Koncový díl výfuku Peugeot 406
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Koncový díl výfuku Peugeot 406
Chci něco asi sportovnějšího než je origo, ale ne zas křiklouna nebo troubítko...
Co doporučujete (pokud možno za rozumné peníze)? Mám 1,8i 16V...
Re: Koncový díl výfuku Peugeot 406
Mě teď upad jeden uni a tak sem tam nechal dát Uni Remus s kulatou 90mm koncovkou. Nemam ještě střed a už podle smradu co jde z výfuku je kat asi taky maličko mimo a dá se to v pohodě vydržet. Jestli měníš jenom koncovej díl, tak bych se nějakýho uni nebál. Mě i s montáží u SPEI výfuky vyšel na 4140,- maj i dražší a lepší samozřejmě. Nebo kup něco přímo na tohle auto, ale to zase bude balík..........Fx píše:Chci něco asi sportovnějšího než je origo, ale ne zas křiklouna nebo troubítko...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Re: Koncový díl výfuku Peugeot 406
No já se k tomu rozhoupal právě až po přečtení tvého příspěvku, ovšem mně u SPEI řekli za Uni Remus s koncovkou 90mm přes 5k bez montáže, což jsem nebyl ochotný akceptovat... Který typ máš ty? Máš už nějaké video, jak to zní?Ritchma píše:Mě teď upad jeden uni a tak sem tam nechal dát Uni Remus s kulatou 90mm koncovkou. Nemam ještě střed a už podle smradu co jde z výfuku je kat asi taky maličko mimo a dá se to v pohodě vydržet. Jestli měníš jenom koncovej díl, tak bych se nějakýho uni nebál. Mě i s montáží u SPEI výfuky vyšel na 4140,- maj i dražší a lepší samozřejmě. Nebo kup něco přímo na tohle auto, ale to zase bude balík..........Fx píše:Chci něco asi sportovnějšího než je origo, ale ne zas křiklouna nebo troubítko...
nemam rad R.. , ale je to kazdeho vec kladivo
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
Já bych taky výfuk hodně rozmýšlel, kdybych ho býval nepotřeboval okamžitě do druhýho dne mít na autě. Mam tam uni remus a stál i s prací 4140kč, takže nevim co to bylo co ti nabízeli. Video bude nejspíš zítra. Ale zase se změnil zvuk když se dalo sání, takže to jakej to bude mít zvuk neni jen výfukem.......
Function > Form
Function > Form
Jinak koukni k dynomaxovi. V podpisu má svoje stránky kde nabízí hodně zajímavý výfuky za slušný ceny. Já sem chtěl vybrat něco od něj, ale nakonec jak říkám - starej výfuk upad a musel sem sehnat něco okamžitě do druhýho dne, protože mě čekala neodkladná cesta 150km a bez výfuku je to o zdraví..........
Function > Form
Function > Form
No ja prave zitra jedu do Ostravy a jsem tam az do stredy, tak prave premejslim, ze bych koupil neco u nej, ale napred by mi musel neco doporucit, jelikoz ja nechci zadny troubitko... O neco hezci zvuk by bodl, ale nechci nic, co by me nutilo davat si na dlouhych cestach v rychlostech pod 150 davat si spunty do usiRitchma píše:Jinak koukni k dynomaxovi. V podpisu má svoje stránky kde nabízí hodně zajímavý výfuky za slušný ceny. Já sem chtěl vybrat něco od něj, ale nakonec jak říkám - starej výfuk upad a musel sem sehnat něco okamžitě do druhýho dne, protože mě čekala neodkladná cesta 150km a bez výfuku je to o zdraví..........

Jestli máš kat, střed a všechno ostatní z výfuku sériovýho a dáš tam klidně i jenom koncovej průchozí tak o nutnosti špuntů na dlouhý cesty ani nepřemýšlej. Mam saxíka 120ps 1,6 16v bez středu, zadní průchozí a kat asi mrtvej a ani tak mi delší cesty nevadí, ale neni to už moc příjemný, to je faktFx píše:No ja prave zitra jedu do Ostravy a jsem tam az do stredy, tak prave premejslim, ze bych koupil neco u nej, ale napred by mi musel neco doporucit, jelikoz ja nechci zadny troubitko... O neco hezci zvuk by bodl, ale nechci nic, co by me nutilo davat si na dlouhych cestach v rychlostech pod 150 davat si spunty do usiRitchma píše:Jinak koukni k dynomaxovi. V podpisu má svoje stránky kde nabízí hodně zajímavý výfuky za slušný ceny. Já sem chtěl vybrat něco od něj, ale nakonec jak říkám - starej výfuk upad a musel sem sehnat něco okamžitě do druhýho dne, protože mě čekala neodkladná cesta 150km a bez výfuku je to o zdraví..........Na to mi bude bohate stacit M3, jestli na ni nekdy nasetrim
![]()
Function > Form
Function > Form
poslal jsem ti SZ, jinak muzes dorazit, vse je skladem a klidne ti muzeme udelat hned i montazFx píše:Dynomax: A co bys doporucil ty?
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA