http://www.honda-forum.ic.cz/viewtopic.php?p=23#23
Jak na svody 4-1 u CRX...
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak na svody 4-1 u CRX...
Jsem si dovolil mensi clanek na "oslavu" naseho noveho fora... Nic pro plastaky...
Naposledy upravil(a) Zemi dne 12 srp 2005 09:17, celkem upraveno 3 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
dirk.gently
Re: Jak na svody 4-1 u CRX...
Nejsem si jistej, ty svody jsi nědělal, ale jsou z jiného motoru(prostě jsou vyrobený Hondou)? Já bych do toho šel taky, sice do jinýho vozu, ale zajímá mě kdo je schopnej to naohejbat a svařit přesně a za kolik.Zemi píše:Jsem si dovolil mensi clanek na "oslavu" naseho noveho fora... Nic pro plastaky...![]()
http://www.honda-forum.ic.cz
Nissan Sunny 1.6SR
-
dirk.gently
-
Návštěvník
Zni to trochu moc jednoduse, ale ja bych koupil treba ty svody od Dynomaxe (moje), urizl Hondackou prirubu a navaril Nissan prirubu... 
Jinak to jsou ladeny svody na Civica a ja je dostal na CRX... Jedinej problem kvuli kterymu se skoro temer nevyrabi 4-1 pro CRX je prave ta traverza kterou jsem rozrezal...
Jinak to jsou ladeny svody na Civica a ja je dostal na CRX... Jedinej problem kvuli kterymu se skoro temer nevyrabi 4-1 pro CRX je prave ta traverza kterou jsem rozrezal...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem byl ja, ale zapomel jsem na podstatnou vec... Jak je veden vyfuk u NISSANu a co na to olejova vana...Anonymous píše:Zni to trochu moc jednoduse, ale ja bych koupil treba ty svody od Dynomaxe (moje), urizl Hondackou prirubu a navaril Nissan prirubu...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
dirk.gently
-
dirk.gently
foto výfuku
tady je foto
- Přílohy
-
- pohled zespoda, vpravo je vidět vzpěra která drží motor a je o kousek níž než seriová výfuková roura
- DSC06661.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1600 x
-
- pohled zeshora, svody jsou pod tím stříbrným plechem.
- DSC06659.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1600 x
Nissan Sunny 1.6SR
-
dirk.gently
- Boris:Noone
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hm ta koukam ze u tvyho NISSANa je to vedeny prostredkem... Stejnou konstrukci ma treba Sentra... 
@Boris: nj jsem porad v praci tak delam jen co je "nutny" a jinde okolo nechodim...

@Boris: nj jsem porad v praci tak delam jen co je "nutny" a jinde okolo nechodim...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
dirk.gently
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rikam chce to sehnat svody na jiny auto (podobnyho vykonu) a nechat prevarit ty priruby... Chce to sikovnyho cloveka...
Ale zakladni vec... Rekl bych ze pokud mas seriovej motor a nemas tam naladenou smes a dalsi ptakoviny tak ti jsou svody k nicemu...
Nepoznas rozdil... Ja ho taky skoro nepoznal a to tam par uprav mam. 
Ale zakladni vec... Rekl bych ze pokud mas seriovej motor a nemas tam naladenou smes a dalsi ptakoviny tak ti jsou svody k nicemu...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
dirk.gently
Jediný, co mi schází když se budu vrtat v autě je ten výfuk, proto to řeším. Samozřemě bych udělal hlavu a podle názoru toho člověka asi sání, nevím úplně přesně, jak moc to je na sobě závislé a do jaké míry se to projeví. Na tu hlavu bych snad člověka měl mít. Ale pořád se rozmýšlím jestli to vůbec má cenu s 1,6...náklady na úpravy=cena auta
Nissan Sunny 1.6SR
-
dirk.gently
Na sprinty určitě ne, chci to jen pro sebe. Teď jsem zjistil, že se dá sehnat tak za $1300 turbo set na tu mojí socku. A o GTi-R jsem přemýšlel(sen), ale má to dva zásadní detaily: nejlevnější jde sehnat za 6500euro a je z roku 92/93. A hlavně je tu problém s přihlášením. I kdybych ho sehnal v černé, tak asi neukecám že to je jednašvestka a intercooler není intercooler, ale topení na vzduch 
Nissan Sunny 1.6SR
zasraný předpisy,chjo,mám přesnej obsah 1650ccm....Neni to k vsteku?????
Jinak svody mám v plánu taky,sehna sem je díky Ritchmovi za 8000 z okruhový pumy,minimálně jetý......ale nejsou zatim lováky na vejfuk,budu muset investovat do jinejch věcí.....jako třeba brzdy....
nebo taky konečně letní pneu..... 
Jinak svody mám v plánu taky,sehna sem je díky Ritchmovi za 8000 z okruhový pumy,minimálně jetý......ale nejsou zatim lováky na vejfuk,budu muset investovat do jinejch věcí.....jako třeba brzdy....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
stejně mi ujedete,mám na vás moc kilo navíc.....a sem bez úprav....
Co mi dal kontakt ritchma na ty týpky,tak toho maj na pumu víc,ale to by se muselo upravit ještě dalších X věcí a nedalo by se stim jezdit každej den.....Ještě uvidíme co a jak bude a nebude rýsujou se nějaký peníze tak uvidíme.....
Co mi dal kontakt ritchma na ty týpky,tak toho maj na pumu víc,ale to by se muselo upravit ještě dalších X věcí a nedalo by se stim jezdit každej den.....Ještě uvidíme co a jak bude a nebude rýsujou se nějaký peníze tak uvidíme.....
krosmen motorsport .....
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zemaku ty joudo, todlecto urves do tejdne, to ti rikam ...
... co si urezal, jakou vyztuhu? jinak hadi pekny, doufam ze pomuzou 
co panensky tynec? jedes? dame vecer v So pifka ne? a nerikej mi ze jdes do rpace, nebo mne naseres
co panensky tynec? jedes? dame vecer v So pifka ne? a nerikej mi ze jdes do rpace, nebo mne naseres
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
delal jsem jako ze tu diru od flexy nevidim...ale zemi koukej si tam dat rozperu...todle se ti v zatacce muze zlomit. a co ty svody trochu poklepat kladivem aby se splacli? todle je neprovozuschopny na ceskych silnicich a v Moste tuplem
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction