ti Japonci nejsou normální
Moderátor: Jardafox
- creater
- Kontaktovat uživatele:
ti Japonci nejsou normální
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Re: ti Japonci nejsou normální

zubní vrtačka patří do ordinace, origo šest v řadě zpívá jinakTakeshi píše:no ten kdo viděl všechny best moringy tak pozná,a fandové bmw určitě poznají take že něco byt divnéwaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)
Vsadím se, že ti co tu píšou, že ten zvuk k tomu nesedí, by v reálu nepoznali, že je tam jinej motor....

tak to ti můžu zaručit že by mi to bylo divný myslim že sem slyšel dost baworů a dost hond na to abych rozpoznal takovou pilu od báwawaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)
Vsadím se, že ti co tu píšou, že ten zvuk k tomu nesedí, by v reálu nepoznali, že je tam jinej motor....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jinak zní R6, cožextreme píše:to si piš, že poznali... V6 zni uplně jinak.. tyhle uječený japonsky motorywaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Jenze tohle bylo puvodne 318 iST-O-M píše:zubní vrtačka patří do ordinace, origo šest v řadě zpívá jinakTakeshi píše:no ten kdo viděl všechny best moringy tak pozná,a fandové bmw určitě poznají take že něco byt divnéwaci píše:Tenhle baworák je krasavec. A konečně má i dobrej motor(musel jsem si rejpnout
)

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Skoda motoru...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem proti a v garáži mám Seat, tak kde je chyba?
Jo prosimtě a co je ten VTeC a co je rpn? 1.6 s 300k...to asi nebude N/A, což? Ono turbem i z "technicky zaostalýho" bmw dostaneš 1200 kobyl...
A jak sou japonci o doost dopředu v motorech je vidět tady http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/ 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Sorry rpm a vtec měl být psán tahle "vtec"..jinak NA to nebude a to co si tu hodil je jen sériové srovnání..avšak po vytunění je to o něčem jiném..
1500koníků..ukaž budu věřit...zatím jsme viděl jen supru z NA vyšmrcnutou na 1000koní..Mluvím však o autech co jsou v provozu a je možno s nima jezdit každodenně
..obávám se že těch 1500koníků v bmw bude závodní speciál 
1500koníků..ukaž budu věřit...zatím jsme viděl jen supru z NA vyšmrcnutou na 1000koní..Mluvím však o autech co jsou v provozu a je možno s nima jezdit každodenně

-
- Kontaktovat uživatele:
dobre udelal s tim vtecem 

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JouiCZ: Nepsal sem 1500, ale 1200... Koukni na www.da-motorsport.com - prodávaj turbokity na 1000k a oni sami maj na jednom autě těch 1200 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Od tohodle tady máme vtipy v pokecu, tak příště tam jo.JouiCZ píše:Ti co jsou proti maj v garáži BMW a ti co jsou pro jsou buď fandové TUNINGU anebo japonských vozů..nějak takovou sílu asi z BMW nevyždímáš..Ktomu skus sehnat 1,6 VTeC a vyždímat z něj 9000rpn a 300koní..BMW motor by se rozsypal
..japonci jsou prostě o doost dopředu v motorech
Díky
PS: atmosféry čtyřválce vtec možná a co se týče atmosferických V6 tak sorry, R6 od BMW jsou trochu jinde