prvni nase rally, takze s jizdou spokojenost, protoze jsme dojeli, ...a to je hlavni

Moderátor: Jardafox
chce to vyladit duvěrihodnost rozpisu,vědět co uděla závodak na onom místě když tam pojede třeba o 50až100 víc než když to píšeš a jsi limitovanej třeba 50 ve vesnici to vše získáš jen a jen závoděním navíc se daleko víc szíješ s autem. jinak pružiny určitě vyměn. vzhledem k tomu že je to čtyřkolka a je krátka tak bych možna na ten zadek použil i 50 ale chce to zkusit mě se vetšinou dobře jezdilo varianta 70 40 ale jezdil jsem dvoukolky.KFJ píše:jeli jsme kuloveeeto auto ma na vic, my ho desne brzdime, ale az bude vic zkusenosti tak by to mohlo fungovat lip
s autem mam taky takovej malej problem: nemuzu trenovat, resp. nemuzu ridit, jsem do unora "obodovanej"... kdo mi tady poradi jake pruziny predek/zadek na asfalt rally?Rybízek píše:chce to vyladit duvěrihodnost rozpisu,vědět co uděla závodak na onom místě když tam pojede třeba o 50až100 víc než když to píšeš a jsi limitovanej třeba 50 ve vesnici to vše získáš jen a jen závoděním navíc se daleko víc szíješ s autem. jinak pružiny určitě vyměn. vzhledem k tomu že je to čtyřkolka a je krátka tak bych možna na ten zadek použil i 50 ale chce to zkusit mě se vetšinou dobře jezdilo varianta 70 40 ale jezdil jsem dvoukolky.KFJ píše:jeli jsme kuloveeeto auto ma na vic, my ho desne brzdime, ale az bude vic zkusenosti tak by to mohlo fungovat lip
BTW s autem musi bejt hezké svezení