myslím že to je super zařízení, ale samozřejmně pro někoho kdo využije víc než jednu funkci toho zařízení
Tohle :
stojí $579
a EGT sonda $60, G-sensor $79
Ještě nějaké dotazy ?
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
sejki píše:Doporucil mi to jak Taboo tak Higgi takze asi dobry:)
vypada to fakt skvele, ma to i usb rozhrani, takze taky super, jenom ty prachy ale
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
semysak píše:OT: se mi na tehle vyrobcich liby jak jsou pekne provedeny ty pouzdra a skrinky, se k tomu asi nikdy nedopracuju
To neni vubec zadny problem i v "domacich" podminkach (= za malou investici a bez nejakych drahych stroju). Ty pouzdra se daji velice snadno vyrabet metodou vacuum/pressure forming anebo odlevat pomoci liquid plastic...
Takze kdyz si udelam formu, pouziju spravnej material a vysavac, tak by se me mohlo neco podarit?
Jednou sem byl tady odeme nedaleko v jednej firme USSPA ktera vyrabi vyrive vany a bazeny, tam to fuguje na podobnem principu, vemou obri desku z nejakeho PVC materialu, ono to asi uplne PVC nebude, ale to je jedno, pak ji takovejma nahrejvakama celou nahrejou, pak se na to polozi obri forma a podtlakem (vacuum) se vlastne nasaje do te formy a je hotovo, pak se vnejsi strana obali a zpevni jeste laminatem, polozej do do velke konstrukce, vypeni montazni penou a vana ci bazen je hotov:) Samozrejme se jeste do ni vrtaj diry na umisteni trisek atd, ale celej proces je celkem zajimavej, takze asi tak nejak se asi delaji tyto obaly atd ne?
jo jo tu technologii znam, jako harant sme takhle delali prekryty kabin pro plastove modely letadylek s kamosem , ale myslimze zrovna tato skrinka vznikla jinou technologii asi nejaky tlaokovy liti do formy nebo tak, navic jsem tedka resil v praci a zjistil sem, ze ty formy nejsou az tak uplne drahe (500 tisic korun) pro nejakych 10tisc kusu vyrobku s ABS plastu. jelikoz kdyz neco delam, a musim to davat do krabicky, tak to neni vetsinou vice nez 1-3 kusy tak zustanu u tradicni technologie skrinky bopla (plastove) nebo fischer elektronik (kovove) a u mene komplikovanych tvaru bez takovych peknych prolisu a podobne
semysak píše:jo jo tu technologii znam, jako harant sme takhle delali prekryty kabin pro plastove modely letadylek s kamosem , ale myslimze zrovna tato skrinka vznikla jinou technologii asi nejaky tlaokovy liti do formy nebo tak, navic jsem tedka resil v praci a zjistil sem, ze ty formy nejsou az tak uplne drahe (500 tisic korun) pro nejakych 10tisc kusu vyrobku s ABS plastu. jelikoz kdyz neco delam, a musim to davat do krabicky, tak to neni vetsinou vice nez 1-3 kusy tak zustanu u tradicni technologie skrinky bopla (plastove) nebo fischer elektronik (kovove) a u mene komplikovanych tvaru bez takovych peknych prolisu a podobne
Cece me ti to nak zacalo zajimat, ze se asi po necem podivam a zkusim neco zbastlit
Firearms píše:Soft k PC obsahuje prislusenstvi - jinak to je celkem pekna hracka
Muzes si s tim hrat jako Brian v FaF ...
mě ani tak nešlo brááááááááájena, ale jelikož uvažuji o koupi gt2871r a krmit tu svou potvurku 1,5 bar (zvládá to i nynější gt2860) tak bych rád věděl, jestli je při tomto tlaku ještě slušný poměr paliva
nerad bych ten motor vyhodil stál mě už hodně
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
kentoya: myslim ze ti napise ze nejde o to s jakou odchylkou to ukazuje, ale jestli je ta odchylka stale stejna, tudiz by lepsi bylo se ptat zda je odchylka stale stejna nebo jak to lip napsat ,ale jestli to doporuroval tak to asi bude dobry
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Vecernicek píše:A to ? nechce se mi to číst. Ty vaše věty nedávají smysl
V tom pripade nema smysl, aby tu nekdo psal k cemu to je - protoze ty si to stejne neprectes, protoze se ti nechce cist. Mozna by ti mel nekdo zatelefonovat, ale kdo vi, jestli se ti chce poslouchat...
Vecernicek píše:A to ? nechce se mi to číst. Ty vaše věty nedávají smysl
V tom pripade nema smysl, aby tu nekdo psal k cemu to je - protoze ty si to stejne neprectes, protoze se ti nechce cist. Mozna by ti mel nekdo zatelefonovat, ale kdo vi, jestli se ti chce poslouchat...
Teď jsi to vystihnul naprosto přesně!!!
Jirko, Taboo : Co chcete psát člověku který neví na co je dobrý WideLambda analyzátor ?
To je problém spousty diskuzí, melou tam lidi hovadiny a pak se v tom nedá mnohdy najít nic užitečného. Naštěstí ne všechny fora jsou tak moc plné hlupáků jako toto. Je to velká škoda, protože ty lidi si vůbec neuvědomují jak drahé zkušenosti jim tady občas někdo zdarma říká.
Happy tuning
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Taboo píše:
Teď jsi to vystihnul naprosto přesně!!!
Jirko, Taboo : Co chcete psát člověku který neví na co je dobrý WideLambda analyzátor ?
To je problém spousty diskuzí, melou tam lidi hovadiny a pak se v tom nedá mnohdy najít nic užitečného. Naštěstí ne všechny fora jsou tak moc plné hlupáků jako toto. Je to velká škoda, protože ty lidi si vůbec neuvědomují jak drahé zkušenosti jim tady občas někdo zdarma říká.
Svatá pravda
PJ píše:kentoya: myslim ze ti napise ze nejde o to s jakou odchylkou to ukazuje, ale jestli je ta odchylka stale stejna, tudiz by lepsi bylo se ptat zda je odchylka stale stejna nebo jak to lip napsat ,ale jestli to doporuroval tak to asi bude dobry
jelikož mám zkoušky z metrologie, tak je mi princip měření jasný a opravdu je to o možnosti maximální odchylky vlivem všech negativních faktorů (i lidského), mám to ve strojírenství, ale platí to všude, takže je mi to jasný
vím že to taboo doporučoval, ale nevím jestli to doporučoval v závislosti např výkon/cena, anebo opravdu proto, že se tomu dá věřit ajk kdybych si koupil profi vybavení na veškeré měřené jednotky
prostě to že je to pouze dobré mi ke koupi nestačí, ale jinak díky
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz