Ahoj....na rok plánuju nové auto a vybral jsem Mitsubishi eclipse GSX nebo GS-T 1996-1999 .Ale je děsnej problém ho sehnat.Líbí se mi americká verze.Ale nebude problém ohledně zadních světel a tachometru (mph)?
Na mobile.de a autoscou24.de jsou jen klasic. N/A GS.Ale na ebay.com jsou skvělé kousky . Někde jsem tady četl, že někdo odtud nakupuje součástky tak ať písne jak to asi vyjde (Dovoz + CLO).
A jinak jestli ho někdo má, tak jak je spokojený(á)
Díky moc za pomoc
Přílohy
U.S.A version
1998EclipseGSX004.jpg (115.51 KiB) Zobrazeno 2119 x
To je ten problém.V U.S.A nemají klasic. směrovku ale bliká jim brzdové světlo....nebo tak nějak to tam maj.
predelat eletriku je imho sranda, podle me spis bude dost tezke vubec sehnat tu oturbenou verzi
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Na ebay.com je GSX nebo GST každou chvilku.Přece jen je to pro ně už "veterán"
Ale s tou elektrikou bude asi problém,alternátor eu tam asi fakat nebude,takže objednávat takový věci z USA
Jde hlavně o dopravu sem a jestli to tady projde STK a vůbec jestli se to vyplati.(nekoupit evropskou a pak spojlery atd narvat z USA)
Kecem píše:Na ebay.com je GSX nebo GST každou chvilku.Přece jen je to pro ně už "veterán"
Ale s tou elektrikou bude asi problém,alternátor eu tam asi fakat nebude,takže objednávat takový věci z USA
Jde hlavně o dopravu sem a jestli to tady projde STK a vůbec jestli se to vyplati.(nekoupit evropskou a pak spojlery atd narvat z USA)
nejsem nic moc jistej, ale me treba v servisu predelali eletriku abych misto jedne couvacky to mel jako mlhovku, tak si rikam, proc by takhle nesla upravit ta svetla aby blikala normalne
Tak doufám, že to pude a nebude mně ta amerika na prd! (STK)
A ještě k dopravě : clo je asi 10% (někde tady jsem to četl) ?
Kolik může stát doprava sem? (Předpokládám, že se to vozí lodí v kontejnerech)
Jestli má někdo zkušenosti s importem aut,popř. má auto dovezeno z USA tak ať napíše kolik ho to stálo a jak s STK.
Kecem píše:Tak doufám, že to pude a nebude mně ta amerika na prd! (STK)
Jestli má někdo zkušenosti s importem aut,popř. má auto dovezeno z USA tak ať napíše kolik ho to stálo a jak s STK.
hm tak ta cena mě teda hodně překvapila.
Auto by vyšlo za 100 000kč a dovoz 200 000kč.To se vyplatí jen u drahých aut....
No nic budu hledat dal někde v EU.
hm tak ta cena mě teda hodně překvapila.
Auto by vyšlo za 100 000kč a dovoz 200 000kč.To se vyplatí jen u drahých aut....
No nic budu hledat dal někde v EU.
no ani u drahych se to nevyplati, protoze porad nejvetsi palka je dph a clo, ale v EU si myslim, ze oturbenou verzi do 100k nesezenes urcite
Beaver píše:Jen tak mimochodem, neplati pro dovozy ze statu mimo EU porad hranice 8 let ?
platí, ale je tam obecná výjímka, že pokud ten typ auta splňuje euro normu (emise?), tak stáří není problém
když toto neplatí, tak zkušebna v Praze a 10.000,- to jistí
Beaver píše:Jen tak mimochodem, neplati pro dovozy ze statu mimo EU porad hranice 8 let ?
platí, ale je tam obecná výjímka, že pokud ten typ auta splňuje euro normu (emise?), tak stáří není problém
ja bych taky papiry resil az jako posledni
ano to vyjde dovoz, al epotom máš poplatky za vyzvednutí ( složení v přístavu, clo, dph a halkvně za doprvau z přístavu do CR - uvedom si že to nejde po vlastní soe..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Idaho píše:ano to vyjde dovoz, al epotom máš poplatky za vyzvednutí ( složení v přístavu, clo, dph a halkvně za doprvau z přístavu do CR - uvedom si že to nejde po vlastní soe..
Idaho píše:ano to vyjde dovoz, al epotom máš poplatky za vyzvednutí ( složení v přístavu, clo, dph a halkvně za doprvau z přístavu do CR - uvedom si že to nejde po vlastní soe..
Takže, závěr je, že se to nevyplatí.
A dejme tomu, že koupím EU verzi.Dají se někde sehnat spojlery z US verze a to typycké kulaté křídlo?poř. je na to nějaká firma?A na kolik by to asi vyšlo?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
......no nevím co řešíte chlapci ale já jezdím s USA verzí (která je momentálně naprodej) a žádný lampy sem neměnil a na stk bylo vše v pohodě nikdo mi nic na to neřek a pokud by se přeci jen odvážil vždy se dá říci že danný díl vložil výrobce vozu a je homologovaný pro daný typ vozidla a už ti nemaj co říct takže podle toho co sem tu čet chlapi neblněte ale pokud by to tak mělo opravdu být tak musím vyhodit polovinu káry a překopat na evropu.......což je asi nesmysl že jo no a s přihlášením nebyl vůbec žádnej problém šlo to samo sem to měl viřízený za 10 pracovních dní.... ostatně myslím že chaindler i Alik navštívili můj profil na mitsubishiclub.cz a vědí že jezím se zadními lampami komplet červenými........ ...navíc nemusíš objednávat z USA stačí od nás taky se tu daj sehnat všechny věci.....já zatím beru od MYCHAKa a ten mi prozatím sehnal na co sem si vzpoměl a má to z EVROPY....
Našel jsem novou oblast s GSX A to je Španělsko.Máte někdo zkušenosti s dovozem na takovou dálku?Ale US verze tam jsou moc drahé.Tak provedu restyling .
Takže nové spoilery + křidélko z US a nikdo nic nepozná.