442MB [avi]
délka 47 min
http://www.e-net.cz/drift/europe-drift- ... er-net.avi
(otestovano, jede to az 4MB/s)
Stahujte dle libosti... místo na serveru poskytnul Alp, díky!
(Bohužel jsou tam hodně slyšet ty trubky s trubkama, ale dětma nezatopíš

Moderátor: Jardafox
stabilně i přes 5MB/sTox!C píše:VIDEO: King of Europe Drift Sosnova 2007
442MB [avi]
délka 47 min
http://www.e-net.cz/drift/europe-drift- ... er-net.avi
(otestovano, jede to az 4MB/s)
Stahujte dle libosti... místo na serveru poskytnul Alp, díky!
(Bohužel jsou tam hodně slyšet ty trubky s trubkama, ale dětma nezatopíš)
díky, kamera i foťák mě bavíschade.fan píše:parádní video
díky,Worm píše:Díky za pěkný video.
A hlavně díky Roberte za super reprezentaci. Sice jsem nepobral kolikátý jsi dojel, ale fakt nádhernej výkon.
pokud mas v zaberu jen zadek prvniho auta a predek druhyho auta, nebo jen pulku jednoho auta, tak ti lepsi kamera nebo nejaka akreditace moc nepomuzeTox!C píše:kup mi profesionalni kameru a zarid akreditaci, abych mohl na plac ... pak bude lepsi
podivej se, me je uplne jedno co si myslisDanecek píše:pokud mas v zaberu jen zadek prvniho auta a predek druhyho auta, nebo jen pulku jednoho auta, tak ti lepsi kamera nebo nejaka akreditace moc nepomuze:D:D
ale tak víš co ty se tím zabejváš,takže nějaký chyby tam hned vidíš,ale nám co chceme jen vidět z tý akce záběry to bohatě stačí a nějaký chyby nebo tak tam nezkoumáme a k tomu abychom si udělali obrázek jak to tam vypadalo to bohatě stačí...mě se to líbíDanecek píše:pokud mas v zaberu jen zadek prvniho auta a predek druhyho auta, nebo jen pulku jednoho auta, tak ti lepsi kamera nebo nejaka akreditace moc nepomuzeTox!C píše:kup mi profesionalni kameru a zarid akreditaci, abych mohl na plac ... pak bude lepsi:D:D
respektWorm píše:Já fotím na rally. A vzhledm k věku se ani nemůžu ucházet o akreditaci, takže vím jaký to je si najít místečko, kde se dá alespoň soustředit na ty auta víc než na okolní diváky. A teď když bych si vzal, že by měl sledovat to auto po celý průjezd...
No, ale já nevím jak Vy, ale já jsem rád, že jsem viděl alespoň toto...