)
 )

)
 )

Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejouBřéťa píše:Ty tygrovany chlupaty potahy jsou taky zuzo..

A co ten perskej koberec?SPEEDY píše:Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejouBřéťa píše:Ty tygrovany chlupaty potahy jsou taky zuzo..

Ten tam byl čistě z praktickýho důvodu v zimě kvůli bordelu z botBřéťa píše:A co ten perskej koberec?SPEEDY píše:Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejouBřéťa píše:Ty tygrovany chlupaty potahy jsou taky zuzo..

Stříbrný to bylo, viz můj avatarBřéťa píše:Jinak jsi mel ty veci striknout spis do barvy hliniku ,vic by se to v te svetle barve ztratilo...
 Ale nějak mi neseděla kombinace stříbrná x zlatá metla
 Ale nějak mi neseděla kombinace stříbrná x zlatá metla 
Jsi mel spis to auto hodit do stribrny...SPEEDY píše:Stříbrný to bylo, viz můj avatarBřéťa píše:Jinak jsi mel ty veci striknout spis do barvy hliniku ,vic by se to v te svetle barve ztratilo...Ale nějak mi neseděla kombinace stříbrná x zlatá metla

Existuje i gumova rohozka...SPEEDY píše:Ten tam byl čistě z praktickýho důvodu v zimě kvůli bordelu z botBřéťa píše:A co ten perskej koberec?SPEEDY píše: Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejou

Fakt?Břéťa píše:Existuje i gumova rohozka...SPEEDY píše:Ten tam byl čistě z praktickýho důvodu v zimě kvůli bordelu z botBřéťa píše: A co ten perskej koberec?
 To jsem nevěděl..
  To jsem nevěděl..   

tos stříkal jak
 tos stříkal jak  podklad?
 podklad? 

Ale ty zbylý plasty by to chtělo taky nějak upravit... asi nejlíp do už zmiňovaný černý barvy, pokud možno do matný, nebo něco s "chlupatým" povrchem aby ti to zbytečně neházelo odlesky, pokud z toho nechceš udělat víkendoej showcar
  Ale ty zbylý plasty by to chtělo taky nějak upravit... asi nejlíp do už zmiňovaný černý barvy, pokud možno do matný, nebo něco s "chlupatým" povrchem aby ti to zbytečně neházelo odlesky, pokud z toho nechceš udělat víkendoej showcar 

Jak už jste zmiňovali, ty šedý plasty opravdu budou černý rozhodl jsem se pro flock
 Jak už jste zmiňovali, ty šedý plasty opravdu budou černý rozhodl jsem se pro flock  Samotnému se mi ty šedé vůbec nelíbí
 Samotnému se mi ty šedé vůbec nelíbí 

Moje auto mám v avataruLaky píše:No takhle dej to sem az to bude v auti a pak muzem hodnotit ja treba osobne netusim co mas za auto, jakou barvu atd... to vse hraje roli. Ale jestli si to strikal sam tak fakt good, dobre udelana prace.
 Je to zlatý Daewoo Matiz
 Je to zlatý Daewoo Matiz