http://www.200.webz.cz/html/video.html
Moderátor: Jardafox
Bez vyfuku ma motorka víc koní. (aspon ta moje) A jde o ten zvuk, ještě si ho užít, než budeme jezdit s eletromotory.Anděl píše:Za prvé nechápu, co má za smysl zkoušet bez výfuku.![]()
A za další, jak tam píšeš v tom videu" Tak to dopadá, když je málo jízdních pruhů" Tak bych spíše řekl" Tak to dopadá, když řídí magor"![]()
Taky občas udělám nějakou tu prasárnu(většinou nechtěně), ale ještě se s tím chlubit.
Jo tak to máš pravdu.habitat3 píše:hmm diky takovu klickovani mezi svodidlem a autem zarvalo hodne lidi..
Asi jde o to ti to odkejvat a rict jak je to drsny...
A kvuli takovejm jako si ty se házej motorkáři do jednoho pytleForjoyrider píše:Jo tak to máš pravdu.habitat3 píše:hmm diky takovu klickovani mezi svodidlem a autem zarvalo hodne lidi..
A ještě hodně zařve. Ale jak kdysi někdo řek, bez rizika není zábava.
Takže risk je zisk nebo v pysk.
Prostě motorka je o něčem jiném než auto. Tam si častěji než v autě pořád jednou nohou v hrobě a s tím musí člověk počítat, aby pak nelitovat. (Už jsem se párkrát taky vysekal, ale asi to bylo malo, protože jezdím pořad dál. Vždycky jsem odešel posvých a bylontřeba jen drobné šitíčko. Asi mam víc štěstí než rozumu.) Prostě lepší se zabit na mašině než na kole. Statistika je skoro stéjná: 100 mrtvých motorkářů ročně a cyklistů taky tolik.
To si člověk nevybere, kdy si pro něho ta zubatá příjde.
(Ale je fakt, že motorkáři ji míjejí častěji)
hald některejm to dojde, až nadělaj trable někomu jinýmu....Trhyy píše:A kvuli takovejm jako si ty se házej motorkáři do jednoho pytleForjoyrider píše:Jo tak to máš pravdu.habitat3 píše:hmm diky takovu klickovani mezi svodidlem a autem zarvalo hodne lidi..
Prostě motorka je o něčem jiném než auto. Tam si častěji než v autě pořád jednou nohou v hrobě a s tím musí člověk počítat, aby pak nelitovat. (Už jsem se párkrát taky vysekal, ale asi to bylo malo, protože jezdím pořad dál. Vždycky jsem odešel posvých a bylontřeba jen drobné šitíčko. Asi mam víc štěstí než rozumu.) Prostě lepší se zabit na mašině než na kole. Statistika je skoro stéjná: 100 mrtvých motorkářů ročně a cyklistů taky tolik.
CO TO MELES ??? JAKA VETSINA ?! woe ja fakt asi ziju v jiny zemi ... btw ze te sere zrovna spz-ka ? si ji ohni taky, nebo zamaluj fixemRudi píše:a jenom dotaz...máš SPZku na svý motorce dobře viditelnou nebo jí máš jako většina ohlou či kalhotky přes ní?
RUDI většina jí určitě zakrytou nemá, zakrytou jí maj většinou ty co jezděj bez mozku a ty pak končej dřív, nebo pozdějš když to dobře dopadá jenom s rosekanou motorkou bez vážnější újmy na zdraví, někteří maj tu smůlu větší, jinak si myslim že se dá jezdit rozumně ( ve městě do těch 60ti a mimo město podle situace) a na takovodudle jízdu, tu značku zakrejvat nemusíš, všimni si že většina hovad co jezděj ve vesnicích daleko nad hranicí 60ti, maj tu značku zakrytou, to je ta skupina co si nahání ego tim že předjíždí ty co jezděj mimo vesnici rychlejš a ve vesnici normálně a se značkouRudi píše:hald některejm to dojde, až nadělaj trable někomu jinýmu....Trhyy píše:A kvuli takovejm jako si ty se házej motorkáři do jednoho pytleForjoyrider píše: Jo tak to máš pravdu.
a jenom dotaz...máš SPZku na svý motorce dobře viditelnou nebo jí máš jako většina ohlou či kalhotky přes ní?
