Opel Asra F 2,0 GSi 110kw

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Opel Asra F 2,0 GSi 110kw

Příspěvek od speedy_s »

Já vim už tady bylo něco podobnýho ze Civicem, ale ten neprošel, tak je na řadě tohle. Má najeto cca 140000 z 95týho v plný výbavě za 5****.
Potřeboval bych poradit na ci si dát bacha, vím o netěsnícim těsnění pod hlavou, a vysoký spotřebě oleje. Předem dík za pomoc :driver: jede to jako sviň 0-100km/h cca: 6-7sec.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Je tu sekce Ojeta Auta, tak to priste davejte tam, to plati pro vsechny
ted to presunu :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s »

tojebordel píše:Je tu sekce Ojeta Auta, tak to priste davejte tam, to plati pro vsechny
Sem se nevšim že je tady ta sekce :sorry:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

hlavně bacha na rez gsičkový astry bejvaj pěkný šupliky ne všechny samo ale co kus to originál to se musí skusit a project jenže cena kolem 5.... nevim nevim dobrý dou dráž jinak je to super kára to jo mě se pořád fko líbí 8)
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s »

YANEK píše:hlavně bacha na rez gsičkový astry bejvaj pěkný šupliky ne všechny samo ale co kus to originál to se musí skusit a project jenže cena kolem 5.... nevim nevim dobrý dou dráž jinak je to super kára to jo mě se pořád fko líbí 8)
Hodně málo koroze na zadních lemech jinak nic :D

Violator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Violator »

tojebordel píše:Je tu sekce Ojeta Auta, tak to priste davejte tam, to plati pro vsechny

ty jo...koukám na to jak se to stane a furt nic.... sem svolal celou rodinu na to kouzlo
až bude FAJFKA chtít.......tak všem ujedu Obrázek

Boháček

Příspěvek od Boháček »

pak taky bejvaj zlobivý kabely ke svíčkám a s nima řídící jednotka
zkus to chvíli potáhnout na 3, tak k 5tis ot/min a pak volnoběh, jestli se nerosvítí kontolka motoru ( taková oranžová se symbolem motoru )

jinak super svezení, přemotorovaný auto, rád na něj vzpomínám a to jsem ho měl jen půl roku

když šlo do světa, mělo 220tkm, znal jsem ho 3roky ( bylo firemní ) za tu dobu se opravovalo
- diodový blok alternátoru
- 2x kabely ke svíčkám
- odpadlý plast pod motorem
- kotouče přední

jediný problém byl, že tenkrát na to nešly sehnat zimáky - rozměr a index rychlosti a pak rozjezdy na kluzku, mělo to ETC, které šlo "vypínat", ale prostě mokro a víc plynu a nerozjel ses, tedy rozjel, ale o rychlých startech z křižovatky sis mohl nechat zdát

a dalo se s tím jezdit do 8ltr i při slušným kalupu, akorát musíš důsledně brzdit motorem
vzdělání není zárukou inteligence

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“