A6 zrychlení

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Jardafox
Moderátor

A6 zrychlení

Příspěvek od Jardafox »

jsem se předevčírem celkem nudil, a hlavně už jsem dlouho nic nestříhal, tak jsem si trošku hrál..no, nic od toho nečekejte, na to že je to 150koní+chip, tak to je na prd, nějaký koně už asi chcípli....tovární hodnota je 9.9, asi jsem špatnej drajvr

http://www.youtube.com/watch?v=Z0h6vbVhKOE
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

vagi

Příspěvek od vagi »

jehehe.. my o tom vime svoje.. :D
skoda, ze nevim jak z toho DVD formatu udelat avi, jinak bych nahral video jak te predjel i rudi s fritakem :lol: :lol:

kujon
Kontaktovat uživatele:

Re: A6 zrychlení

Příspěvek od kujon »

jo to vo hovnech :)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

džardo, čím jsi, prosímtě, dělal časomíru? Já mám na to vlastní nagenerované malé AVIčka, které klíčuju, ale tohle vypadá na jednoduchý a účinný pluginek :)
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

To je mazec radit 4ku do kila... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Břéťa píše:To je mazec radit 4ku do kila... :lol:
trojku voe :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ondras píše:džardo, čím jsi, prosímtě, dělal časomíru? Já mám na to vlastní nagenerované malé AVIčka, které klíčuju, ale tohle vypadá na jednoduchý a účinný pluginek :)
když dáš Video FX, tak skoro poslední je Timecode, a tam si vyber, je tam několik možností, akorát jsem zatím nepřišel na to, jak měnit třeba pozadí nebo styl písma...

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Panda píše:když dáš Video FX, tak skoro poslední je Timecode, a tam si vyber, je tam několik možností, akorát jsem zatím nepřišel na to, jak měnit třeba pozadí nebo styl písma...
Fakt timecode? Hmm, jsem se v něm hrabal, ale nějak jsem nebyl schopen ho donutit, aby ukazoval něco jiného než skutečně timecode od začátku projektu (navíc v pro tento účel nevhodných jednotkách - hodiny, minuty, sekundy, framy). No, budu to muset poštelovat pořádně. Písmo tuším něnit nejde, ale pozadí by mohlo jít smáznout (a barva změnit), když filtr aplikuješ do jiné stopy a uděláš z ní masku. Pozkušam a dám vědět.

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Panda píše:
Co kecas, vzdyt tam davas tesne pred kilem ctyrku... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ondras píše:
Panda píše:když dáš Video FX, tak skoro poslední je Timecode, a tam si vyber, je tam několik možností, akorát jsem zatím nepřišel na to, jak měnit třeba pozadí nebo styl písma...
Fakt timecode? Hmm, jsem se v něm hrabal, ale nějak jsem nebyl schopen ho donutit, aby ukazoval něco jiného než skutečně timecode od začátku projektu (navíc v pro tento účel nevhodných jednotkách - hodiny, minuty, sekundy, framy). No, budu to muset poštelovat pořádně. Písmo tuším něnit nejde, ale pozadí by mohlo jít smáznout (a barva změnit), když filtr aplikuješ do jiné stopy a uděláš z ní masku. Pozkušam a dám vědět.
tak v celým projektu to právě nevím, jak bych udělal, leda ho dát do nějaký samostatný neviditelný stopy, tady to jsem vložil přímo do stopy toho videa...ale musí to bejt jakoby poslepovaný, tzn tam kde auto stojí je jedna scénka, nebo jak to říct, a kde se rozjíždí už je jakoby další, ale přesně to na sebe navazuje...no debilně vysvětlený, ale myslím, že pochopíš...

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

To jde takhle jednoduse? :roll: A ja si kazdy cislo udelal jako zvlastni titulek a pak to poskladal za sebou jako stopky podle framu... :lol:
viz. videa Clia Sport z Mostu :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Chápu jak to myslíš, Jardo. Vyzkouším. :)

Já jsem se s časomírou taky babral docela složitě (podobě jako burdel)... http://www.youtube.com/watch?v=fInA9zDwWS8

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Danecek píše:To jde takhle jednoduse? :roll: A ja si kazdy cislo udelal jako zvlastni titulek a pak to poskladal za sebou jako stopky podle framu... :lol:
no ty vole bordeli, to si děláš řiť ne :lol: takže co snímek, tos musel napsat jedno číslo :shock:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ondras píše:Chápu jak to myslíš, Jardo. Vyzkouším. :)

Já jsem se s časomírou taky babral docela složitě (podobě jako burdel)... http://www.youtube.com/watch?v=fInA9zDwWS8
ale tohle je pěkný, ale udělat to nějak zvlášť jak ty, to bych asi nezvládl...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

vagi píše:jehehe.. my o tom vime svoje.. :D
skoda, ze nevim jak z toho DVD formatu udelat avi, jinak bych nahral video jak te predjel i rudi s fritakem :lol: :lol:
:lol: pošli to pak please :lol: na todle se nezapomíná 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Břéťa píše:
Panda píše:
nevím, jestli si neděláš prdel, ale fakt ne :twisted:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Panda píše:
Břéťa píše:
Panda píše: trojku voe :lol:
Fakt jo... :wink:

