prvni auto v 18
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
prvni auto v 18
no dodelavam autoskolu a rikam si co ted ? chci nejaky kupatko ........takze O.Tigra,F.Puma,M. 323f BA , T. Celica,H. Coupe, R. Megane Coupe, F. Coupe, B. Compakt,S. Cordova coupe,....... prosim poradte zatim asi nejvic vitezi Tigra tak piste nazory a skusenosti diky vsem !!!!
- F.l.a.n.e.l.
Re: prvni auto v 18
š12O
(myslím to zcela vážně. na naučení super auto za pár stovek )

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Já si krátce po 19.tinách pořídil Kadýtka a furt ho mám...... Jestli můžu radit tak souhlasím s panem kolegou výše, na naučení kup nějakou mrdku ať nehuntuješ zbytečně dobré a drahé khár....... třeba fávo atp.........
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
vsechno co sem napsal sou kary ktery sezenu do 100tis. coz sou penize ktery bych zhruba mohl investovat !!kubi píše:Já si krátce po 19.tinách pořídil Kadýtka a furt ho mám...... Jestli můžu radit tak souhlasím s panem kolegou výše, na naučení kup nějakou mrdku ať nehuntuješ zbytečně dobré a drahé khár....... třeba fávo atp.........

a co treba corado
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
vsechno co sem napsal sou kary ktery sezenu do 100tis. coz sou penize ktery bych zhruba mohl investovat !!kubi píše:Já si krátce po 19.tinách pořídil Kadýtka a furt ho mám...... Jestli můžu radit tak souhlasím s panem kolegou výše, na naučení kup nějakou mrdku ať nehuntuješ zbytečně dobré a drahé khár....... třeba fávo atp.........

jj corado by taky nebylo marny!!!matt píše:a co treba corado
a co treba bmw coupe
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Za ty peníze by byla perfektní E30.matt píše:a co treba bmw coupe
a co treba
fiat coupe
audi 80coupe
renault megan coupe
hyundai s coupe
fiat coupe
audi 80coupe
renault megan coupe
hyundai s coupe
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
ale i docela pekna e36MComb píše:Za ty peníze by byla perfektní E30.matt píše:a co treba bmw coupe
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Co má společnýho moje auto stím, že je Tigra auto pro ženskou??? Design, motory a navíc ho měla teta...Tiger.s píše:Mě nic ono nejdřív si zjisti co mám za motor a pak machruj tohle milujuMComb píše:Před chvílí jsi zval na sprint a teď změna?Proč hned drsňák? Nějak tě to rozhodilo
![]()
Tak povídej co mááš sem zvědavej
:idea:Sprint Stále platí
////////viewtopic.php?p=1265320#1265320
hodne pekny bavorak sice to neni kupe ale muzes v tom jezdit treba i na lyze
hodne pekny bavorak sice to neni kupe ale muzes v tom jezdit treba i na lyze
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Neutočím ale nelíbí se mi hned takovýhle škatulkování že je nebo není pro ženskouMComb píše:100 lidí 100 názorů . Mě se nelíbí tobě jo. To budeš útočit na každého kdo bude mít jinej názor? a jinak mám taky OplaTiger.s píše:Jen mi to zajíma že tu tohle auto hned škatulkuješ

nechci se vam do toho plect ale ty MCombo ty si na nej zautocil jako prvni
jinak muj nazor je ze se me tigra taky nelibi
ale jak rikal MComb 100lidi 100nazoru
jinak muj nazor je ze se me tigra taky nelibi
ale jak rikal MComb 100lidi 100nazoru
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
jj nejak takMComb píše:Dobře uznávám, že jsem si mohl odpustit připomínku o ženské a říct rovnou, že se mi nelíbí
me se taky nelibi ale nerikam ze je blbe a spatne cos nerekl ani ty ale to davam jako priklad
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675