ale já se tady vyjadřoval o skupině autora videí. Opravdu nepatřim mezi odpůrce motorkářů, akorát odpůrce magorů a debilů, o čemž jsem se přesvědčuji dost často. Poslední doubou jsem jel docela dost často Dubskejma zatáčkama, navíc v sobotu, čili v ráji motorkářů. Za celou dobu si pamatuju pouze jednoho "zelenýho" magora, nevim co měl za mašinu, kterej to docela nechutně kalil přes vesnici a navíc neměl SPZku. Ostatní motorkáři, čili z mého sobotního pohledu naprostá většina měli pěkně viditelnou SPZku, navíc někdy možná až moc dodržovali předpisy(resp. rychlost ve vesnici, což mě skoro až zaráželoTrhyy píše:RUDI většina jí určitě zakrytou nemá, zakrytou jí maj většinou ty co jezděj bez mozku a ty pak končej dřív, nebo pozdějš když to dobře dopadá jenom s rosekanou motorkou bez vážnější újmy na zdraví, někteří maj tu smůlu větší, jinak si myslim že se dá jezdit rozumně ( ve městě do těch 60ti a mimo město podle situace) a na takovodudle jízdu, tu značku zakrejvat nemusíš, všimni si že většina hovad co jezděj ve vesnicích daleko nad hranicí 60ti, maj tu značku zakrytou, to je ta skupina co si nahání ego tim že předjíždí ty co jezděj mimo vesnici rychlejš a ve vesnici normálně a se značkouRudi píše:hald některejm to dojde, až nadělaj trable někomu jinýmu....Trhyy píše: A kvuli takovejm jako si ty se házej motorkáři do jednoho pytle
a jenom dotaz...máš SPZku na svý motorce dobře viditelnou nebo jí máš jako většina ohlou či kalhotky přes ní?
Velmi rozumnej názorRudi píše:ale já se tady vyjadřoval o skupině autora videí. Opravdu nepatřim mezi odpůrce motorkářů, akorát odpůrce magorů a debilů, o čemž jsem se přesvědčuji dost často. Poslední doubou jsem jel docela dost často Dubskejma zatáčkama, navíc v sobotu, čili v ráji motorkářů. Za celou dobu si pamatuju pouze jednoho "zelenýho" magora, nevim co měl za mašinu, kterej to docela nechutně kalil přes vesnici a navíc neměl SPZku. Ostatní motorkáři, čili z mého sobotního pohledu naprostá většina měli pěkně viditelnou SPZku, navíc někdy možná až moc dodržovali předpisy(resp. rychlost ve vesnici, což mě skoro až zaráželoTrhyy píše:RUDI většina jí určitě zakrytou nemá, zakrytou jí maj většinou ty co jezděj bez mozku a ty pak končej dřív, nebo pozdějš když to dobře dopadá jenom s rosekanou motorkou bez vážnější újmy na zdraví, někteří maj tu smůlu větší, jinak si myslim že se dá jezdit rozumně ( ve městě do těch 60ti a mimo město podle situace) a na takovodudle jízdu, tu značku zakrejvat nemusíš, všimni si že většina hovad co jezděj ve vesnicích daleko nad hranicí 60ti, maj tu značku zakrytou, to je ta skupina co si nahání ego tim že předjíždí ty co jezděj mimo vesnici rychlejš a ve vesnici normálně a se značkouRudi píše:hald některejm to dojde, až nadělaj trable někomu jinýmu....
a jenom dotaz...máš SPZku na svý motorce dobře viditelnou nebo jí máš jako většina ohlou či kalhotky přes ní?). Mimo to trošku rozhejbali, což mi vůbec nevadilo, když si to chtěj vychutnat a je min. provoz + dobrá silnice tak proč ne, na to je to tam ideál. Téměř opravdu každýmu klidně udělám i místo, nejen dík od nich potěší, ale i pocit, že jsou pryč a "je tam klid"
ale moje otázka pouze zněla, jak tam má SPZku....nic víc, nic míň jsem v tom nehledal...a přesně jak říkáš, ty co si jí všemožně zkrejvaj většinou jsou dobytci, ale ostatní v poho.
no určitě nám řekne, že jo, aby nevypadal za "grázla"Trhyy píše: Velmi rozumnej názor![]()
Jinak sem taky zvědavej jestli má autor příspěvku SPZ, bo ne
přes plnou to máš na 3 měsíceForjoyrider píše:Registrační značku mám namontovanou tam kde má být a ani ji nijak nemaskuji. Neměl jsem totiž dosud s policií problémy.![]()
Najezdil jsem s touhle motorkou (fzr 600) dosud cca 30 000 KM a nedostal jsem ještě ani jednu pokutu. (ne neujíždím) Zastavili me za tu dobu asi 10krát ale vždycky jenom běžná silniční kontrola. Sám se tomu divím.![]()
V autě už mě změřili mockrát a musel jsem přispět do veřejného rozpočtu vic než by se mi líbilo.
