Příště to bude bez zahrabání

http://www.youtube.com/watch?v=Yv1v6dqPBLU
Moderátor: Jardafox
ono by chtelo zapnuot stopky, ktaz se rozjizdis a vypnout je tak ve 105km/hTermik píše:No helejt z letmyho mereni mi vyslo 9,6 kdyz jsem jel sam. Na to ze to ma psanejch 14....Ritchma píše:No zdá se že by ses pod deset asi stejně nedostal![]()
a nezapomeň že je to 1.4 8V a ještě se jelo ve třech
tak jsem to taky udělalDanecek píše:ono by chtelo zapnuot stopky, ktaz se rozjizdis a vypnout je tak ve 105km/hTermik píše:No helejt z letmyho mereni mi vyslo 9,6 kdyz jsem jel sam. Na to ze to ma psanejch 14....Ritchma píše:No zdá se že by ses pod deset asi stejně nedostal![]()
a nezapomeň že je to 1.4 8V a ještě se jelo ve třech
StreetFighter píše:zrychlení z nudy?:lol:
To je schválněFifi píše:StreetFighter píše:zrychlení z nudy?:lol:
Aď se dívám, jak se dívám, pořád vidím zrychlení z nuly...
Termik píše:To je schválně
"Moje zrychlení z nudy" znamená, že jsem to sem dal protože jsem se prostě nudil. Nebyl v tom žádnej úmysl. Prostě jsem to sem natočil a nazdar... Je tady víc takových videí a nidko to neřeší. Tak proč zrovna mě?? To když člověk nechce psát detaily sem nesmí nic dát?piknik18 píše:A proc nam to tady jako davas , kdyz nechces rict co si na tom delal ? myslim ze se to jmenuje tuning forum a kdyz se chces chvastat tak to tady nejsi spravne. sory nic ve zlym ale neni to fer a ani slusny.