ti Japonci nejsou normální
Moderátor: Jardafox
- creater
- Kontaktovat uživatele:
ti Japonci nejsou normální
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
						Re: ti Japonci nejsou normální
 Dobry blázen!!
 Dobry blázen!!zubní vrtačka patří do ordinace, origo šest v řadě zpívá jinakTakeshi píše:no ten kdo viděl všechny best moringy tak pozná,a fandové bmw určitě poznají take že něco byt divnéwaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)
Vsadím se, že ti co tu píšou, že ten zvuk k tomu nesedí, by v reálu nepoznali, že je tam jinej motor....

tak to ti můžu zaručit že by mi to bylo divný myslim že sem slyšel dost baworů a dost hond na to abych rozpoznal takovou pilu od báwawaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)
Vsadím se, že ti co tu píšou, že ten zvuk k tomu nesedí, by v reálu nepoznali, že je tam jinej motor....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
						Function > Form
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jinak zní R6, cožextreme píše:to si piš, že poznali... V6 zni uplně jinak.. tyhle uječený japonsky motorywaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
						www.mrdna.cz
Jenze tohle bylo puvodne 318 iST-O-M píše:zubní vrtačka patří do ordinace, origo šest v řadě zpívá jinakTakeshi píše:no ten kdo viděl všechny best moringy tak pozná,a fandové bmw určitě poznají take že něco byt divnéwaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)
 Takze je to upgrade
 Takze je to upgrade 
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
						Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Skoda motoru...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
						> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem proti a v garáži mám Seat, tak kde je chyba?  Jo prosimtě a co je ten VTeC a co je rpn? 1.6 s 300k...to asi nebude N/A, což? Ono turbem i z "technicky zaostalýho" bmw dostaneš 1200 kobyl...
 Jo prosimtě a co je ten VTeC a co je rpn? 1.6 s 300k...to asi nebude N/A, což? Ono turbem i z "technicky zaostalýho" bmw dostaneš 1200 kobyl...  A jak sou japonci o doost dopředu v motorech je vidět tady http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/
 A jak sou japonci o doost dopředu v motorech je vidět tady http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/ 

Jo prosimtě a co je ten VTeC a co je rpn? 1.6 s 300k...to asi nebude N/A, což? Ono turbem i z "technicky zaostalýho" bmw dostaneš 1200 kobyl...
 Jo prosimtě a co je ten VTeC a co je rpn? 1.6 s 300k...to asi nebude N/A, což? Ono turbem i z "technicky zaostalýho" bmw dostaneš 1200 kobyl...  A jak sou japonci o doost dopředu v motorech je vidět tady http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/
 A jak sou japonci o doost dopředu v motorech je vidět tady http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/ 
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
						www.mrdna.cz
Sorry rpm a vtec měl být psán tahle "vtec"..jinak NA to nebude a to co si tu hodil je jen sériové srovnání..avšak po vytunění je to o něčem jiném..
1500koníků..ukaž budu věřit...zatím jsme viděl jen supru z NA vyšmrcnutou na 1000koní..Mluvím však o autech co jsou v provozu a je možno s nima jezdit každodenně ..obávám se že těch 1500koníků v bmw bude závodní speciál
 ..obávám se že těch 1500koníků v bmw bude závodní speciál  

1500koníků..ukaž budu věřit...zatím jsme viděl jen supru z NA vyšmrcnutou na 1000koní..Mluvím však o autech co jsou v provozu a je možno s nima jezdit každodenně
- 
				Oncek
- Kontaktovat uživatele:
dobre udelal s tim vtecem  

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JouiCZ: Nepsal sem 1500, ale 1200... Koukni na www.da-motorsport.com - prodávaj turbokity na 1000k a oni sami maj na jednom autě těch 1200 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
						www.mrdna.cz
Od tohodle tady máme vtipy v pokecu, tak příště tam jo.JouiCZ píše:Ti co jsou proti maj v garáži BMW a ti co jsou pro jsou buď fandové TUNINGU anebo japonských vozů..nějak takovou sílu asi z BMW nevyždímáš..Ktomu skus sehnat 1,6 VTeC a vyždímat z něj 9000rpn a 300koní..BMW motor by se rozsypal
..japonci jsou prostě o doost dopředu v motorech
Díky
PS: atmosféry čtyřválce vtec možná a co se týče atmosferických V6 tak sorry, R6 od BMW jsou trochu jinde

ale blbost nesedí mi tam taky,zejtra si dám do auta asi SR20DETT do auta,teď je to cool
  ale blbost nesedí mi tam taky,zejtra si dám do auta asi SR20DETT do auta,teď je to cool  

sem pohorsen
 sem pohorsen