Výškově nastavitelný podvozek auta
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Výškově nastavitelný podvozek auta
Co na to říkáte? Brácha by ho hodně chtěl. Je to dobrý? Popřípadně, jakou firmu by jste doporučili?
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výškově nastavitelný podvozek auta
Abych pravu řekl, moc o tom nevím. Znám to v podstatě jen z fotek a tuning srazů. Ale připadne mi to jako hodně rozumná věc. Při parkování u obrubníku podvozek zvedneš, při průjezdu zatáčkama zase snížíš... jen ta cena je tak akorát k tomu, co na úpravy máte vyhrazeno... 

ale prd projeď starší témata ve stylingu a je tady thread vzudchové podvozky bo tak nějak montuje to nějakej shagy myslím od liberce oktávek už dělal víc a cena kolem 30 tisíc 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že neIvan píše:...při průjezdu zatáčkama zase snížíš...

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
ja myslim ze na shagyho si zatim nikdo nestezoval, 100 000 uz stoji jen ty nemecky nejaky cultovni chromovy bomby a tak, ale todle slo proste dolu.. myslim ze na shagyho bude spoleh...
ted je otazka jestli jakudo vazne mysli vzduchac nebo jen stavitelnej...
ted je otazka jestli jakudo vazne mysli vzduchac nebo jen stavitelnej...
Looking for some car....
No tak to je dobrá otázka, jestli vzducháč nebo jen stavitelnej....
Nemám ponětí jaký je v tom rozdíl:(
Jde mi o to, že chceme s bratrem snížit podvozek (asi jako každý tady), ale když ho snížíme, tak třeba nezajedeme od garáže a po všech českých silnicích se se sníženým podvozkem jezdit nedá, takže by bodlo, kdyby šel občas zvednout. Nechceme to kvůli nějakýmu machrování, ale čistě jen z praktického hlediska. Hlavně kvůli té garáži.
Nemám ponětí jaký je v tom rozdíl:(
Jde mi o to, že chceme s bratrem snížit podvozek (asi jako každý tady), ale když ho snížíme, tak třeba nezajedeme od garáže a po všech českých silnicích se se sníženým podvozkem jezdit nedá, takže by bodlo, kdyby šel občas zvednout. Nechceme to kvůli nějakýmu machrování, ale čistě jen z praktického hlediska. Hlavně kvůli té garáži.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
ha...to bude asi ten kamen urazu ze nevis jakej v tom rozdil...
Je tady tema VZDUCHOVE PODVOZKY...najdi jej a proctri si tam par prispevku...a pak se ptej.
Je tady tema VZDUCHOVE PODVOZKY...najdi jej a proctri si tam par prispevku...a pak se ptej.
VW PASSAT B5
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
VW PASSAT B5
--------------------------------------------------------------------------------
Já jezdím na vzduchu přes rok,20 000km bez problémů,dost německo furt 200-220km/h,s bráchou to děláme za 35000,-na jakékoliv auto na míru, v Jablonci,prakticky ty stejné kompomenty jako ty kity za 90tis,super i na zimu v -20 žádný problém,na hory jsem z toho udělal off-road, vlétě ležím na zemi,pravděpodobnost prasknutí měchu je opravdu malá.jinak info na webu www.slcustom.cz 774 444 190-Lukáš,775286416-aleš-já
Já jezdím na vzduchu přes rok,20 000km bez problémů,dost německo furt 200-220km/h,s bráchou to děláme za 35000,-na jakékoliv auto na míru, v Jablonci,prakticky ty stejné kompomenty jako ty kity za 90tis,super i na zimu v -20 žádný problém,na hory jsem z toho udělal off-road, vlétě ležím na zemi,pravděpodobnost prasknutí měchu je opravdu malá.jinak info na webu www.slcustom.cz 774 444 190-Lukáš,775286416-aleš-já
no hele nechcu ti do toho kecat ale podvozek je základ, já když byl s pandou v servisu tak rádoby rozumnej mechanik taky kroutil nad pružinama hlavou a když viděl podložky tak se mohl posrat, a chlápek co mně tam pružiny dával tak řekl že jsem mu měl říct předtím že by mně to seřízljakudo píše:Bavili jsme se o tom s tátem (autům rozumí naprosto perfektně, dělá mechanika velkých strojů a ovládá to úplně s přehledem) a došli jsme k závěru, že je to zbytečný, takže kupovat nakonec nebudem a dáme ty peníze do něčeho jiného:)

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- F.l.a.n.e.l.
toitoi píše:no hele nechcu ti do toho kecat ale podvozek je základ, já když byl s pandou v servisu tak rádoby rozumnej mechanik taky kroutil nad pružinama hlavou a když viděl podložky tak se mohl posrat, a chlápek co mně tam pružiny dával tak řekl že jsem mu měl říct předtím že by mně to seřízljakudo píše:Bavili jsme se o tom s tátem (autům rozumí naprosto perfektně, dělá mechanika velkých strojů a ovládá to úplně s přehledem) a došli jsme k závěru, že je to zbytečný, takže kupovat nakonec nebudem a dáme ty peníze do něčeho jiného:)![]()
myslím že tvůj tata je to samý, nic ve zlým

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
za svyho pohledu bych sel do kvalitniho podvozkovyho kitu...a neprohlopis....
VW PASSAT B5
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak takFiesta píše:za svyho pohledu bych sel do kvalitniho podvozkovyho kitu...a neprohlopis....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, popravdě já taky. Jestli máš furt ty samé, tak na nich chybí celkem zásadní věc - středící kroužek.toitoi píše:...a když viděl podložky tak se mohl posrat...
není na těch předních a ty jsou 1 cm to snad nevadí ne?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
tak to bych se posral taky ... kde je nejblizsi toitoi 

Touran BMM