Kde mám sehnat Laminát???

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Srnec
Kontaktovat uživatele:

Kde mám sehnat Laminát???

Příspěvek od Srnec »

Zdravím všechny a zárověň žádám o radu kde mám sehnat vetší množství laminátové soupravy. jde mi hlavně o tu tkaninu v drogeriích ji prodávají jen malé kousky předem děkuji!!!!ještě menší dotaz když se montuje přímé sání jak a co se dělá s váhou vzduchu moc děkuji

Beaver

Re: Kde mám sehnat Laminát???

Příspěvek od Beaver »

Srnec píše:Zdravím všechny a zárověň žádám o radu kde mám sehnat vetší množství laminátové soupravy. jde mi hlavně o tu tkaninu v drogeriích ji prodávají jen malé kousky předem děkuji!!!!ještě menší dotaz když se montuje přímé sání jak a co se dělá s váhou vzduchu moc děkuji
Musíš koupit jednotlivý součásti samostatně (tkaninu, pryskyřici, atd.). K mání třeba na http://www.havel-composites.com. S váhou vzduchu se nedělá níc.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

NazogaR

Příspěvek od NazogaR »

Srnec píše:Zdravím všechny a zárověň žádám o radu kde mám sehnat vetší množství laminátové soupravy. jde mi hlavně o tu tkaninu v drogeriích ji prodávají jen malé kousky předem děkuji!!!!ještě menší dotaz když se montuje přímé sání jak a co se dělá s váhou vzduchu moc děkuji
ohledne vahy vzduchu vim ze u nissana se to da oblbnout tak ze tam vymenis odpor tim padem se to zacne vic hrat a zacne jinak davkovat vzduch a tim padem celou smes, lip to tahne ale spotreba je trochu jinde...
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS

Srnec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srnec »

Jsem rád za každou radu, ale když mám tu váhu na tom boxu který půjde pryč tak nevím jak ji mám zachovat nebo jestli ji mohu úplně vyrušit předem dík!!!! Děkuji za tu adresu ale tam je těch vlaken a pryskyřice jak .... můžeš mi poradit která se prodává v drogerii a jestli je to ta pryskyrice s tím tvrdidlem
Naposledy upravil(a) Srnec dne 04 bře 2006 11:47, celkem upraveno 1 x.

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

potřebuješ redukci... mám stejný problém

Jinak pryskyřice a tkanina --- > drogerie, barvy, laky... atd ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Srnec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srnec »

Jakou redukci o tom jsem neslyšel můžeš to trochu popsát??

máca

Příspěvek od máca »

no, mas kuzelovej filtr, z nej ti povede roura na jejim konci je neco, na co pridelas vahu vzduchu a z vahy zase jede nejaka roura do sani! vahu zkus ponecht, jinak to bude delat bikule :lol:

yax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yax »

Uz sem to tady nekde psal, nejlip koupis material k laminovani u nekoho kdo se zabyva vyrobou laminatu ve velkym.Epoxid se pouziva jen pro uhlik a kevlar, na normalni praci staci treba Synilote, je levnejsi,lip se stim dela a pokud te moc nenatahnou mela by bejt cena asi stovku za kilo.Ruzny zbytky tkaniny a strize tam budou mit urcite taky :) Na pomer iniciatoru se preptej na miste, rekl bych polivkovou lzici na kilo, pokud nechvatas 8) http://yax.sweb.cz

yax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yax »

Jo jeste jsem zapomel na nejaky naradi k tomu laminovani, rukama to neudelas - minimalne stetec, chlupatej valecek a neco cim budez valet polozenou striz, nebo tkaninu pouzivaji se kovovy ryhovany valecky k vytlaceni bublinek, ty se daji vyrobit treba z 8 az desitky sroubu.A az se od toho zapatlas, bude se ti hodit aceton :?:

Srnec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srnec »

chci se zeptat jak je to kdyz mam spojler slozeny ze dvou je z umele hmoty a ted ho chci cely olaminatovat!!!!chytne to dobre nebo s tim bude problem prave jsem cetl nazor ze to muze zlobit co vy na to?????? :(
Espana Senorita 1.6i

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Srnec píše:chci se zeptat jak je to kdyz mam spojler slozeny ze dvou je z umele hmoty a ted ho chci cely olaminatovat!!!!chytne to dobre nebo s tim bude problem prave jsem cetl nazor ze to muze zlobit co vy na to?????? :(
jestli budeš laminovat celej plast, tak ho drsným šmirglem celej zdrsni až jakoby zchlupatí a pak to celý přelaminuj... za ty chlupy to drží... teda pokud tam nebudeš mít nějaký velký pnutí... když se ti to bude šponovat, je lepší to použít jen jako kopyto pro "vylití" laminátový skořápky...
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" :evil:
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár :)

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Srnec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srnec »

diky moc ja myslim ze by v tom pnuti nemel byt zadny problem jen to objedu snad to bude drzet:)))
Espana Senorita 1.6i

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“