) a le právě vzhledem k tomu kde bydlím bych nerad našel auto další den po laku zedřené. Už mi tu ukopli špígl, vybrali rádio, prokopli dveře, udělali si z něj mojito bar (sklenky na střeše
 ) a le právě vzhledem k tomu kde bydlím bych nerad našel auto další den po laku zedřené. Už mi tu ukopli špígl, vybrali rádio, prokopli dveře, udělali si z něj mojito bar (sklenky na střeše  ), o típání cigára o plasty nebo škrábancích ani nemluvím. Je pravda, že mám pronajatou garáž a snažím se tam to auto mít jak to jde ale když člověk dofičí v 11 večer z práce a ráno na 6 už tam zase má být tak se mu nechce vstávat o půl hodiny dřív aby došel do garáže a auto tak mívám 3-4 dny v týdnu u baráku.
 ), o típání cigára o plasty nebo škrábancích ani nemluvím. Je pravda, že mám pronajatou garáž a snažím se tam to auto mít jak to jde ale když člověk dofičí v 11 večer z práce a ráno na 6 už tam zase má být tak se mu nechce vstávat o půl hodiny dřív aby došel do garáže a auto tak mívám 3-4 dny v týdnu u baráku.Tudíž se ptám - lze takto nově nalakované (i když starší - ročník 1988/1990) auto připojistit proti vandalství? Na co to vyjde? Jaké jsou podmínky? Má někdo zkušenosti s následným jedním s pojištovnou v případě průseru? Jsem nyní u Generali ale je mi to tak ukradené kde si to pojistím, leda tak vyjma těch Directů, Slávií atp.

Díky za tipy

) nebo kdekoliv jinde a mě se teda příliš nechce trpět za to, že spousta lidí v této zemi nemá základy slušného chování a úctu k cizí práci a majetku
 ) nebo kdekoliv jinde a mě se teda příliš nechce trpět za to, že spousta lidí v této zemi nemá základy slušného chování a úctu k cizí práci a majetku   a když tady ta možnost je tak proč ji nevyužít.
 a když tady ta možnost je tak proč ji nevyužít.