broušení a vyvařování
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
broušení a vyvařování
zdravím vespolek, doufal sem že mi tady někdo poradí jakým způsobem ošetři čerstvě obroušené plechy aby se mi za pár dní neobjevil rez. jak je možný že po natření základovkou se navrchu objeví rez?
díky za rady, sem normální začátečník

Re: broušení a vyvařování
co to je " pár dní "a jakou používáš základovku?to je ve spoji plechů?redy píše:zdravím vespolek, doufal sem že mi tady někdo poradí jakým způsobem ošetři čerstvě obroušené plechy aby se mi za pár dní neobjevil rez. jak je možný že po natření základovkou se navrchu objeví rez?
díky za rady, sem normální začátečník
na základ ve spreji a vodouředitelnou základovku od balakrylu bejt tebou zapomenu, používej profi věci nebo aspoň nitra atp. dobrej bejval třeba Formex ,když zajdeš do kšeftu ,kde prodávaj autolaky ,myslím že ti poraděj.Jinak platí odmastit odmastit odmastit,nechat proschnout ,natřít ,nechat proschnout a pak další vrstvy (plnič,barva ,lak)redy píše:většinou to nebylo ve spoji, prostě holej plech a úplně obroušenej
a ta základovka byla ve spreji nebo ještě jedna a ta bych řek se ředila vodou... obdivuju když je někdo schopnej obrousit třeba celej spodek
a díky za odpovědi
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
já občas na holej plech použiju zinkovej sprej.. otec to ve firmě používal na zábradlí jako podklad pod barvu a po 5ti letech zatím žádná reklamace.

Zinkový sprej je dobrý na plech, který ještě korozi nikdy neviděl, ale super základovka a to mi potvrdilo spousta lidí a restaurátoru starých aut je nitrem ředitelný hnědočervený základ od firmy Wurth. Ten pezoplachový odrezovač je taky dobrá věc, má ho Wurth také v nabídce ale strašně drahý, stačí nějaký obyčejný
==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
základovka ve spreji dělá příliš tenkou vrstvu, takže to neochrání bez vnější barvy, která ji tzv. zatáhne
jestli to jsou odmontovatelné díly, doporučil bych je nechat nazinkovat v zinkovně
jinak jak ti tu už psali, Formex
nebo se podívej na http://www.bal.cz
jestli to jsou odmontovatelné díly, doporučil bych je nechat nazinkovat v zinkovně
jinak jak ti tu už psali, Formex
nebo se podívej na http://www.bal.cz
vzdělání není zárukou inteligence
Natri to gumodehtem 3x vrstva a nez se rez dostane na povrch auto uz nebudes potrebovat, jinak ja jsem kdysi pouzival antirezin nebo hamerite nebo tak nak se to jmenovalo a slo pretrit i rez a bylo to ok dela se dnes i ve spreji
www.btracing.cz autoservis, pneuservis, individuální úprava aut.
Opravy na splátky do 50 000tis pouze s OP
Diagnostika koncern včetně flash, budíků a airbagů
profi diagnostika BMW
Specializace BMW N54 335i
Opravy na splátky do 50 000tis pouze s OP
Diagnostika koncern včetně flash, budíků a airbagů
profi diagnostika BMW
Specializace BMW N54 335i