Škoda jenom že v tom jezdí takový dva nagelovaný cocotti...Sádra píše:Dnesni ulovek z KV...parkuje u Irsky...nejdou mi sem davat obrazky,tak snad odkaz bude funkcni...
http://www.fotoalbum.quick.cz/acurka/bmw-850/
Tyvole!Bestie z Blackwoodu!!!TVR Tuscan je můj malej osobní sebevražednej sen!Auto který jako jedno z mála dneska naplňuje podstatu sportovního auta!Ten zvuk musel bejt boží co?wrenklin píše:dnesní ulovek z práce..nedalo mi to a musel sem si to vyfotit a ten zvuk jako unikatni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi povídej,oni vůbec všechny ty civilní verze speciálů B skupiny jsou libový!Já jel kousek v Audi Quattro Sport a stačilo mi to,sice žádná divočina ale to auto je jedno z těch co mají cohones...ARV6 píše:No taky dobrej exot... Jinak tu Lancii v civilni verzi v tom bych se chtel aspon svyzt...
Známej(Venca)to měl asi dva dny u nás na Kolový na dílně,tak mě s tím vzal lesem na Pilu a zpátky,ale to už je asi tak čtyři roky zpátky,chvíli po tom co jsme se sem přestěhovali...Mikael píše:Kua kdes v tom jel????Ja chci taky.
aTO nEnY pRaDa tOhLEnCto!ARV6 píše:To vis on se vecpe vsude, i do Bondovo Daimlera...
bylo my to blby to fotit ze zadu kdyz ten typ tankoval ,zvuk jako hromy blesky blizkanice bublal jako motorovej clun kdyz odjizdelhattori_hanzo píše:Tyvole!Bestie z Blackwoodu!!!TVR Tuscan je můj malej osobní sebevražednej sen!Auto který jako jedno z mála dneska naplňuje podstatu sportovního auta!Ten zvuk musel bejt boží co?wrenklin píše:dnesní ulovek z práce..nedalo mi to a musel sem si to vyfotit a ten zvuk jako unikatni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepokrytě závidím...
To věřím...Ono přece jenom taky aby čtyřlitrovej šestiválec nedal těch svejch 360(pokud to bylo Sko tak 380)kobyl najevo!wrenklin píše:bylo my to blby to fotit ze zadu kdyz ten typ tankoval ,zvuk jako hromy blesky blizkanice bublal jako motorovej clun kdyz odjizdel![]()
![]()
No tak tam je 1,4 a 1,5dCi takže tam není co objevovat...Mikael píše:A Logana uz sis poslechl ???
No jejej,TVR byl snad první(a možná je doposud jedinej)výrobce aut kterej flip flop nabízel jako jednu z příplatkovejch barev,kromě týhle zeleno-modrý,zelenkavě-buhvíjaký a zlato-červeno-fialový mají ještě překrásnou zlato-červenou,ta se mi líbí nejvíc...wrenklin píše:![]()
na kazdy strane mel vejfuk ven tlumice jako od motorky a ten lak menavka jako pes......