Tak jsem zkusil takovou blbůstku. Do onboard videa naklíčovat data nasbíraná GPSkou během jízdy. Začal jsem údajem o rychlosti. Je to první pokus, takže je tam pár chybek. Nijak jsem předem nesynchronizoval čas v kameře s GPS časem, takže je to maličko rozjeté (údaje o rychlosti se zobrazují s asi 0,5s předstihem a před renderem jsem si toho nevšimnul). Dále GPS mi loguje jen 1x za vteřinu, takže chybějící hodnoty jsem lineárně interpoloval. V poslední vracečce se malá frekvence záznamu projevila v nesmyslném výpočtu rychlosti a ještě asi další 3 klíčové záznamy jsou nějak divné (malá rychlost). Ukazatel je zatím digitální, ale už mám vymyšlené řešení s analogovým

.
Řešení hodlám dále dolaďovat, hlavně o vizualizaci polohy na mapě a chcu zkusit zobrazovat vypočtené přetížení. Každopádně jsem schopen vizualizovat v podstatě jakákoli živá data z telemetrie / datalogu ať už digitálně (číslo) nebo analogově (budík / sloupec / XY graf). Snad to bude zajímat alespoň někoho.
Dosti keců tady to je:
http://www.youtube.com/watch?v=GKUq_vmMbU8
btw.: buďte schovívaví k jízdě samotné, vůz je slabý, řidič bázlivý a nezkušený a vozovka vlhká