Asi určitě fejk co? přál bych si aby mě někdo vyvedl z omylu, ale moc tomu nevěřím

http://www.speedpro.eu/akce-sparco-vola ... 15229.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

diky za upozorneni... Dam vedet jak je na tom, kdyztak skonci na zdi jako dekorace...
 diky za upozorneni... Dam vedet jak je na tom, kdyztak skonci na zdi jako dekorace...

radši mlč a šoupej nohama....a nezapomeň na nálepku Low budget racing
 radši mlč a šoupej nohama....a nezapomeň na nálepku Low budget racing 

že vůbec tohle individuum vůbec řešíšddddawe píše:Zrovna ty pomlč, tu tvou činu ktere říkáš volant jsem tu viděl.
uznavam, nemá cenu tu obhajovat svoju nechuť, dát za OMP Corsica s nábou 8tis.
Končím debatu, díky za názor.

Sorry, ale to je kravina - základ férového obchodu je přece neprodávat věci, u kterých je naprosto jasné, že to je kopie - na to tu máme mimo jiné i zákony a mít to v nabídce eShopu je jednak výsměch lidem a jednak výsměch výrobcům, viz např. http://www.speedpro.eu/rays-sada-kusu-k ... 15204.html" onclick="window.open(this.href);return false;pavelini píše:Staci zvednout blbej telefon, zavolat Kamila, majitel Speedpra a on komukoliv ferove rekne, co je jaka vec za kvalitu.
Naprosto jednoduche a jasne.Jen problem teto doby je ten, ze nikdo se nezepta, nikdo si nezjisti a vetsina spekuluje.
Jak rikam, zavolat, zeptat se a je to.
 Nejhorsi je, ze na Japonce tuning je v CR z 90% kopie od Cinana. Jeste jsem tu nevidel origo Takaty (i kdyz ona ta Cina zrovna u Takaty bude i kvalitnejsi), origo matice kol a origo lita kola z Japonska od velkych tuning firem. Vse kopie.
 Nejhorsi je, ze na Japonce tuning je v CR z 90% kopie od Cinana. Jeste jsem tu nevidel origo Takaty (i kdyz ona ta Cina zrovna u Takaty bude i kvalitnejsi), origo matice kol a origo lita kola z Japonska od velkych tuning firem. Vse kopie. 
  Zrovna teďka jsem zaplatil za sadu kol Crimson
 Zrovna teďka jsem zaplatil za sadu kol Crimson 

Na AHC tě mají všichni pro smích, tak teď rejpeš tady? LOOOOOL... Ty jsi vážně ubožák
 Na AHC tě mají všichni pro smích, tak teď rejpeš tady? LOOOOOL... Ty jsi vážně ubožák   Nejvíc je, že jsem nenapsal nic nepravdivého.
 Nejvíc je, že jsem nenapsal nic nepravdivého.