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Koukal jsem na to několikrát, ale žádné zrychlení pořád nevidím. :( :lol:

Jinak 4ku na 100km/h :shock: (to bylo asi zrychlení na spotřebu) :D
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

:lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Panda píše:
Danecek píše:To jde takhle jednoduse? :roll: A ja si kazdy cislo udelal jako zvlastni titulek a pak to poskladal za sebou jako stopky podle framu... :lol:
no ty vole bordeli, to si děláš řiť ne :lol: takže co snímek, tos musel napsat jedno číslo :shock:
to zas ne, v Premiere jdou delat jednotlivy sekvence, takze jsem si jednu vterinu ocisloval "snimek po snimku" (25snimku) a pak tu celou sekvenci kopiroval, pak jsem jako dalsi scenu udelal zvlast 1. i 2. cislo vterin a kopiroval, takze ve vysledku jsem udelal asi 4 sceny :D a xxx je kopiroval, a jednu sekvenci jsem mel a jako celej ten cas, a tu jsem jen vkladal podle strihu na jednotlivy kola :lol: prace asi na 30 minut, ale je to dost narocny, nacitani toho projektu druhy den mi trvalo vic jak 5 minut, na P4 3.8GHz s 3GB ramkou a s-atou2 tam :roll: ale vysledek "snad" stoji za to ne? :smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

nic moc teda :D :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Břéťa píše:
Panda píše:
Břéťa píše:ctyrku :lol:
fakt ne :twisted:
:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: tywoe to je prdel

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

no po shlédnutí musím říct......od mimoně si to nevylepšil....a teď si kaamrád přivezl to samí... akorát ještě bez chipu....a jede to úplně stejně....nijak mě 150ps a obsah 2,5v tédéíčku neoslovil a to samé musím říct i o 4,2 V8...nějaký způsobem to jede,ale zrychlení žádný nepociťuju....když mi neleze žaludek zádama ven tak to není ono :lol:
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

No jako co si budeme nalhávat, je to fakt sračka na zrychlení :) Maximálku to má pěknou, ale než se to na ní dostane, to je doba :)

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

kujon píše:No jako co si budeme nalhávat, je to fakt sračka na zrychlení :) Maximálku to má pěknou, ale než se to na ní dostane, to je doba :)
holt časy kdy OOOO jezdilo rally už je dávno v prdeli....a taky A6není určená pro rychlostichtivé fandy..když už takv jiné motorizaci a s hande schaltung :lol: a jedině s vypnutým ASR
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Břéťa píše:
Panda píše:
Břéťa píše: Co kecas, vzdyt tam davas tesne pred kilem ctyrku... :lol:
no ty voe, já to snad půjdu natočit znova, fakt že sem tu čtyřku jsem řadil až těsně za kilem
dejve, právě od mimoně se to dalo jakž takž dokupy, auto se trošku projelo s jinou váhou vzduchu, a mělo by na tom betj o trochu líp...nebo mně chceš říct, že sdt ímhle zrychlením, bym ně ujel rudi v kliu? :?

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

kujon píše:No jako co si budeme nalhávat, je to fakt sračka na zrychlení :) Maximálku to má pěknou, ale než se to na ní dostane, to je doba :)
jás jsem to sem sice dal fakt jen pro zkouknutí a nehodlal jsem řešit žádný hádky a výsměchy, ale proti tomuhle se musím ohradit...
tenkrát na jaře, když jsem tě v tom vezl a říkal jsem, že to nějak nejede (a už v tý době byla ta váha vzduchu v prdeli), tak jsi povídal, že to teda celkem jede, a že nevíš, co se mně nezdá, a teď tady píšeš takový hovna, pavlíku...

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

:shock: ty fole co to je ... kde se stala chyba ... A6 dvaapůlka ... to je nějaký zdechlý ne ? Asi fakt zkusit vyměnit řidiče .. :lol: :lol: :lol:

btw já s mondeem bez čipu dám za 9s tak mi neříkej , že 2,5 V6 to nedá rychleji ....
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

řikal sem že to jede, né že to zrychluje :) Jako neber to zle, ale je to opravdu na ..., když tě v mimoni přesprintuje Rudi s 1.9D :)

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Panda píše:
Břéťa píše:
Panda píše: nevím, jestli si neděláš prdel, ale fakt ne :twisted:
no ty voe, já to snad půjdu natočit znova, fakt že sem tu čtyřku jsem řadil až těsně za kilem
Jj natoc to znova a jestli dvojku nevytocis do kila tak jsi loser ridic... :lol: Ctyrku radis pri 98km/h a nebudem se hadat, to to vidim jenom ja? :D

Odpovědět

Zpět na „Video“