DOEMIXXX píše:Mozna to bude znit hnusne, ale urcite si kroci na tom neprohloupil, po pravde, na toto auto seres, max. das nalepky, cili aspon dostane ted servis nejaky a hlavne se udela klempirina a auto aspon se ti nerozpadne pod rukama, podle me bude vypadat lepe nez pred nehodou Jinak to kolo gum. palici srovnas
bych ti dal gumovou palici a nechal tě to udělat, myslim, že při první ráně by se ti solidně odrazila
to byl napad, zdal se mi lepsi nez kladivo co ja vim cim se do toho mlati...ta gum. palice se mi zdala setrna k barve na kole...
s kladivem by si to možná i trochu srovnal, ale gumovou by se ti rozsvítilo v palici
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Gumovou palici se to nesrovna jen ta palice propruzi a kladivem bych to radsi nezkousel hlinik je krehky bal bych se ze disk praskne nebo se ustipne.Jedine nahrat a pak palici ale radsi bych to nechal nekde opravit pred rokem sem rovnal litak kousek za Prahou a rovnani a ani to nebylo drahy.Kroci kdyztak se ozvi...Jinak nekdo z TF jezdil boki
Holda píše:Gumovou palici se to nesrovna jen ta palice propruzi a kladivem bych to radsi nezkousel hlinik je krehky bal bych se ze disk praskne nebo se ustipne.Jedine nahrat a pak palici ale radsi bych to nechal nekde opravit pred rokem sem rovnal litak kousek za Prahou a rovnani a ani to nebylo drahy.Kroci kdyztak se ozvi...Jinak nekdo z TF jezdil boki
Ja nechaval pred rokem a pul rovnat kola v dolnich pocernicicch a bylo to levny a dobre udelany, kdyztak se obratim tam, kdyz mi to neudela on ...
A vy Kojaku jste tam byl uz od soboty, jsem jel s kamosem na fotbal v sobotu a uz jste tam stal (vas wagen na new wheels) s tim udkem co ma tu cernou Alteu (ma moc pekny kola to jsou Sline packet audi 2009 vid )
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
dobí den deti, přišel jeden zlý pán a donesl do schránky obálku, ve které byl růžový lísteček, abych jedné ošklivé společnosti poslal dukátky. To jsem také udělal.
A teď se vy parchanti spočítejte a rozdělte prachy mezi sebou a pěkně mi za pojistku na žígo zaplaťte