Chtěl bych se zeptat jaky auto by jste doporučovali na začátek ? cena kolem 30tis
asi by to nemělo bejt moc malinký a žádný vysoký objem aby to moc nežralo..
Kolikrát jsi seděl v autě...A jak dlouho řídíš??? Jaký máš nároky na spotřebu a na co to auto potřebuješ?? Podle toho pak vybírej! Auto není na balení holek...Ale na to aby jsi se dostal co nejrychlejš tam kam potřebuješ a to za levno.. Je to určitý pohodlý..Třeba si můžeš koupit nějakýho golfa...Kterýho můžeš i upravit...pozdějc! A nebo si rovnou kup auto to co by jsis koupil pozdějc a aspoň se naučíš jezdit pomalu a slušně jen proto aby jsi ho nezbořil
něco jako je ta laguna nebo 405 pažout atd..
Takže asi 5 dveřaka
objem bych to viděl asi do 2.0.. čím mín to bude žrát típ lip.. bylo by dobry tak kolem 7-8litru.. nepotřebuju nějakej extra výkon... ale aby to teda nejelo jak 1.2htp
Třeba ta laguna se mi celkem líbí,da se říct že za malo penež to vypadá dobře na to jakej je to rok. kolik to asi tak žere ten 2litr v benzínu ?
Dee1032 píše:Kolikrát jsi seděl v autě...A jak dlouho řídíš??? Jaký máš nároky na spotřebu a na co to auto potřebuješ?? Podle toho pak vybírej! Auto není na balení holek...Ale na to aby jsi se dostal co nejrychlejš tam kam potřebuješ a to za levno.. Je to určitý pohodlý..Třeba si můžeš koupit nějakýho golfa...Kterýho můžeš i upravit...pozdějc! A nebo si rovnou kup auto to co by jsis koupil pozdějc a aspoň se naučíš jezdit pomalu a slušně jen proto aby jsi ho nezbořil
pozděj chci asi passata B5.5 či peugeota 406 cupe nebo něco podobného..
Jako kdyby záleželo na mě tak bych si hned koupil neco takoviho.. ale tak tata chce abych si koupil na začatek něco starýho..vidim to na cca pul roku
V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat
na co auto potřebuju ? no abych jse moch dopravovat z bodu A do bodu B.. ale i kdybych nemel kam jezdit kdo by nechtel v 18ti auto
a druhy auto bych chtěl na to stejný ale take na tuning
Naposledy upravil(a) qwer dne 08 led 2008 23:11, celkem upraveno 1 x.
Dee1032 píše:No dvou litr v béňu žere tak 12litrů na sto podle stylu jízdy..
To máš asi pravdu.. ale tak tech 12 litru bych to viděl při rychlím stylu jizdy ale když se jede normálně ? ne podle předpisu, protože ject 40 na 40 je nesmysl když je to přehledný usek
Dee1032 píše:No dvou litr v béňu žere tak 12litrů na sto podle stylu jízdy..
To máš asi pravdu.. ale tak tech 12 litru bych to viděl při rychlím stylu jizdy ale když se jede normálně ? ne podle předpisu, protože ject 40 na 40 je nesmysl když je to přehledný usek
A hlavně policajti za rohem baráku.... A jestli chceš dvoulitra Tak radši 2.3 nebo 2.5 je to stejná spotřeba.... nebo co takhle opel omega...??
Dee1032 píše:Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9tdi nejlepší co můžeš udělat...
jakýho golfa myslíš ? tet chci auto kolem 30tis.. to by byla tak II možná horší III.. ale jak jsem psal.. prvni auto nechci tunint.. vidim to tak na pul roku že si ho nechám.. když mam možnost mít pak jiny auto.. lepší auto
Dee1032 píše:Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9tdi nejlepší co můžeš udělat...
bez toho i na konci, leda 1,9 TD a to bude ještě v zoufalým stavu, to už bych radši koukal po nějaký B3ce Passatu. Koupit lagunu ve 2 litru a za 30K bude taky dobrá vražda. To už spíš radši megana, 306ku nebo 605ku
bez toho i na konci, leda 1,9 TD a to bude ještě v zoufalým stavu, to už bych radši koukal po nějaký B3ce Passatu. Koupit lagunu ve 2 litru a za 30K bude taky dobrá vražda. To už spíš radši megana, 306ku nebo 605ku
Ta laguna by samozdřejmě nebyl za 30tis.. co jsem koukal tak jsou kolem 40tis a vypadaj celkem dobře
jakýho golfa myslíš ? tet chci auto kolem 30tis.. to by byla tak II možná horší III.. ale jak jsem psal.. prvni auto nechci tunint.. vidim to tak na pul roku že si ho nechám.. když mam možnost mít pak jiny auto.. lepší auto
Na půl roku??? Tak to clio....Není zas až tak velký...? Za 30t toho moc neseženeš....se koukni na třeba na sauto...
Ta laguna by samozdřejmě nebyl za 30tis.. co jsem koukal tak jsou kolem 40tis a vypadaj celkem dobře
na fotkách možná, ale bude tě čekat všechno na výměnu, ale na to přijdeš, až když budeš to auto mít...
taková B3ka by za ty peníze nemusela bejt zlá http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5836246 nebo pak ještě třeba Seat Toledo
qwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat
qwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat
ted si me docela rozesmal
Hele já jsem taky neměla řidičák a jezdila jsem sprinty.....Tak ho nechte bejt třeba fakt umí fakt jste jak malý
Hele já jsem taky neměla řidičák a jezdila jsem sprinty.....Tak ho nechte bejt třeba fakt umí fakt jste jak malý
podceňovat ho nechci, ale oponovat tím, že se uměl rozjíždět a couvat v 8-mi letech, je docela hardcore, ono až bude sám sedět v autě v plným provozu někde na magistrále, tak si na to možná vzpomene
podceňovat ho nechci, ale oponovat tím, že se uměl rozjíždět a couvat v 8-mi letech, je docela hardcore, ono až bude sám sedět v autě v plným provozu někde na magistrále, tak si na to možná vzpomene
Já když jsem sama poprvá seděla v autě na magistrále tak jsem si jen říkala co to tam je zase za idiota co to poslal do zadku jinýho idiota co to zahňáp jelikož tam je to jedna celá kolona! Až v zimě pojede do zmrzlýho kopce tak potom se ukáže jeho řidičský um...
a dočetl sis to celí ?
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
a dočetl sis to celí ?
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
no neumíš řídit vůbec, co si budem nalhávat, rozjídět se na jedničku a couvat, uměl tady každej v 15-ti...