![]()
Takže zatím s RZ neexperimentuji. Po zavedení bodového systému si trať kde chci jet rychle nejdřív projedu(aspoň se podívám kde co leží na silnici za bordel a kde sou díry), jestli někde neměří, a teprv pak to kalím.![]()
(samozřejmě se tam mohou oběvit až pak, ale pravděpodobnost se hodně snižuje). Protože kdyby mě změřili, že jedu o víc mimo obec jak 50Km/h tak mam po řidičáku hned a ani netřeba sčítat bodíky.![]()
![]()
![]()
Je pravda, že za předjíždění v zákazu taky berou hned řidičák?
To jsi vyčetl kde.Rudi píše:přes plnou to máš na 3 měsíceForjoyrider píše:Registrační značku mám namontovanou tam kde má být a ani ji nijak nemaskuji. Neměl jsem totiž dosud s policií problémy.![]()
Najezdil jsem s touhle motorkou (fzr 600) dosud cca 30 000 KM a nedostal jsem ještě ani jednu pokutu. (ne neujíždím) Zastavili me za tu dobu asi 10krát ale vždycky jenom běžná silniční kontrola. Sám se tomu divím.![]()
V autě už mě změřili mockrát a musel jsem přispět do veřejného rozpočtu vic než by se mi líbilo.
![]()
Takže zatím s RZ neexperimentuji. Po zavedení bodového systému si trať kde chci jet rychle nejdřív projedu(aspoň se podívám kde co leží na silnici za bordel a kde sou díry), jestli někde neměří, a teprv pak to kalím.![]()
(samozřejmě se tam mohou oběvit až pak, ale pravděpodobnost se hodně snižuje). Protože kdyby mě změřili, že jedu o víc mimo obec jak 50Km/h tak mam po řidičáku hned a ani netřeba sčítat bodíky.![]()
![]()
![]()
Je pravda, že za předjíždění v zákazu taky berou hned řidičák?tušim..
no vidiš, dokonceAnděl píše:To jsi vyčetl kde.Rudi píše:přes plnou to máš na 3 měsíceForjoyrider píše:Registrační značku mám namontovanou tam kde má být a ani ji nijak nemaskuji. Neměl jsem totiž dosud s policií problémy.![]()
![]()
![]()
![]()
Je pravda, že za předjíždění v zákazu taky berou hned řidičák?tušim..
![]()
Je to takhle:
Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku
11) Přestupek, za který se podle tohoto zákona ukládá zákaz činnosti, nelze projednat v blokovém řízení.
(12) Od uložení sankce podle odstavců 4 až 11, s výjimkou odstavce 10 bodu 1, nelze v rozhodnutí o přestupku upustit.
Takže z toho vyplývá......
Policista nesmí řešit přestupek na místě(bloková pokuta)
Minimální trest je zákaz řízení na 1/2 roku a pokuta 5000Kč.
Přestupková komise nemá možnost od potrestání podle tohoto zákona upustit.
mno myslim si sve...tohle jsou jen machrovinky a picoviny..Forjoyrider píše:Jo tak to máš pravdu.habitat3 píše:hmm diky takovu klickovani mezi svodidlem a autem zarvalo hodne lidi..
Jak našetřim jdu hned pro R1. Nechceš mi přispět?Bulda píše:nechces si koupit neco silnejsiho a silnici na to blbuti ten FZR 600 asi neni ono
přispěju ti pak hřebíček do rakveForjoyrider píše:Jak našetřim jdu hned pro R1. Nechceš mi přispět?Bulda píše:nechces si koupit neco silnejsiho a silnici na to blbuti ten FZR 600 asi neni ono
známeForjoyrider píše:Díky za informace.![]()
Dám taty i jednu fotku jo. Sice je to oblast videa, ale to snad nebude vadit. (trochu odlechčíme téma)
Guma v pi.., prsty v pi..
Ale, palíl jsem gumu a uklouzlo mi to. Řidítkem jsem si přiskříp prsty k silnici.NC píše:Od ceho mas tak krvavou ruku, hodils drzku na te gume nebo je to nejaka masozrava pi.. ?Forjoyrider píše:Díky za informace.![]()
Dám taty i jednu fotku jo. Sice je to oblast videa, ale to snad nebude vadit. (trochu odlechčíme téma)
Guma v pi.., prsty v pi..