Pomoc s prahy

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
milde11
Kontaktovat uživatele:

Pomoc s prahy

Příspěvek od milde11 »

čau kluci, potřeboval bych radu. A to ohledně mých prahů., Jako asi většina tuning prahů, josu i ty moje širší než origo (nebo spíše vyšší). No a problém je v tom, že když mi budou chtít zvednout auto na zvedák v servisu, tak se přes práh nedostanou páč je větší než origo.
No a otázka je, jestli se dají někde sehnat nějaké věci které by se třeba navařily zespod nebo něco takového jestli mi rozumíte.zase tam nejde křápnout jen tak kus železa.
Pokud má někdo zkušenosti předem díky za radu. Možná je to hloupá otázka, ale vážně nevím co by bylo nejlepší udělat
Přílohy
astra1.jpg
astra1.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 565 x

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no nic moc prahy....nemas v planu lepsi?...ale nic proti gustu...
Naposledy upravil(a) Fiesta dne 25 říj 2005 20:49, celkem upraveno 1 x.
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no vetsina dnesnich zvedaku je hodne nizkych, takzeby problem byt nemel....na Calibre jsem videl vyrezy....jenzs sli zakryt.....v prazich ktere sli pouzity pri zvedani.....jinak ja to resim tak ze mam 2 silne desky, na to se snizenym autem najedes a hned je to vis....
VW PASSAT B5

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Na to by snad moch odpovědět amogh, asi málokdo tady má horší přístup přes prahy a spojlery než on....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

vyměňovat je určitě nebudu, právě proto že se mi líbily tak sem je tam dal,ale každému se líbí něco jiného. jak píšete tak je mi jasný že když budu měnit kola, tak se pod auto přenosným hydraulickým zvedákem co mám v kufru v pohodě dostanu, jenže když jsem byl u kamoše v servisu a chtěli sme to zvednou tak vlastně spodek prahu je o nějaké cm níž než kostra auta a tím pádem se tam protože by polámal prahy. snad chápete jak to myslím. tak sem přemýšlel že by se tam navařily nějaké packy nebo něco které by do jisté míry vyrovnaly zespod práh s kostrou

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

amoga v praci v servisu zvednu na hever ale jenom u nejaky ho heveru a na geometrii se nedostane kvuly pred.nar. jinak pohoda

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no tak at si da kamarád na zvedak(na packy) spalky dreva.......pokud nema vertikalne vysovaci packy...
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“