píše:Vy musíte vyšívat kšiltofky co hihi