VYBERAUTO.CZ

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
amogh

VYBERAUTO.CZ

Příspěvek od amogh »

mate nekdo zkusenosti s timhle bazarem??

me se tam ten vyber moc libi, ceny taky celkem

ale vsechno dovoz z nemec, vsechno skoro nehavarovany a najeto kolem 90-150 tis

az je mi to cely podezrely

diky za postrehy
Touran BMM

BALI

Re: VYBERAUTO.CZ

Příspěvek od BALI »

máme :D v Duplexu v Mostě slavil jejich šéf a měli tam super kundičku striptérku... jinou zkušenost nemam :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

crossic

Příspěvek od crossic »

Já od nich koupil passata o pěkně sem si naběhl - všechny auta mají stočený tacháče a vesměs udělaný jen na oko - velký závady se dostaví časem...já třeba nakonec zjistil, že ten passat musel bejt utopenej
VW CC RTDI snowflag

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Ja mam dojem, ze vsechny auta tam maj najeto 147tkm...kdysi jsem jejich nabidky sledoval a vsecky auta jak kdyby jezdili stejny trasy...co se tyce zkusenosti, znamy ma Passata a zkusenosti ma podobny jako crossic, ale co by clovek od tehle spolecnosti cekal.
japonec a korejec....

amogh

Příspěvek od amogh »

no ja si neco takovy taky nejak tak myslim a koukam ze se to krasne potvrzuje
Touran BMM

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:evil: no na ně už sem pár věcí slyšel prej stáčej tacháče jinak kyž sem scháněl astru pro fotra tak na tipcars nafocený takový vonavky a tak sem poprosil zemiho at mi to zkoukne ty fotky od zemiho mi stačily :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

SkejT

Příspěvek od SkejT »

no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

SkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.
takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*cky 8) 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Danecek píše:
SkejT píše:no ja jsem zastance toho nazoru,ze pokud se u daneho auto vyskytuje "vyhodna koupe,ci neco zdarma,akce,nadrz zdarma atd." tak uz je jasne,od kud vitr fouka.
takze vlastne vsechny auta v AAA, Esa ke kterym mas zdarma autoradio apod velkych bazarech jsou vlastne sra*cky 8) 8)
nebo ti k tomu prodejce dá stěrku na okno, tak nebrat :lol:

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Danecek píše:
presne
Rudi píše:
Danecek píše:
nebo ti k tomu prodejce dá stěrku na okno, tak nebrat :lol:
presne

ma jeste nekdo v rukavu nejake akce :?:

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Pokud si u tyhle spolecnosti neco koupite (hlavne Passat, Octa), doma si rozeberte zrcatka, pravdepodobne v nich najdete klicky.
japonec a korejec....

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Danecek píše:
takhel bych to nebral, jen se zuste zeptat lidí co pracují u leasingu koilk dostane bazar za uzavření leasingové smlouvy na ruku od leasingovky :) to se pak člověk nediví že s epodbízejí a nabízejí přehrávače dvd atd které nakoupí ve velkém po 500,- kč :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

kralda-pavel

Příspěvek od kralda-pavel »

Ahoj Koupil jsem tam škodu octavii rok výroby 1998 a to auto mělo novej lak krásnej zjistil jsem že bylo stříkaný protože jezdilo jako taxi vzahraničí km mělo 181000 přitom an technický motor odhadly na půl melounu zespoda šrot motor sice šlapal ale klimatizace nešla,zadní okénko u řidiče nešlo kryt pod motorem nebyl . A spousta jiných věcí nechal jsem jim tammojí původní octavii bílej combík rok 2002 v eleganci když jsem jim to tamdával tak to mělo něco kolem 234000 natočeno ale an internetu se objevila se 140000 takže dobrý pokud jí někdo vlastní je to model 1.8Turbo 20V tak klidně zašlu dokumenty nebot auto bylo asi vkvětnu an technický a tam jsou km napsaný. ahoj

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“