http://www.czechferrari.cz/clanek/ferra ... ideo/7503/

Moderátor: Jardafox
A proč by to nešlo dohromady? Modena není první ferarri, které rally jezdí pokud se nemýlím... Tuším, že 308GTB se taky soutěží účastniloProton píše:To nejde dohromady .. Ferrari a rally. Ty serpentýni na kterých byl tenhle závod měli krásnou silnici. Podle mě odvážnější rally by bylo s tím jezdit na našich silnicích.
MPI píše:A proč by to nešlo dohromady? Modena není první ferarri, které rally jezdí pokud se nemýlím... Tuším, že 308GTB se taky soutěží účastniloProton píše:To nejde dohromady .. Ferrari a rally. Ty serpentýni na kterých byl tenhle závod měli krásnou silnici. Podle mě odvážnější rally by bylo s tím jezdit na našich silnicích.
288 GTO posloužilo jako základ pro vývoj 288 GTO Evoluzione, který už nestihlo vyjet na tratě. Jeho potenciálu a techniky využili při stavbě F40tky....T-O-M píše:308 GTB
288 GTO - skoro, ale nakonec ne díky zrušení sk. B
je to tak modeno?
Myslím že máš pravdu-nedávno jsem to viděl v dokumentu o FerrariMPI píše:Ještě mě napadá, nebyl náhodou v Lancii Stratos použit motor z Ferarri Dino? Jestli ne, tak mě někdo opravte
To samozřejmě vím, jen s tim motorem jsem si nebyl uplně jistejT-O-M píše:Jo měla motor z Dina, protože se jim náramně hodil, Stratos byla navržena, vyvíjena a postavena s jedním cílem - RallyMPI píše:Ještě mě napadá, nebyl náhodou v Lancii Stratos použit motor z Ferarri Dino? Jestli ne, tak mě někdo opravte