pomocnou ruku jsem nabizel uz loni-to bylo hodne penez, i celkem cas a chut, nyni uz je penez malo a casu jeste min

i kdyz jsem si to nechtel pripustit, i ja jsem podlehl natlaku hesla: postavit dum, zasadit strom a zplodit syna
proto me popravde spis zajima pouze projekt stredoevropske sprint ligy, o kterem se nyni jedna, tam to bude asi vazne masakr...moje auto se navic bude prestavovat, aby vyhovovalo podminkam na jine souteze, takze sprint se posune do pozadi...
ale pokud to bude cas dovolovat, urcite se prijedu na nejake sprinty pod drag cupem podivat...
kazdopadne kdyz se vratim jeste k te "kritice"...jako nejdulezitejsi vidim dodrzovani jasne napsanych pravidel, to co bylo v milovicich se nelibilo dost lidem a to podle mne kazi reputaci celeho podniku...a pak ta pravidla: stale nemuzu pochopit, proc je nesjednotite s madarskyma? slovaci to tak udelali a jak krasne spolupracujou s madarskou asociaci (madarska profi casomira, pozvanky, vybavene vstupenky do madarska atd atd) proc by to casem nemohlo fungovat i u nas tak?
zacatky jsou vzdycky vsude tezky, ale vy mate vyhodu , ze se muzete poucit od sousedu, kteri jsou o krok dal....ale kdyz se zacne spatnym smerem, je to pak jen horsi, drazsi...
tak hodne stesti